„Vaccinarea” va fi curând obligatorie în toată lumea!

Astăzi am făcut greșala să ascult radio în mașină! Prim-ministru (verde) al landului Baden Württenberg, Winfried Kretschmann,
a pus în discuție obligativitatea vaccinării! S-a hotărât el așa brusc, după ce l-a chinuit prostata toată noaptea, că varianta Delta nu poate fi altfel oprită! Desigur este conștient că „pare pentru mulți un atac la libertate, dar de fapt este o măsură pentru libertate”! Verzii sunt cei care doresc legalizarea marijuanei (pe lângă alte idioțenii) și presupun ca Moș Kretschmann tocmai a exagerat cu joint-urile, fiindcă altfel nu putea să spună ce a spus!
Oricum, a ținut să ne liniștească spunându-ne că nu trebuie să ne închipuim că o să alerge politia după noi și o sa ne „vaccineze” ca pe vite!!! Nici pe departe! O să facă un catalog de amenzi piperate, astfel încât o sa cerem singuri „vaccinarea„! Am răsuflat ușurați cu toții!
Cum se reduc infectăriile dacă plătim amenzile? După același principiu după care scade poluarea prin creșterea impozitului!
Pentru cine nu a înțeles încă cum functionează „plandemia” este simplu de tot: in fiecare țară se încearcă câte o măsură care să conducă la „vaccinarea totală”. Dacă merge, se introduce rapid și în restul țărilor, daca nu, se încearcă variante noi, sau ne mai dau o pauză, să ne obișnuim cu ideea!
Sunt măsuri care merg cu „politica salamului”: loteria, mici, o jumatate de ora la bordel…
Și sunt măsuri ce se iau cu „biciul” : interdicțiile, amenzile, vâna de bou, tunul de apă, gloanțele de cauciuc, foamea, setea, frigul…
Acum dacă în Austria a prins „vaccinarea obligatorie” de ce nu ar merge și în Germania? Iar dacă merge în Germania, merge peste tot în Europa!u
Ce spuneți?
Merkel a promis că. nu va exista vaccinare obligatorie!”
Și ce-i dacă?
Cine ne-a pus să o credem? Cine ne pune acum sa-i credem că ” după ce…” revine totul la normal? De câte ori mai e nevoie să fim înșelați ca să nu-i mai credem și să le cerem socoteală? După cum pare, o să-i credem și după ce poliția o să intre prin ușe și o să ne „vaccineze” prin pijama, cu toate amenzile plătite!
Ne merităm soarta!

23.11.2021

4 gânduri despre „„Vaccinarea” va fi curând obligatorie în toată lumea!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Cu ce ne ajuta Vlad pe noi cativa care am banuit de la bun inceput unde duc toate astea, care am recunoscut prima minciuna si n-am mai asteptat-o pe a doua?
   Am scris din primul articol ca vaccinarea o sa fie obligatorie si mi s-a spus ca nu-s intreg, ca nu se poate asa ceva! MI SE MAI SPUNE SI ACUM!!!

   Apreciat de 1 persoană

 1. https://www.activenews.ro/stiri/Directorul-executiv-al-companiei-Bayer-rupe-tacerea-Vaccinurile-cu-ARnm-sunt-TERAPIE-CELULARA-SI-GENICA.-Sunt-comercializate-ca-vaccinuri-doar-pentru-a-fi-pe-placul-publicului.-Altfel-am-fi-avut-o-rata-de-refuz-de-95-170614
  Banuiesc ca ai citit acest articol. S-a cam grabit un pic, insa e bine pentru noi ca asa s-a intamplat.
  Lupta insa pare disproportionata intre intreaga planeta si cei care se cred peste Dumnezeu.
  Mi se pare o nebunie si fara logica. Simt ca lipseste ceva de aici.

  Sanatate si numai bine!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Pentru o parte mica de lume lucrurile sunt clare de mult! Pentru restul sunt la fel de limpezi in sensul ca au ales calea care parea usoara si acum nu-i mai intereseaza ( deocamdata) tema!
   O sa vina momentul cand vom fi cu totii din nou f. interesatj si implicati cu voie sau fara!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: