Semănătorii de covid

Vaccinul” nu se „vinde” bine decât dacă este „singura soluție” iar lumea este îngrozită de frica morții!
Desigur el nu este „singura soluție” și atunci trebuie „ajutat” să pară a fi!
Se interzic tratamentele cu ivermectină cu hidroxiclorochina bune destul pentru presedintele Americii sau prim-ministru al Israelului dar toxice (după Arafat și nu numai) pentru restul lumii!
O întrebare de bun simț ar fi: dacă vaxx-ul e singura soluție care este soluția celor „vaccinați” și totusi bolnavi de covid? Glonțul?
Pentru că adevărul nu poate fi ținut ascuns mult timp știm că aceasta „singură soluție” este limitată la câteva luni, nu dă imunitate, poate și dă des îmbolnăviri grave și că cel „vaccinat” poate transmite boala!
Din nou o întrebare de bun simț ar fi care este atunci diferența față de o îmbolnăvire ca nevaccinat?
In primul rând că cel trecut prin boală are o imunitate mai puternica și de durată față de cel „vaccinat” si nu riscă o miocardită, tromboză, boală imună sau moarte din cauza invenției acesteia, numită impropriu „vaccin„!
In rest nu există diferențe pe plan medical, ci doar pe plan social, unde „vaccinatului” i se redau propriile drepturi ridicate abuziv de stat, cel putin pentru o vreme!
Statul devenit terorist folosește mass-media continuu pentru prăbușirea psihică a celor care încă nu s-au „aliniat„! Intr-o pandemie care nu poate fi oprită de doi ani reporterii televiziunilor se plimbă ca prin parc, printre bolnavii de la ATI si ni se subliniază faptul că toți sunt „nevaccinatiși toți regretă faptul asta și abia așteaptă sa se însănătoșească ca să-si facă primele 3-4 doze din „vaccinul” fermecat!
Desigur in „noua normalitate” nici un medic nu intervine ca sa spună că nu numai ca nu-i nevoie după trecerea prin boală de „vaccinare” dar poate fi contra-productiv sau chiar fatal!
Cum dracu nu face minuni, din grabă le mai scapă la reporteri și câte un „vaccinat” zăcând la ATI, astfel că oricine, care are câteva circumvoluțiuni în plus față de o găină, să se convingă că nu este cum spuneam nici-o diferență medicală între „vaccinat” și „ne-vaccinat”; dacă ai ghinion tot la ATI ajungi!
Tot media ne spune ca se moare zilnic cu sutele în România. Desigur nu mai are nimeni timp și mai ales interes, să ne mai spună din ce motiv, sau câți erau vaccinați, suntem lăsați (citește manipulati) să credem ca toți mor de covid și toți sunt „nevaccinați„!
Nu sunt epidemiolog, dar chiar așa ca veterinar ratat, mie îmi sunt suspecte niste lucruri și nu mă lasă sa dorm
*Dacă boala asta este virală cum se face că are aceleasi”cocoașe” sau „valuri” cam în acelasi timp, pe continente diferite, cu condiții de temperatura, umiditate, radiații solare diferite și cu toate interdicțiile de călătorie?
*Dacă boala este nouă și necunoscută ce logică are interzicerea necropsiilor?
*Dacă boala este infecțioasă ce aiureală de „carantină” este aceea în care bolnavul sau cel găsit pozitiv stă „arestat” la domiciliu în timp ce casnicii lui, sunt liberi să iasa și sa intre nestingheriți ?
*Dacă oricine poate fi purtător de viruși de ce testați sunt doar „nevaccinații?
*De ce este oprită administrarea de ivermectină, hidroxiclorochina care au dat rezultate bune, mai ales că schema de tratament folosită, în spitale, nu e mai de succes, dar e mult mai scumpa?
*De ce este restricționată circulația mai ales noaptea?
Mă tot gândesc la întrebările astea, de doi ani și singura concluzie la care am putut ajunge este că: boala nu e virală și „conducătorii” noștrii stiu asta, sau dacă este virală interesul lor este să ne infectăm / vaccinam/ murim câți mai mulți!
Dar dacă nu e virală atunci ce este? Mie îmi pare a fi o otravă! Cine o răspândește și cum? Când este clar: noaptea!
Și tot clar este că guvernul ar trebui sa știe ce se întâmplă și în cazul acesta!
Poate am luat-o razna, dar prea a lovit „pandemia” țara noastră, dintr-o dată, acum într-o toamna destul de calda! E prea devreme pentru o gripă, chiar și covid! Prea s-a știut ca vine! Si prea a „tăbărât” în toate regiunile deodata!
Oricum o întorci un lucru devine clar; guvernele nu sunt cum vor să pară, incapabile să oprească „pandemia„, ci sunt cei care o mențin! Dar lucru asta cred ca l-am înțeles de mult cu toții și din păcate acceptat!
Deocamdată….

7.11.2021

23 de gânduri despre „Semănătorii de covid

Adăugă-le pe ale tale

 1. De fapt daca te uiti la cuvântul din engleză vezi ca ei spun ,,shoot” și la una, și la cealaltă.

  Btw, ce lume frate… Am pus și eu niste linkuri cu cărticele în format pdf însă oamenii nu vor sa îmi dea o încurajare ceva la statistici, am doar 12 vizualizări însă la descărcări au zburat de 42 de descărcări la o cărticica… Nu e vorba ca nu mă bucur însă ma mâhnesc ca fură fara sa faca click pe pagină (copy paste la link). Și ma tem ca nu am ce sa fac… Asta-i concepția românului… 🙂

  Apreciat de 5 persoane

 2. Dati hit pe mijlocul ecranului si apare bara de stare.acolo aveti … (3 puncte) Click pe ea si setati https://postimg.cc/fJLwVx9z
  Cam ce vedeti acolo printre care si orientare ecran. Dati ok. Apoi dati iar un hit pe mijlocul ecranului sa bage bara de stare si dati click pe simbolul la orientare ecran. https://postimg.cc/MXH4RtdF
  Apoi va aparea așa https://postimg.cc/gw0y5tX9

  Se va putea citi mult mai usor. De asemenea mai aveti o optiune de marire a textului https://postimg.cc/nMKs4Yrq
  Este cel mai elaborat pdfreader gasit de mine. Poti schimba fundalul (tema) si multe multe altele.

  Apreciază

 3. Sunt bune întrebările. De bun simț. Răspunsurile… Ni le dăm și noi cum putem. Sau așteptăm să ne mai luminăm cu timpul, dacă om mai fi în stare.
  Azi nu am mers la muncă pentru că o colegă ce mergea uneori cu mine, m-a sunat că i-a ieșit testul pozitiv. Pardon, nu și ei, doar soțului la vremea aceea. Ei aveau o gripă obișnuită de aproape două săptămîni pe care au ținut-o amândoi pe picioare, cum face tot omul. Nimeni nu își permite să stea la pat, mai ales în străinătate. Cred că oriunde de fapt. Dacă poți, te ridici și îți continui activitatea. Pentru că au copil de școală, protocolul era să-și facă testul de covid regulat, ceea ce au și îndeplinit. Bun! Azi dimineață testele (realizate ieri) indicau că numai soțul ar fi fost infestat. După aceea m-a sunat din nou să îmi spună că și l-a repetat (bineînțeles)și i-a ieșit și ei pozitiv până la urmă. În timpul ăsta luasem deja legătura cu băieții care mai merg cu mine și i-am dus să își facă și ei testele. Chestia este că pentru mine și fiică-mea sunt suficiente și valabile testele acelea rapide, care se pot face la domiciliu, în timp ce colegii nu sunt acceptați la muncă dacă nu vin cu rezultatul oficial, de la Sistemul de Sănătate. Diferența dintre noi este că ei nu au vaccinul făcut, în timp ce eu și fiică-mea da. Altfel, între teste nu văd niciuna. Același gen de prelevare și punere într-un reactiv… Iată că i se dă totuși importanță vaccinului, ca să vezi. Eu nu prea i-am mai dat, recunosc.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Testele alea sânt fake. Este o batjocora grosolana… Face lumea teste in prostie. Uff… De i-ar veni odata românului mintea la cap… Soluția este sa nu mai depindem de ei. DELOC. Esti bolnav de gripa sau ce ai tu acolo. Stai in banca ta. Nu te da singur in gat ca prostul. O duci pe picioare si într-o săptămână doua te vindeci. Omenirea isi pune mai mult încrederea într-un sistem corupt decat in Dumnezeu. Ți-sa îngăduit de sus boala? Rabda pentru iertarea păcatelor tale. Toți sânt corupți. TOȚI. Daca te dai pe mana lor te face din om – legumă. Si apoi te baga într-un sac, te-a sigilat și la groapa cu tine. Etichetat Covid… Și omul săracul poate ca nici nu avea treabă cu covrigul.

    Apreciat de 2 persoane

 4. Ceea ce ai spus se ‘vede’ si de pe luna! Am incetat sa ma intreb de ce cand e sa se faca ceva, se gaseste cea mai ilogica’ solutie’. Fiecare zi care trece ma convinge ca totul e asa cum vor unii sa fie si nici pomeneala sa aiba vreo legatura cu binele nostru. Cand ni s-au mai restrictionat nocturnele, am vazut niste noi camere de luat vederi…
  Asa ca cred ca ar merita sa ne uitam mai atent pe fereastra si sa admiram frumusetea noptilor.

  Multumesc pentru articol si multa sanatate!

  Apreciat de 3 persoane

 5. Până n-o să moară pe capete cei vaccinați (2-3 din aceeași familie), astfel încât să nu se mai poată ascunde acest fapt și da vina pe cei nevaccinați, nu se va schimba nimic. Măsurile cele mai drastice se iau întotdeauna în momente cheie ale anului cum este Crăciunul, Anul Nou, Paștele sau vacanța de vară tocmai pentru că oamenii, din dorința de a le petrece cât mai plăcut, lasă de la ei și se conformează. Ei știu să exploateze slăbiciunile oamenilor, în schimb oamenii nu știu sau nu vor să-și apere drepturile. Ai să vezi cum or să devină obligatorii și a treia doză și certificatul, începînd cu luna decembrie. Vrei Crăciun/ Revelion, ia vaccinul sau a treia doză! Apoi, pentru vreo 2 luni o să fim bine după care înainte de Paște încep din nou cu a patra doză (dacă nu a cincea) și tot așa. Cădem singuri în cursă. În plus, nu vezi că nu se revoltă nimeni că se iau măsuri abuzive de către un guvern interimar? Câțu nu e premier dar totuși e?! Unde s-a mai văzut așa ceva? În Belgia unde ăia acum vreo 3-4 ani au avut vreo 6-7 luni situația care e acum la noi. Își bat joc de oameni iar oamenii visează la cai verzi pe pereți. Mămăliga aia pe care o tot așteptăm să explodeze nu va exploda pentru că s-a terminat mălaiul și au rămasdoar tărâțele. E trist dar adevărat.!

  Apreciat de 3 persoane

 6. Mămăliga noastră sa fleșcăit cu totul, ca sa facă bum si nu poof trebuie sa fiarbă bine pana va seca. Însă tare ma tem ca daca va seca nu va mai avea nici o putere decat sa fie călcată in bocancii criminalilor.

  Oamenii nu sânt uniți deoarece nici nu au cum. Este o prăpastie uriașă intre noi și ei, cei vaccinati si noi cei nevaccinați iar cel mai mare impediment este necredința.
  Și culmea, ei nu voiesc să asculte de Sfânta Evanghelie dar se supun orbește ăstora care le indica sa se supună…
  Nu vor sa asculte de preoți si duhovnici care le vor binele pentru o veșnicie dar asculta subit de jandarm si asistenta medicală… Păi daca sânteți proști măi tată, eu ce să vă fac… Este dezamăgitor, ADÂNC DEZAMĂGITOR!…

  Apreciat de 1 persoană

 7. Și asta nu e de ieri de alaltaieri, e de când lumea. De aceia Mântuitorul cand termina cuvântarea sa pastorala încheia întotdeauna cu celebrele cuvinte: Cine are urechi de auzit, să audă!
  Toată lumea au urechi, exceptând surzii, la ei urechea este disfuncțională, insa nu toată lumea are ureche de auzit.
  În mintea omului nu încape și cuvântul Domnului și cuvântul celuilalt. Cine se îndeletnicește cu un cuvânt NU ÎL POATE AUZI PE CELĂLALT. Și asta tot dupa mărturia Domnului care spune: Nu puteți sluji la doi domni.

  Daca tu vezi moartea in fața ta însă continui în răutate și nu te înfricoșezi ca te vei pierde pentru o veșnicie asta înseamnă că sufletește ești distrus iremediabil. Omul continuând in pacat dupa mustrarea conștiinței ajunge sa nu mai audă acest glas…

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: