Efectele „vaccinării” asupra personalității

Citeam ieri (aici) că vaccinul pare ca îi schimbă în rău pe cei vaccinați, care devin mai nervoși, nerăbdători, puși pe ceartă…
Aș zice că e „normal” pentru niște oameni hibridati cu un virus, un „ceva” care nici măcar ființă, nu poate fi numit!
Nu am comentat la articol, pentru ca singurul om vaccinat, pe care il cunosc, era deja înainte de hibridare, pus pe ceartă! Singura remarcă ar fi ca parca nu mai are nici un fel de empatie, pentru suferința celor din jur!
Astăzi însă am dat peste un alt „vaccinat” la care schimbările de care vorbeam, mai sus, erau evidente: medicul meu gastro-enteorolog!
Ne „cunoaștem” de peste 20 de ani si am avut unul pentru altul mare stimă. Totul s-a schimbat în momentul in care în timpul consultației, de rutină, am raspuns la întrebarea dumnealui; daca m-am vaccinat (aș avea dreptul) prin: „Nu și nici nu o voi face!”
De pe o clipă pe alta omul pe care credeam eu că il cunosc, medicul 100% profesionist, informat, răbdător, calm, s-a transformat într-o persoană străină! Chiar de bătut nu m-a bătut si nu a urlat la mine, dar presupun că daca nu eram în spital…ne luam la bătaie!
Dezamăgirea lui fată de persoana mea, nu era mai mica decât a mea fată de el!
Surpriza mea că este convins ca e un vaccin ca toate vaccinurile nu era mai mica ca a lui când i-am spus ca nu e asa!
Nu a acceptat nici macar lucruri dovedite, ca faptul ca „vaccinul” nu dă imunitate, ca masurile ristrictive nu o sa înceteze nici cand majoritatea vor fi vaccinati!
Singurul lucru cu care am fost amandoi de acord, a fost ca lockdown-ul plus majoritatea masurilor politice, sunt lipsite de sens!
M-a ingrozit faptul ca un om cultivat si de felul lui calm reactioneaza asa violent facându-ma pe mine „si cei ca mine” vinovati de faptul ca nu iesim mai repede din „arestare”! Cum o sa reactioneze omul de rând care s-a vaccinat?
Deja ma vad vânat, cu recompensă pusă pe prinderea mea …viu sau mort!
Exagerez?
Bine ar fi să fie exagerare și să mă înșel! Bine ar fi ca în spate să stea doar stressul unui an în ” noua normalitate”! Dar ce ne facem dacă „noua normalitate” o să devină normalitatea?

13.03.2021

15 gânduri despre „Efectele „vaccinării” asupra personalității

Adăugă-le pe ale tale

  1. @Ecoarta

   Anormalul a devenit normalitate de mult timp, nu doar de când cu plandemia asta. Ca să dau un singur exemplu, uită-te la ceea ce se numește astăzi artă.

   Altfel, eu sper că coronashowul ăsta va trece. Depinde și de noi; la fel cum nu înghițim pe nemestecate ce ne spun despre vaccin, putem să avem rezerve și față de teoria cum că lumea nu va mai fi la fel. Că tot ei au lansat și teoria asta, care are exact greutatea pe care i-o dăm noi. Nu are ceva real la bază, lumea ar putea reveni la norma și mâine, dacă cu toții n-am mai accepta starea asta de fapt.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Dacă „m-ar muşca şarpele” şi aş scrie ce se întâmplă în artă, aş sfârşi „sfârtecată” la figurat. Când spunem artă (nu artişti, că şi eu sunt oameni!) ne gândim la ceva frumos, curat, inspirațional, motivant, înălțător! Şi aşa este, pentru că asta e menirea ei! Doar că unii ies din rând şi împroaşcă cu lături, nu numai artistul, ci şi conceptul de artă.
    Pe de altă parte, normalitate şi normal! Cred, dar e doar părerea mea, că fiecare societate, de la cele din zorii umanității şi până azi au avut normalitatea lor. Care normalitate s-a tot schimbat, devenind anormalitate şi care a devenit în timp…normalitate! Cred, dar iarăşi e părerea mea, că asistăm la o schimbare fundamentală în istoria omenirii.
    Asta cred eu, nu mă sfădi prea tare!

    Apreciază

 1. Tipic satanic: dezbină omenirea în două și ridică-i pe unii împotriva celorlalți. Rezultatul va fi iadul pe pământ. De aceea am ajuns și eu la aceeași concluzie ca și dvs: plecarea din această lume este izbăvirea. Dar pâna atunci, răbdăm. Să ne rugăm la Domnul să ne dea răbdarea și credința sfinților Săi!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: