Vaccinul” nu se „vinde” bine decât dacă este „singura soluție” iar lumea este îngrozită de frica morții!
Desigur el nu este „singura soluție” și atunci trebuie „ajutat” să pară a fi!
Se interzic tratamentele cu ivermectină cu hidroxiclorochina bune destul pentru presedintele Americii sau prim-ministru al Israelului dar toxice (după Arafat și nu numai) pentru restul lumii!
O întrebare de bun simț ar fi: dacă vaxx-ul e singura soluție care este soluția celor „vaccinați” și totusi bolnavi de covid? Glonțul?
Pentru că adevărul nu poate fi ținut ascuns mult timp știm că aceasta „singură soluție” este limitată la câteva luni, nu dă imunitate, poate și dă des îmbolnăviri grave și că cel „vaccinat” poate transmite boala!
Din nou o întrebare de bun simț ar fi care este atunci diferența față de o îmbolnăvire ca nevaccinat?
In primul rând că cel trecut prin boală are o imunitate mai puternica și de durată față de cel „vaccinat” si nu riscă o miocardită, tromboză, boală imună sau moarte din cauza invenției acesteia, numită impropriu „vaccin„!
In rest nu există diferențe pe plan medical, ci doar pe plan social, unde „vaccinatului” i se redau propriile drepturi ridicate abuziv de stat, cel putin pentru o vreme!
Statul devenit terorist folosește mass-media continuu pentru prăbușirea psihică a celor care încă nu s-au „aliniat„! Intr-o pandemie care nu poate fi oprită de doi ani reporterii televiziunilor se plimbă ca prin parc, printre bolnavii de la ATI si ni se subliniază faptul că toți sunt „nevaccinatiși toți regretă faptul asta și abia așteaptă sa se însănătoșească ca să-si facă primele 3-4 doze din „vaccinul” fermecat!
Desigur in „noua normalitate” nici un medic nu intervine ca sa spună că nu numai ca nu-i nevoie după trecerea prin boală de „vaccinare” dar poate fi contra-productiv sau chiar fatal!
Cum dracu nu face minuni, din grabă le mai scapă la reporteri și câte un „vaccinat” zăcând la ATI, astfel că oricine, care are câteva circumvoluțiuni în plus față de o găină, să se convingă că nu este cum spuneam nici-o diferență medicală între „vaccinat” și „ne-vaccinat”; dacă ai ghinion tot la ATI ajungi!
Tot media ne spune ca se moare zilnic cu sutele în România. Desigur nu mai are nimeni timp și mai ales interes, să ne mai spună din ce motiv, sau câți erau vaccinați, suntem lăsați (citește manipulati) să credem ca toți mor de covid și toți sunt „nevaccinați„!
Nu sunt epidemiolog, dar chiar așa ca veterinar ratat, mie îmi sunt suspecte niste lucruri și nu mă lasă sa dorm
*Dacă boala asta este virală cum se face că are aceleasi”cocoașe” sau „valuri” cam în acelasi timp, pe continente diferite, cu condiții de temperatura, umiditate, radiații solare diferite și cu toate interdicțiile de călătorie?
*Dacă boala este nouă și necunoscută ce logică are interzicerea necropsiilor?
*Dacă boala este infecțioasă ce aiureală de „carantină” este aceea în care bolnavul sau cel găsit pozitiv stă „arestat” la domiciliu în timp ce casnicii lui, sunt liberi să iasa și sa intre nestingheriți ?
*Dacă oricine poate fi purtător de viruși de ce testați sunt doar „nevaccinații?
*De ce este oprită administrarea de ivermectină, hidroxiclorochina care au dat rezultate bune, mai ales că schema de tratament folosită, în spitale, nu e mai de succes, dar e mult mai scumpa?
*De ce este restricționată circulația mai ales noaptea?
Mă tot gândesc la întrebările astea, de doi ani și singura concluzie la care am putut ajunge este că: boala nu e virală și „conducătorii” noștrii stiu asta, sau dacă este virală interesul lor este să ne infectăm / vaccinam/ murim câți mai mulți!
Dar dacă nu e virală atunci ce este? Mie îmi pare a fi o otravă! Cine o răspândește și cum? Când este clar: noaptea!
Și tot clar este că guvernul ar trebui sa știe ce se întâmplă și în cazul acesta!
Poate am luat-o razna, dar prea a lovit „pandemia” țara noastră, dintr-o dată, acum într-o toamna destul de calda! E prea devreme pentru o gripă, chiar și covid! Prea s-a știut ca vine! Si prea a „tăbărât” în toate regiunile deodata!
Oricum o întorci un lucru devine clar; guvernele nu sunt cum vor să pară, incapabile să oprească „pandemia„, ci sunt cei care o mențin! Dar lucru asta cred ca l-am înțeles de mult cu toții și din păcate acceptat!
Deocamdată….

7.11.2021