Cine sau „ce” ne conduce?

Mi-este imposibil să cred ca TOȚI politicienii sunt santajați sau pătiți atat de bine încât nimeni dintre ei pe tot pământul nu este împotriva vaccinării sau a distrugerii democrației!
Poate am văzut prea multe filme SF, sau am citit prea multă literatură de anticipație, dar personajele politice fie nu sunt cele originale, fie sunt „teleghidate” sau posedate!
Pare nebunește ce spun? Se poate! Nici mie nu-mi vine să cred ca scriu, ce scriu, dar altă ipoteză mai logică nu găsesc!
Demonstrați-mi că mă înșel!
Spuneți-mi când a fost întreaga lume de o singură părere? Când și-au mai dat mâna chinezii, americanii și rușii și „sateliții” lor pentru o cauză comuna? Nu vă lăsați înșelați de cuvinte, ci uitati-vă că toți vor vaccinarea!
De ce?
Între timp se cunoaste ca covidul asta nu-i mai mortal decat o altă gripă, ca există tratamente și mai ales că vaccinul ucide!
Și atunci vouă nu vi se pare suspect ca toata lumea politica spune: ” și ce-i dacă, vaccinarea trebuie dusă la capat!”?
Cine sau ce se ascunde sub tegumentul lor, care arata ca politicienii care ne-au condus pâna acum căutând soluțiile cele mai bune, sau urmărind să fie in concordantă cu constituția? Unde e toată opozitia de pe pământ care acum câtiva ani găsea greseli guvernantilor și unde nu existau si acum nu le văd oricât sunt de mari?
Chiar nu vi se pare suspect că de pe o zi pe alta „ca la un semnal” toți nu mai „ticăie” normal?
Nu am cunoscut personal, înainte de covid, (sau de Marea Schimbare) nici pe Merkel, nici pe Macron, nici chiar pe Johannis! L-am cunoscut sau întâlnit, mai bine zis, pe Gheronda Efrem, de la Vatopedi. Un sfânt la care în seara aceea când am fost primiți minunile se țineau lanț! (nu-i vremea sa vă povestesc acum) Gheronda Efrem s-a îmbolnăvit de covid și s-a întors din spital „un altul” ! Schimbarea este atât de evidentă încât sperie!
Omul acesta care arata ca Gheronda Efrem, nu este Gheronda Efrem! Asa cum probabil Merkel nu e Merkel, Putin nu e Putin, samd, poate doar Johannis e Johannis in continuare, ca el părea „ciudat” de la bun început!
Vaccinarea probabil nu ne ucide ci ne face la un moment dat „teleghidati” asa cum este toată clasa politica, toti liderii pamântului, daca ei totusi nu-s altceva, decat arată sub tegumentul unor personaje dispărute …de ani de zile!
Bine ar fi să mă înșel!

13.09.2021

15 gânduri despre „Cine sau „ce” ne conduce?

Adăugă-le pe ale tale

   1. Din partea umană nu cred ca-i cu putință sa-ti schimbe 100% personalitatea, pe timp prea lung si fara sa dea rateuri! Dar cine stie? Dumnezeu daca ingaduie ceva o face pentru libertatea noastra de alegere de a face faptul in cazul agresorului sau de a rectiona după el in cazul agresatului sau a celor din jurul lui! Vai de calugarii intregi la cap de la Vatopedi care au probabil de ales intre ascultare sau iesire din manastire!

    Apreciat de 1 persoană

 1. Ioane, îmi pare rău că te dezamăgesc dar Efrem n-a fost sfânt niciodată, sau cel puțin din 2000 încoace. Oamenii știu din ceea ce citesc prin presa permisă. Scandalul Vatopedi n-a izbucnit degeaba. Vatopedi-ul este un mic Vatican condus de Efrem. Efrem e prieten cu prințul Charles și cu alți mondialiști. El a fost cel dispus, contra cost, să deschidă Athosul pentru femei. Are averi peste averi în offshore-uri și în activități imobiliare. În scandalul Vatopedi Nea Democratia, actualul partid de la guvernare, l-a scăpat din pușcărie pentru că erau și ei implicați. acum efrem, prin declarația recentă îți plătește o parte din datorie. Poși să-mi spui ce vrei că noi cei care trăim aici știm mai bine ca cei care doar citesc știrile. Cu regret, bisericile, și cea ortodoxă și cea catolică, își ascund sub preș gunoiul. Credincioșii nu vor să vadă adevărul pentru că nu le place. La fel, cu regret o spun, că Athos-ul a devenit un talcioc, unde se vând tot felul de lucruri, pasămite ca să aibă din ce trăi. Nimic mai neadevărat. Acolo au rămas într-adevăr o mână de călugări credincioși care însă trăiesc singuri, în chilii izolate. Restul toți sunt o apă și-un pământ. Se spune să n-ai încredere în greci. Nimic mai adevărat dar eu adaug mai ales în grecii ciprioți, așa cum este și Efrem. Cea mai bună imagine a Athosului și a Vatopediu-lui o poți avea dacă te gândești la descrierea din Biblie când Iisus s-a dus la Templu și i-a alungat „Şi erau aproape Paştile iudeilor, şi Iisus S-a urcat la Ierusalim.
  14. Şi a găsit şezând în templu pe cei ce vindeau boi şi oi şi porumbei şi pe schimbătorii de bani.
  15. Şi, făcându-Şi un bici din ştreanguri, i-a scos pe toţi afară din templu, şi oile şi boii, şi schimbătorilor le-a vărsat banii şi le-a răsturnat mesele.
  16. Şi celor ce vindeau porumbei le-a zis: Luaţi acestea de aici. Nu faceţi casa Tatălui Meu casă de negustorie.” Ioan-2.13-16

  Apreciat de 2 persoane

  1. Stiu mai soro, chiar si eu m-am intalnit cu printul am mâncat împreună si ne-am rugat împreună si crede-ma ca a participat la intreaga Liturghie lucru pe care ortodocsii nu prea il fac! Sincer eu cred ca a trecut de mult la ortodoxie dar nu o poate face public pentru ca s-a lins pe bot de tron!
   Ce a facut Gheronda Efrem sau nu dupa ce l-am cunoscut eu nu stiu dar stiu ce a facut atunci cand l-am cunoscut si unul dintre „nimicuri” a fost vindecarea mea, care aveam un genunchi luxat, fara sa i-o cer! Si mai sunt altele de povestit, dar fiindca nu-mi „apartin”, nu pot sa o fac!
   Nu pot sa spun altceva, decat ce am trait eu!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Exista teorii diferite, de la anunaki(de care Putin se teme si de care vorbeste gen. Emil Strainu) care ar putea santaja guvernele sa creeze conditii de trai pentru specia lor si pana la posesia conducatorilor de catre demoni care vor sa duca la apocalipsa. Dar eu cred mai mult in cea clasica, anume santajul si mita, ca sa ii faca sa execute planul de exterminare a populatiei pe care dementii planetei o considera inutila. Caci ei nu stii ca Dumnezeu a lasat tot si pe toti pe planeta fiecare cu un scop.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: