Rătăciri în biserică au fost multe de-a lungul timpului și uneori au mai rămas de partea dreptei credințe foarte puțini!
Toate rătăcirile au venit prin influența puterii politice, dar neapărat cu complicitatea unora din biserică!
Biserica a supraviețuit la toate de-a lungul istoriei  dar cu ce pret? Ea o să supraviețuiască și acum ( o spune Iisus nu eu) iar prețul rămâne osânda veșnică a celor care au trădat-o! Cine are urechi să auda!
Când biserica acceptă să impună legi lumești, în cultul ei, în scolile ei, când refuză să-și apere poziția, atunci trădarea pleacă din rândurile ei, de sus de tot!
Este chiar atat de greșită „vaccinarea” din punct de vedere creștinesc incât să o numim trădare?
Este „vaccinul” „semnul„?
Nu stim, dar Sf. Paisie Aghiorâtul a spus sa nu-l primim și asta cu ani înainte ca „vaccinul” să apară!
Nu stim, dar Sf. Ap. Ev. Ioan a spus că fără un ” semn” pe care ne vor obliga sa-l primim, nu vom mai putea vinde sau cumpara și ca vom deveni paria între oameni!
De ce ar trebui sa-i credem pe cei care povestesc despre despre covid dar pe Sfintii nostrii nu? Mai ales că vedem că cei fară „vaccin” nu mai pot vinde cumpara, nu mai pot merge la servici, la facutăți incet încet, peste tot, fara acest „vaccin” despe care intre timp știe fiecare ca numai rol de protecție în gripa covid nu are!
Realitatea înconjurătoare este mai apropiată de Apocalipsa Sf. Ioan, decat de Apocalipsa globaliștilor și oricum mântuirea e mai prețioasă decât viața!
Vai de cei prin care vine sminteala!