În care Apocalipsă credem?

Rătăciri în biserică au fost multe de-a lungul timpului și uneori au mai rămas de partea dreptei credințe foarte puțini!
Toate rătăcirile au venit prin influența puterii politice, dar neapărat cu complicitatea unora din biserică!
Biserica a supraviețuit la toate de-a lungul istoriei  dar cu ce pret? Ea o să supraviețuiască și acum ( o spune Iisus nu eu) iar prețul rămâne osânda veșnică a celor care au trădat-o! Cine are urechi să auda!
Când biserica acceptă să impună legi lumești, în cultul ei, în scolile ei, când refuză să-și apere poziția, atunci trădarea pleacă din rândurile ei, de sus de tot!
Este chiar atat de greșită „vaccinarea” din punct de vedere creștinesc incât să o numim trădare?
Este „vaccinul” „semnul„?
Nu stim, dar Sf. Paisie Aghiorâtul a spus sa nu-l primim și asta cu ani înainte ca „vaccinul” să apară!
Nu stim, dar Sf. Ap. Ev. Ioan a spus că fără un ” semn” pe care ne vor obliga sa-l primim, nu vom mai putea vinde sau cumpara și ca vom deveni paria între oameni!
De ce ar trebui sa-i credem pe cei care povestesc despre despre covid dar pe Sfintii nostrii nu? Mai ales că vedem că cei fară „vaccin” nu mai pot vinde cumpara, nu mai pot merge la servici, la facutăți incet încet, peste tot, fara acest „vaccin” despe care intre timp știe fiecare ca numai rol de protecție în gripa covid nu are!
Realitatea înconjurătoare este mai apropiată de Apocalipsa Sf. Ioan, decat de Apocalipsa globaliștilor și oricum mântuirea e mai prețioasă decât viața!
Vai de cei prin care vine sminteala!

7 gânduri despre „În care Apocalipsă credem?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Am în familie un ateu care nu s-a vaccinat, iar la serviciu mai am unul. N-are nici o treabă un ser medical, cu „semnul” apocaliptic; ca să ajungem la semnul apocaliptic, până acolo sunt o serie de evenimente care trebuie să se întâmple pe fața pământului, nu așa, hop/țop, gata, se termină totul cu o injecție.
  Barometrul lui Dumnezeu sunt Evreii: acolo unde a început totul, și unde se sfârșește totul.

  Am dat o steluța, așa pentru un prieten înverșunat în ale pandemiei, așa cum ești matale !
  Seară frumoasă îți doresc, Nea Ioane !

  Apreciat de 2 persoane

  1. Cred ca mai trebuie sa citesti odate! Te-ai grabit! Aici e vorba de doua apocalipse dintre care la una se tot împlinesc semne dar suntem opriti de fiecare sa credeam ca ar fi vreo legatura! In a doua toate „profetiile” se arata minciuni dar suntem obligati sa o luam de buna!
   Despre asta si nimic mai mult este vorba!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Am citit destul de bine; nici nu las comentariu doar din închipuite până nu citesc conținutul articolului.
    Fiecare e liber să-și imagineze tot felul de scenarii privind apocalipsa, sau să vorbească de câte apocalipse vrea; nu există decât una singură: cea din Biblie. Nimeni nu știe cu exactitate cum va fi, ce va fi, însă descrierea de acolo din ceea ce eu am citit, nu seamănă cu ce avem noi acum. Sper, cel puțin eu, să nu am parte de „necazul cel mare” descris acolo în apocalipsa.
    În rest, sănătate că-i mai bună decât toate ! 😇

    Apreciază

 2. Intr-un fel am senzatia ca in Biblie totul e spus, doar noi trebuie sa-i intelegem adancimile si profetiile. Sincer, nu am cunostintele tale si imi cer scuze ca anumite idei poate suna cam naiv. Si nu, nu am terminat-O de citit. Am insa anumite nedumeriri. Si sunt acolo anumite preziceri, ce par in zilele noastre sa devina realitate, asa cum ai spus. Ma intreb care este fond editia corecta, pentru ca am descoperit intr-o carte ideea unui anume text modificat intre doua editii. Eu de exemplu am o editie cu o prefata a patriarhului Teoctist, rostita in 1988. Asta este un amanunt, in fond. Mereu am avut senzatia ca este o Carte incifrata. la urma urmei sunt multe grupuri de cercetare care au incercat metode extrem de interesante de a gasi coduri ascunse, insa este altceva cand citesti limba originara si altceva cand citesti traduceri. Am gasit intamplator Evanghelia dupa Toma si citind-o am avut sentimentul ca am gasit un fel de cheie. O cheie separat de Biblie, la urma urmei. Dar care mi s-a parut o scriere geniala ale carei seminte sunt in toate scrierile de dezvoltare personala actuale. Acolo si evident in Cartea Cartilor sunt toate metodele prin care oamenii pot sa aiba o viata frumoasa si sanatoasa. Asa ca evident ca trebuie sa ne aplecam asupra zicerilor Sfintilor si asta cu multa credinta.
  Uneori insa imi vin idei cam bizare si ma intreb daca niste minti rasucite nu s-ar fi inspirat din anumite idei si si-au zis: ”ce-ar fi daca…”
  A iesit ceva cam lung si rasucit, dar asta e…
  Poate daca oamenii ar sti cat de puternici sunt nu le-ar fi atat de frica!

  Seara buna.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Si nici dupa ce’l citesti de mai multe ori tot nu stii si nu ai patruns totul!
    Iar ca unele semne din Apocalipsa se inplinesc este ”ca si cum am citi in ziar”, asa a spus Sfantul Paisie Aghioritul!
    Ani sanatosi si sa va bucurati de pensie domnule Ioan!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Multumesc parinte dar sunt doar teoretic pensionar practic birocratia germana nu a reusit sa ma anunte in timp util ca as fi! Ca atare eu ma consider inca in campul muncii si imi voi prelungi scutirea medicala!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: