Medicii germani refuză „vaccinarea” a 3-a!

Cabinetul Lenzi și Wagner, a decis să refuze a 3-a vaccinare (vaccinarea de rapel). Motivul invocat este lipsa de protecție dar și o rată mare de efecte secundare. Textul mai afirmă că există o contradicție între lipsa de efect și faptul că persoanele nevaccinate ar trebui să fie convinse de eficacitate. În cele din urmă, se pune întrebarea dacă chiar nu vede nimeni această contradicție?

A 3-a vaccinare Corona nu este oferită de cabinetul noastră.
De ce?
Cea de-a 3-a vaccinare Corona nu este în prezent oferită de cabinetul noastru.
Rata efectelor secundare recunoscute la pacienții noștrii ni se pare prea mare, efectul protector prea scăzut, mai ales pe termen lung. Instituțiile afiliate statului îi conving în prezent pe cei nevaccinați de eficacitatea vaccinării, în timp ce cei vaccinați trebuie să fie convinși de o vaccinare de rapel din cauza eficacitatății slabe a primei și celei de-a doua vaccinări. Poate altcineva în afară de noi va descoperi o contradicție aici sau va vedea că ne aflăm intr-o fundătură!

05.11.2021 Cabinetul Lenzi Wagner

Sursa: corona-blog.net

16 gânduri despre „Medicii germani refuză „vaccinarea” a 3-a!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Probabil, medicii germani au realizat că nu există nicio justificare pentru vaccinare, așa cum nu există nicio justificare pentru întreaga farsă criminală intitulată Covid-19. Cu toate acestea, buldozerul propagandistic continuă răsturnând toate dovezile științifice, guvernele prelungesc minciuna, amenință și șantajează, constrângând anumiți oameni de știință vulnerabili să ducă mai departe minciuna, iar mass-media minte și corupe oamenii. Practic, înșelăciunea nu încetează absolut deloc. Or, toate acestea sunt fapte, nicidecum povești. Repetarea – că tot ceea ce s-a petrecut până acum este neconstituțional, că este ilegal, că este criminal, că este împotriva drepturilor omului, că nu este justificat de nicio știință care își menține temeiul – este inutilă. Toți conducătorii celor 193 de țări membre ONU nesocotesc absolut toate dovezile, mințindu-și și obligându-și cetățenii să primească otrava. Aceea care poartă numele de vaccin. Cei puțini cinstiți și transparenți (majoritatea în Africa, unul în Haiti) au fost pedepsiți cu moartea, prin otrăvire ori prin strangulare, făcându-se din ei un exemplu cu intenția clară, concisă, de a-i descuraja pe alții care ar putea dori să le calce pe urme și care ar avea de gând să sfideze Agenda ONU 2030 a Marii Crime.
  Efectele adverse ale vaxxului sunt cumplite! Mulți dintre noi le cunoaștem, le-am citit din multiple surse, deci n-are rost să le înșir aici. În mod sigur, medicii germani (și posibil să mai fie și alții) știu/au studiat consecințele și principalele caracteristici ale serurilor experimentale și refuză inocularea lor. Cu siguranță, mulți dintre ei mai au încă un strop de conștiință, de sentiment al responsabilității morale față de propria conduită.
  Vorbeam prin comentariile mele de solidaritate. Aceste atrocități pot fi oprite dacă ne trezim ACUM și acționăm în unitate. Cunoscând care este scopul real al eugeniştilor, acela de reducere a populației mondiale cu mult mai mult de jumătate, obiectiv început cu lumea bogată din vest, unde sunt folosite cele mai multe resurse neregenerabile, unde cel mai mare capital poate fi furat și transferat către clanul elitist de vârf, astfel încât tu, cetățean supraviețuitor, să fii mulțumit cu un venit de bază, care să-ți permită a supraviețui, chiar NU mă miră atitudinea specialiștilor nemți! Sau, așa cum spunea Klaus Schwab: „Nu vei deține nimic și vei fi fericit.” Prin urmare, la modul general vorbind, dar aplicabil pe numeroase cazuri particulare, odată ce ai fost lovit și ți-ai pierdut o bună parte din capacitatea de a rezista, din autonomie, deoarece există posibilitatea extincției rapide sau (funcție de diversele stadii ale planului lor diabolic) să devii lipsit de capacitatea legală de a te bucura de anumite drepturi, atunci firesc, normal, este ca din poziția ta de profesionist care stăpânești temeinic o disciplină, de doctor care ai jurat să salvezi NU să ucizi, să spui un NU hotărât, răspicat, crimei covid comise de autorități.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Sunt inca putini care refuza sa mai vaccineze raportat la 81 de milioane de locuitori! Durerea mare nu e ca medicii continua ( bogatilor nu le este niciodata de ajuns ce au!) ci ca omul de rand inca mai este usor de convins sa faca vaccinul de oricate ori i se cere!

   Apreciat de 2 persoane

 2. Posibil să gândesc într-o manieră idealistă în anumite aspecte legate de acest subiect, dar faptul că omul încă mai este ușor de convins să-și injecteze otrava reprezintă vina celor care își asumă rolul de apărători ai societății civile, de luptători pentru o cauză dreaptă. Vedeți dumneavoastră, comunitățile sunt dezbinate, așa este! Oamenii sunt speriați, panicați, suspicioși. Nu știu ce să creadă, dar mai ales pe cine să se bazeze. Dar nu numai condeiul și tastatura sunt capabile să conștientizeze pe cel mai puțin informat, sau mai vulnerabil, sau care nu dispune de surse de documentare din varii motive. Cel mai adesea, Dumnezeu se manifestă și are efect prin oameni. Dacă toți preferăm implicarea de la distanță, fără angajare hotărâtă, atunci șansele ca cei de lângă noi, ceva mai naivi, care cad ușor în capcanele morții întinse de „butonarzii” din umbră, să adopte cu ușurință vaccinarea fără dovezi și argumente cresc extrem de mult. Cu cât numărul lor se mărește, cu atât se adâncește prăpastia celeilalte categorii, lupta devenind inegală, bătăliile pierzându-se una câte una, până când asaltul final să nu mai aibă niciun fel de însemnătate pentru umanitate și pentru calitățile ei intrinseci.
  Vă dau un exemplu: duhovnicul meu are interzis de la Patriarhie să vorbească despre vaccin în biserică. Și nu numai el, ordinul se aplică tuturor preoților ortodocși. Și totuși, la Sfânta Spovedanie Sfinția Sa își face datoria și explică enoriașilor să evite vaccinarea. Cu argumente. Acolo, în intimitatea Tainei Spovedaniei, nici un șef ierarhic nu mai poate fi prohibitiv. Deci, dacă se dorește (în fond omul sfințește locul) soluții există!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Acum Sabin ( sau Sabina?) e greu sa-mi inchipui oamenii mult mai altfel decat mine desi sunt constient ca sunt! Eu am fost de cand ma stiu curios si un fel de Toma Necredinciosul in toate! Indiferent cine ce a spus l-am crezut doar daca m-am convins eu ca are dreptate! Poate nu or fi toti asa extremi ca mine dsr ceva neincredere are fiecare! Acum daca nu sunt 100% sigur de un lucru care ma poate ucide sau lasa paralizat de ce l-as face! Si țotusi majoritatea o fac! Pe mine ma depaseste treaba asta mai ales ca vad oameni extrem de inteligenti printre ei si in general reticenti la orice…aspirina!
   Daca mi-ar spune duhovnicul meu sa fac vaccinul nu l-as face nu inteleg cum poate sa-l faca cineva ca i a spus lui un chip la televizor?
   Ca veni vorba de duhovnic mi se pare ca se merge cu ascultarea prea departe! E posibil sa fie vorba de mantuire! Cand sfintii spun nu nu prea mai importa ca spune Patriarhul da! Asa vad eu! Preotii spun ca e discernamant eu o numesc lasitate! Dumnezeu sa ma ierte nu-i judec ca nu stiu cum as reactiona eu daca as trai din preotie desi la cat sunt de nebun probabil ca nu as face ascultare cu tot riscul!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Sabina Mărunțeanu mă numesc!
  Și da, domnule Ioan, aveți dreptate să fiți în aceste zile Toma Necredinciosul, fiindcă dacă serurile acestea experimentale (eu cu greu le numesc vaccinuri, dar pentru că e mai scurt cuvântul îl folosesc) erau atât de eficace, atât de eficiente, NU cred că mai era cazul să constrângă populațiile lumii să le accepte.
  Vă întrebați ce-i determină pe alții (suficient de suspicioși în fața unei aspirine, dar dând dovadă de bună-credință în așa-zisa sinceritate a autorităților, care încearcă persuasiv să-i convingă de grija față de sănătatea lor) să ajungă senini să-și solicite înțepătura fatală. Vă ofer câteva exemple din parohia de care aparțin: unele doamne în vârstă s-au vaccinat deoarece au copiii în Canada/Noua Zeelandă și vor să meargă la ei (măcar o dată pe an, conform spuselor lor) să-i vadă, să-și cunoască nepoții etc. un alt domn a decis să se înțepe cu serurile morții pentru a-și proteja mama care-i bătrână (peste 90 de ani), un altul a făcut-o pentru siguranța locului de muncă, un altul fiindcă l-a obligat fiica din Anglia, o altă doamnă pe motiv că soțul (cadru militar) a convins-o că formele de Covid, dacă le va face, vor fi ușoare și nu vor necesita internarea, că n-are rost să demonstreze obtuzitate în vreme ce manifestările virulente sunt maxime și se lasă cu deces. Să mai continui? Nu văd rostul! Cu siguranță, ați prins ideea! Majoritatea celor care merg precum mieii la tăiere sunt lipsiți de credință puternică în Hristos. Și asta în primul rând! Abia apoi urmează celelalte, precum: naivitate, deficitul unei informări temeinice, al raționamentului personal, mulți nu știu să pună lucrurile cap la cap și să unească punctele necunoscutelor pentru a-și forma o opinie, al alegerii pertinente pe care trebuie s-o facă. De aici rezultă vaccinații cărora li se par SF-uri explicațiile raționale, cumpănite, chibzuite.
  Curiozitatea dumneavoastră, pe care mărturisiți că o aveți, v-a scăpat din iureșul psihopaților care au făcut altarul vieții lor dintr-o amărâtă de seringă! De ce afirm aceasta? Pentru că a fi curios reprezintă apanajul inteligenței, iar inteligența este o formă de adaptabilitate la mediu. Simplu! Nimic complicat în concluzia mea! Mulțumiți-i lui Dumnezeu că v-a zidit astfel!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Bucuros de cunostintă Sabina! Ioan.
   Frumos raspuns si miezul lui este adevarul pur ” nu au destula credinta in Hristos” eu nu sunt asa dur in formulare si spun ca isi iubesc familia mai mult decat pe Hristos, in esenta acelasi lucru!
   Eu am binecuvantarea sa am parinti care prefera sa nu ne mai vedem niciodata decat sa ne vedem „vaccinati” la fel fiul care nu traieste in Germania! E f. greu si e nevoie ca ambele parti sa-l prefere pe Iisus, sau altfel spus mantuirea, familiei!

   Apreciat de 1 persoană

 4. Și eu la rându-mi sunt încântată să vă cunosc, domnule Ioan! Și vă mulțumesc pentru aprecieri!
  Pot spune, că sunteți un om bogat pentru că mai aveți părinți, pentru că vă mai trăiesc părinții! Dumnezeu să-i păzească de rele și să le dea viață lungă! Ai mei au decedat acum 4 ani și încă mi-este dor de ei, încă mai simt parfumul mamei atunci când pășesc dincolo de pragul casei. Singurătatea nu-i o problemă, îl am pe Dumnezeu cu mine tot timpul, dar dorința de a-i revedea a rămas acolo vie, într-un colț al sufletului. Așa că, vă felicit pentru familia frumoasă pe care presupun că o aveți, așa cum reiese din afirmațiile dumneavoastră!
  Toți tindem spre mântuire într-un fel sau altul, încercând să nu încălcăm poruncile lui Dumnezeu, dar dacă-L iubești pe Hristos atunci, zic eu, merită să te jertfești pentru EL fiindcă, pare-se, altă cale nu ne-a mai rămas în timpurile actuale. Importantă este viața de dincolo, iar începutul mântuirii este începutul pocăinței. Începutul pocăinței este depărtarea de păcat. Începutul depărtării de păcat este buna intenție. Buna intenție naște nevoințele. Nevoințele nasc virtuțile. Virtuțile nasc lucrarea duhovnicească. În fine, lucrarea duhovnicească, când este continuă și stăruitoare, statornicește virtutea în suflet și o face stare firească a acestuia. Când se ajunge pe această ultimă treaptă, puțin te desparte de pipăirea lui Dumnezeu. Acestea toate sunt pactul cu Dumnezeu pentru o nouă viață, una mai bună, cu atât mai mult cu cât nimic nu ne-a mai rămas într-o lume care L-a uitat pe Hristos și care nu reprezintă altceva decât valea plângerii și labirintul păcatului.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Dumnezeu sa-i ierte pe ai tăi! Incerc din rasputeri sa merg in Romania cat mai traiesc! Pot pleca abia dupa 7 si trebuie sa ajung pana in 10 ca sa fiu liber de Craciun ( desi nu prea cred ca o sa fie liber cineva) dar parca toate imi stau impotriva!
   Foarte frumoase comentarii ai! Ma bucur ca ai gasit „cuibul” meu!

   Apreciat de 1 persoană

 5. De ce oamenii care cunosc lucruri nu reactioneaza? Sunt multe motive. Cred ca fiecare are cate ceva personal, pe care il recita in fata oglinizii, doar doar se va crede pe el insusi…
  Am mai vorbit la tine despre parerea mea privind premeditarile si apoi am descoperit acest articol, ce intr-un fel uneste multe din informatii:
  https://www.activenews.ro/stiri/Scoala-de-dictatori-Covid-a-lui-Klaus-Schwab-si-planul-pentru-Marea-Resetare.-VIDEO-171003
  Multe idei sunt disipate sau disimulate in alte articole, insa mi-e clar ca totul a inceput cu mult timp in urma, pentru noi pasii au fost mici si aparent fara legatura cu telul final. Mai sunt multe de clarificat, dar putini investigatori au puterea si inteligenta sa mearga pana la capat. Poate ca intr-un fel nici nu ne putem imagina capatul. Sunt convinsa ca prin credinta putem vedea mai mult. Sper doar ca ceea ce ni se va permite sa vedem sa nu ne scurtcircuiteze de tot! Pentru ca ceea ce apare la orizont este peste fire de mizerabil.

  Seara buna si multumesc pentru articol.

  Apreciat de 2 persoane

 6. Să-i ierte Dumnezeu! Și vă mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și pentru găzduire, aici, în „cuibul” dumneavoastră!
  Da, v-am descoperit de ceva timp, încă de pe vremea când exista blogul „vremuritulburi.com”, iar comentariile și aprecierile dumneavoastră se regăseau acolo, la unele articole. Am început apoi să vă citesc expunerile și mi-au plăcut șirurile de argumente de care vă serveați adesea în judecarea unor chestiuni, sau pentru a vă susține punctul de vedere. În general, citesc fără să-mi scriu opinia. Nu-s nici analist, nici comentator de profesie, iar uneori remarc lucrurile diferit, atipic, față de tendințele obișnuite, motiv pentru care evit să deranjez. În cele din urmă, am decis să intervin cu câteva gânduri.
  În ceea ce privește piedicile, să știți că așa se întâmplă în vremea oricărui post! Michiduță devine și mai zelos, mult mai sârguitor în ispite și-n obstacole decât în alte dăți, dar cu Sfânta Cruce și cu Rugăciunea Inimii să fiți TOTAL convins că-i veți învinge răutățile.
  Bucurați-vă de părinți! Cât mai mult cu putință!
  Seară liniștită și vă mulțumesc pentru dialog! Ca întotdeauna, exprimă nota definitorie a dinamismului universal. 🙂

  Apreciat de 2 persoane

  1. Sabina internetul nu-i rau prin defintie ci doar noi il putem face sa fie rau. Eu mi-am facut multi dusmani dar si doi trei prieteni pentru care se merita toti dusmanii!
   Imi place mult cum gandesti si cum expui ce gandesti asa ca nu pregeta sa comentezi la mine! Sau daca o iau razna ( se mai intampla!) sa imi spui!
   O seara placuta iti doresc!

   Apreciat de 1 persoană

  1. Tocmai de aceea nu pot intelege nici un medic pro-vaccin sau ingrozit de covid; ca student din anul 1 pana la terminare ti se spune ca adevarul se afla DOAR la morfopatologie!
   Deci fara necropsie sunt doar supozitii!
   Unde le era capul la acesti medici in studentie?

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: