Cazuri izolate?

Sursa

13 octombrie 2021 Hilpoltstein : 41 infecții coronare în Regens-Wagner – 39 dintre ele aveau protecție completă împotriva vaccinării. Un rezident vaccinat a murit în legătură cu boala coronariană. Un alt rezident (vaccinat) este tratat ca internat.

12 octombrie 2021 . Mittelbayrische relatează un caz corona în casa persoanelor în vârstă de la Agidienplatz din Regensburg. O persoană complet vaccinată a murit acum de Corona acolo. 

13 octombrie 2021 Osthofen : 52 infecții coronare și 4 decese într-o casă de bătrâni – toate dublu vaccinate. Exploziv: Există, de asemenea, trei decese în legătură cu o boală coronariană. Conducerea casei vrea acum să le ofere rezidenților a treia vaccinare. Vaccinat de două ori – încă bolnav și apoi vaccinat din nou.

10/12/2021 Herb Holzheim : 30 infecții Corona în ciuda vaccinării complete.

12 octombrie 2021 Kippenheim : focar de Corona în căminul de bătrâni – 38 (în majoritate) persoane complet vaccinate infectate cu Corona.

11.10.2021 Bad Tölz și Geretsried : Doi seniori complet vaccinați mor în legătură cu Corona.

11.10.2021 Bremerhaven : După repetiția corului, 20 de cântăreți infectați cu Corona – în ciuda vaccinării complete. Deși aproape toți cântăreții sunt complet vaccinați, 20 din cei 28 de cântăreți au fost infectați cu Corona.

09.10.2021 Bad Kreuznach : 3 din 6 pacienți internați Corona sunt complet vaccinați, adică ultima vaccinare a fost acum cel puțin 14 zile. Nu se spune nimic despre starea de vaccinare a celorlalte 3 persoane.
În mod ciudat, următoarea desfășurare a autobuzului de vaccinare în regiune este promovată pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

8 octombrie 2021 Neukirchen-Vluyn : focar de coroană în casa de bătrâni – aproape toate persoanele infectate sunt complet vaccinate. Există 35 de rezidenți și 10 angajați infectați cu virusul corona. Articolul menționează doar că „majoritatea celor infectați sunt vaccinați, deoarece peste 90% dintre vârstnici și angajați au fost vaccinați”. Casa de bătrâni este acum închisă vizitatorilor. Moartea solitară a persoanelor în vârstă continuă chiar și după aproape doi ani de pandemie.

8 octombrie 2021 Lindau : Printre cei infectați se află câteva persoane vaccinate în Lindau săptămâna aceasta. 

8 octombrie 2021 Saarland : Fiecare a treia persoană infectată este complet vaccinată. SR raportează o creștere a persoanelor complet vaccinate care contractează Corona. Se afirmă: „Într-un procent bun de 70 la sută din cazuri, au existat descoperiri corecte de vaccinare conform definiției Institutului Robert Koch. Asta înseamnă: cei afectați au dezvoltat și simptome ale bolii ”.

8 octombrie 2021 Stuttgart : Fotbalist profesionist Fabian Bredlow infectat cu Corona în ciuda unei vaccinări complete. Bild raportează despre fotbalistul profesionist Fabian Bredlow (VfB Stuttgart), care a fost infectat cu Corona în ciuda faptului că a fost complet vaccinat.

6 octombrie 2021 Strahlfeld : 21 de călugărițe complet vaccinate s-au îmbolnăvit de coroană. Idowa relatează un focar de coroană într-o mănăstire din Strahlfeld.

06.10.2021 Hilpoltstein : 30 de infecții coronare după sărbătoarea „3G”. Bavaria de Nord relatează despre un focar de coroană după târgul parohial din Hilpoltstein (districtul Forchheim, Franconia). Acolo au fost permise doar cei care au fost vaccinați, recuperați sau testați – dar mulți dintre oaspeți sunt acum infectați cu virusul corona.

6 octombrie 2021 Tatăl unei familii se întreabă: „În mediul meu, numai cei care au fost vaccinați sunt infectați”. Merkur relatează despre Leonhard Reßler (47 de ani), un familist din Forst (Peiting), care este surprins că doar cei care au fost vaccinați în mediul său primesc coroană. În munca sa, un stagiar complet vaccinat s-a îmbolnăvit de Corona – de aceea Reßler nevaccinat a trebuit să fie în carantină. Dar există și un astfel de caz în propria familie: fiica sa este vaccinată ca unii dintre cei șase membri ai familiei – și s-a îmbolnăvit de Corona. Și „violent” – în ciuda vaccinării.

5 octombrie 2021 Hamburg : Cel putin 20 de infectari cu Corona după petrecerea 2G. NDR raportează un focar de coroană după o sărbătoare într-un bar 2G din St. Pauli. Deci, doar cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit au avut acces acolo – totuși, acum există oficial 20 de infecții printre persoanele prezente acolo.

5 octombrie 2021 Dachau : 46 infecții coronare într-un azil de bătrâni vaccinat. Există 37 de seniori și 9 angajați infectați cu virusul corona. Nu se menționează câte persoane infectate au fost vaccinate, doar se face referire la rata ridicată de vaccinare de 90%.

04.10.2021 München : Galeristul de top Dirk G. Kronsbein este în terapie intensivă cu Corona – în ciuda vaccinărilor duble. A fost pus în comă artificială și este ventilat.

2 octombrie 2021 Hofberg: focar Corona cu 7 infectate – aproape toți rezidenții infectați sunt vaccinați complet. În raportare este evidențiată doar „cota de vaccinare scandaloasă” în rândul angajaților. Ambele articole menționează că 13 din cei 17 angajați infectați nu au fost vaccinați. Este scandalos că ambele articole rețin informațiile importante că 31 din cei 32 de rezidenți infectați au fost complet vaccinați. În plus, 4 rezidenți au fost spitalizați – toți 4 au fost vaccinați complet. 2 rezidenți infectați au murit – și aici amândoi au fost complet vaccinați.

11 octombrie 2021 Schwelm : focar Corona în casa de bătrâni – 19 din 22 de persoane infectate au vaccinat cel puțin de două ori. Westfalenpost relatează un focar de coroană în „Feierabendhaus” din Schwelm. Un total de 22 de rezidenți și 5 angajați de acolo au fost infectați cu virusul corona. Dintre cei 22 de rezidenți infectați, 19 au avut cel puțin 2 vaccinări, iar doi rezidenți au primit deja a treia vaccinare. Între timp, 3 rezidenți au murit în legătură cu o boală coronariană. Toți cei trei decedați au fost vaccinați complet. Cel mai tânăr dintre cei trei decedați avea doar 65 de ani – și a fost complet vaccinat.

30.09.2021 Passau : o femeie de 53 de ani moare în legătură cu Corona – în ciuda protecției complete împotriva vaccinării. BR raportează în tichetul live despre o femeie în vârstă de 53 de ani care a murit „în legătură cu Corona” în ciuda faptului că a fost complet vaccinată

Tradus cu Google!

Un gând despre „Cazuri izolate?

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: