Mi-este imposibil să cred ca TOȚI politicienii sunt santajați sau pătiți atat de bine încât nimeni dintre ei pe tot pământul nu este împotriva vaccinării sau a distrugerii democrației!
Poate am văzut prea multe filme SF, sau am citit prea multă literatură de anticipație, dar personajele politice fie nu sunt cele originale, fie sunt „teleghidate” sau posedate!
Pare nebunește ce spun? Se poate! Nici mie nu-mi vine să cred ca scriu, ce scriu, dar altă ipoteză mai logică nu găsesc!
Demonstrați-mi că mă înșel!
Spuneți-mi când a fost întreaga lume de o singură părere? Când și-au mai dat mâna chinezii, americanii și rușii și „sateliții” lor pentru o cauză comuna? Nu vă lăsați înșelați de cuvinte, ci uitati-vă că toți vor vaccinarea!
De ce?
Între timp se cunoaste ca covidul asta nu-i mai mortal decat o altă gripă, ca există tratamente și mai ales că vaccinul ucide!
Și atunci vouă nu vi se pare suspect ca toata lumea politica spune: ” și ce-i dacă, vaccinarea trebuie dusă la capat!”?
Cine sau ce se ascunde sub tegumentul lor, care arata ca politicienii care ne-au condus pâna acum căutând soluțiile cele mai bune, sau urmărind să fie in concordantă cu constituția? Unde e toată opozitia de pe pământ care acum câtiva ani găsea greseli guvernantilor și unde nu existau si acum nu le văd oricât sunt de mari?
Chiar nu vi se pare suspect că de pe o zi pe alta „ca la un semnal” toți nu mai „ticăie” normal?
Nu am cunoscut personal, înainte de covid, (sau de Marea Schimbare) nici pe Merkel, nici pe Macron, nici chiar pe Johannis! L-am cunoscut sau întâlnit, mai bine zis, pe Gheronda Efrem, de la Vatopedi. Un sfânt la care în seara aceea când am fost primiți minunile se țineau lanț! (nu-i vremea sa vă povestesc acum) Gheronda Efrem s-a îmbolnăvit de covid și s-a întors din spital „un altul” ! Schimbarea este atât de evidentă încât sperie!
Omul acesta care arata ca Gheronda Efrem, nu este Gheronda Efrem! Asa cum probabil Merkel nu e Merkel, Putin nu e Putin, samd, poate doar Johannis e Johannis in continuare, ca el părea „ciudat” de la bun început!
Vaccinarea probabil nu ne ucide ci ne face la un moment dat „teleghidati” asa cum este toată clasa politica, toti liderii pamântului, daca ei totusi nu-s altceva, decat arată sub tegumentul unor personaje dispărute …de ani de zile!
Bine ar fi să mă înșel!

13.09.2021