Câinii latră, caravana trece!

Manifestații împotriva „vaccinării”, a „pașaportului” , „pandemiei nesfârșite”, sunt peste tot in lume! https://mobile.twitter.com/hashtag/NonAuPassDeLaHonte?src=hashtag_click

Lumea e nemulțumită, pe bună dreptate, dar nu foarte nemulțumită, pentru că altfel nu ar incerca să schimbe prin mijloace legate și democratice, o dictatură! Nu ar cere voie sa protesteze! Nu ar programa, organiza protestul! Nu ar protesta cu masca pe față împotriva acestei botnițe! Și nu ar continua la nesfârșit cu forma asta de protest, care nu a schimbat si nici nu o să schimbe nimic! niciodată Iar intr-o dictatură, nici votul nu schimbă nimic si cei care au trait-o pe cea comunistă, o știu! Intre timp o știu chiar si americanii!
Să nu mai „protestam”?
Îndrăznesc să spun că „da”! Și o fac pentru ca după cum am spus nu o sa aducă nimic si ce e mai rău funcționează ca o „supapă” a nemulțumirii, care v-a reduce „presiunea” in zona confortabilă, lipsită de primejdie, pentru dictator(i)!
O dictatură se dă jos altfel si doar atunci când nemulțumirea depășește instinctul de conservare! Din păcate suntem departe de punctul asta și ne lipsesc „catalizatorii”:


nu mai exista democrație nicăieri în lume, nu mai există țări care să susțină/apere democrația! ( dacă or fi existat vreodată!)

cei hipnotizati si/sau vaccinați o sa fie de partea tiranilor din convingere sau din constrângere!


Deci ce se poate face?
Teoretic să începem cu totii să traim „vechea normalitate” indiferent cât si ce ne costă! Utopic!
Iar practic?
NIMIC! Nu cred ca se mai poate face ceva in afară sa-l rugăm pe Dumnezeu sa ne întărească pe drumul pe care l-am ales fiecare!
Daca este să mai scăpăm din „noua normalitate” o sa fie doar cu multă durere; poate prin catastrofe naturale, război….
Dar este o astfel de „scapare” de dorit?

19.07.2021

7 gânduri despre „Câinii latră, caravana trece!

Adăugă-le pe ale tale

 1. E adevărat că Angela Merkel a afirmat asta?
  „Germania va fi nevoită să amâne valul 4 al pandemiei din cauza inundațiilor…!!!” Pe fb, pe pagina unei doamne pe care o urmăresc, respectiva a făcut postarea asta. „Trebuie sa creăm un eveniment pentru ceva ce deja am inventat!”
  Redau discutia dintre avocatul R€iner Fu£lmich (avocatul procesului Nur€mberg 2) si David M@rtin, CEO-ul biroului de brevetari internationale:
  Rezumat interviu: „Am preluat secvențele genetice care au fost reportate ca fiind noi în 2020 (raportate de ICTV) și, de fapt, declararea coron@virusului a fost o întreagă ERO@RE!! Nu a existat un coron@virus nou. Ultimul coron@virus nou a fost raportat în 1999.
  Prima cerere de prot€ină sp¥ v@ccin a fost depusă de Pf@izer pe 28 ianuarie, 2000!!!”
  Concluzie: toate secventele coron@virus din zilele noastre sunt aceleasi de pana in 1999, doar cateva secvente nesemnificative si modificate foarte putin (sau mai bine zis „uploaded”) , adica o ciorba reincalzita!
  Sa nu va mai aud ca a fost „ceva nou”, am trait si traim cea mai mare minciuna la nivel planetar! D€lta si restul sunt si ele alte mari gogomanii!
  Ma felicit pentru ca nu am crezut nimic nici macar o secunda! Nimic nu s-a legat din prima secunda, nici declaratiile „oficiale”, nici schemele de tratament, nici cifrele, nici v@ccinurile bagate pe gat, nimic, era simplu sa realizam marea minciuna!
  ADEVARUL va trebui sa triumfe, mai devreme, sau mai tarziu!
  Link-ul se afla la comentarii.” Iar link-ul este acesta. https://www.bitchute.com/video/6CwPxp9kTYWH/?fbclid=IwAR2R1z8VGNcPoipmhWdKcDq7eE3ASo6dE6NEDj_4PDir7NBigqf1zcn0Dac

  Apreciat de 1 persoană

  1. Daniela tu nu ai inteles pana acuma ca adevarul este cel pe care il aproba politicienii? Nu stiu ce a zis sau nu Merkel ca nu ma uit la stiri! Nu am de ce! Tu te uitai la stirile lui Ceausescu?

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: