Homo sapiens sau Bos taurus?

Am muncit fără încetare,
ca un bou în jug mereu,
visând după pensionare,
să fac numai ce vreau eu!

N-a fost însă vezi să fie,
bou îi bou, până la moarte;
pe motiv de „pandemie,”
de ce aș vrea, tot nu am parte!

Și cum nu mai trag la plug,
stau și „rumeg” lung în casă:
„Te-au pus toată viața în jug
și faci iar, doar ce te lasă!

Nu mai ești bun de vreo treabă,
o să fi … sacrificat!
Abia aștept! Nu-mi este teamă!
Prin moarte-s eliberat
!”

11.12.2021

14 gânduri despre „Homo sapiens sau Bos taurus?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Jugul vieții fiecăruia dintre noi a fost imposibilitatea de a alege, de a face o selecție între opțiunile disponibile ca să reușim să ne punem o pâine decentă pe masă, fiindcă am trăit în iluzia libertății și după voia și placul cuiva (Matricea, Elita, numește-o cum îți place), nicidecum după a noastră. Am acceptat lanțurile și lesa scurtă ca și cum acestea ar fi fost semnele distinctive ale independenței, dar care s-au dovedit până la urmă a fi doar opresoare puternice. Ca specialiști și oameni muncitori n-am făcut altceva decât să finanțăm o mașină de război, care a demonstrat că deține sute de baze în întreaga lume. Acestea au reprezentat mașinațiunile Matricei, care ne-a adus la stadiul de a-i accepta orbește planurile elaborate spre vânzarea noastră, ca să-i reușească salvarea băncilor și a corporațiilor. Resursele muncii noastre ale tuturor NU au fost canalizate spre restructurarea și reconstrucția societății în care trăim, ci spre avantajele și susținerea celor bogați. Nu mai merită să acordăm atenție conceptelor de unionism social, noțiuni atât de importante în perioada de vârf a Marii Depresiuni, dar atât de perimate astăzi, când ne-am dat seama ca am „beneficiat” de un grad crunt de exploatare.
  Așadar, ca o concluzie, ne încadrăm la homo sapiens, pentru că măcar am fost suficient de inteligenți să remarcăm lanțurile sclaviei și de ajuns de înțelepți cât să rămânem LIBERI în spirit spre a reuși să ne debarasăm de ele. NU prin moarte, așa cum declari cu atâta mâhnire, cu atâta amărăciune, ci prin puterea de a-i deștepta pe alții.

  Apreciat de 3 persoane

  1. Lucrurile au devenit pentru mine destul de clare deja in primul an cand am ajuns in occident. Am recunoscut aceleasi structuri ca si in regimul din care plecasem dar cu alte denumiri. Am reusit chiar cu vocabularul meu redus de atunci (eram intr-un curs de invatare a limbii germane) sa conving o profesoara de politica ca diferentele sunt doar de denumire!
   Dar cum stiam ca nu pot schimba lumea alegerea a fost simpla: joc dupa reguli sau mor! Ca tata/ sot varianta a doua oricum nu se punea in discutie!
   Ma simt insa inselat nu pentru ca ei schimba mereu regulile (cu asta m-am obisnuit) ci pentru ca o fac intr-un rit tot mai rapid si in profunzimea lor!
   Moartea este totusi o eliberare….
   (Nu ma lua prea in serios cand vorbesc de ea, noi doi suntem „prieteni” vechi eu ca depresiv din nastere ea ca una care sta sa ma pandeasca de multa vreme!)

   Apreciat de 2 persoane

 2. Și-am uitat să mai adaug, că orice ar face România și românii rămași pe meleagurile autohtone sau plecați peste mări și țări este STRICT în avantajul și spre îmbogățirea tribului mozaic reformat. N-am antipatii contra evreimii khazare, numai că ea se află la conducerea lumii încă de când au fost inventate culturile de bumbac și migrarea populațiilor africane.
  Zi cu soare-n suflet!

  P.S. Și mai lasă gândurile negre de-o parte, că-n viață nu poți lua ce nu poți da! Aia doar Dumnezeu o poate face!

  Apreciat de 3 persoane

  1. „tribului mozaic reformat”🤣🤣🤣Tare!
   Am fost la ei (era sa zic direct tară) in noua țară! Ce sa-ti spun desi acolo a trait Dumnezeul meu, Maica Sa, Sf. Ioan si multi altii pentru care am multa evlavie, NU MAI MERG NICIODATA! Si nu pentru ca nu am test sau vaccin!

   Apreciat de 2 persoane

  2. Mare dreptate ai! 👍
   ––––––––
   Mi-a plăcut expresia „n-am ANTIpatii CONTRA…” Sincer să fiu, nici eu nu am SIMPATII deosebite PENTRU acest trib. 🙂 Eh, mai glumim…

   Apreciat de 2 persoane

 3. Raționament corect raportat la diferențele de denumire, dar cu aceleași etape de subjugare a umanității! Încă o dovadă de homo sapiens! 🙂 Nu, c-ar fi fost nevoie s-o mai repet!

  Te irită, în schimb, ritmul rapid de aplicare a regulilor ca și caracterul lor profund. Pe de altă parte, trebuie să iei în calcul următorul aspect: elita se grăbește în a-și duce planul psihopat la îndeplinire din 2 motive:
  1. Controlul TOTAL al oamenilor;
  2. Controlul TOTAL al resurselor generatoare de averi incomensurabile. Ce fac cu ele? Dețin puterea! Iar cu ajutorul indivizilor implantați cu cip (deveniți obedienți și fără posibilitate de împotrivire) se mențin la conducerea lumii. Sociopații din rândul „iluminaților” au gândiri simple, dar agresivitate IMENSĂ în derularea acțiunilor prin intermediul cărora vor să-și atingă scopul. O remarcăm INCLUSIV după evenimentele actuale în derulare. Dar și după altele, care s-au petrecut de-a lungul timpurilor.

  Sunt de părere, că le putem zădărnici planurile! Încă sper că binele va învinge, un bine reprezentat STRICT doar de Dumnezeu-Tatăl și ființele prezente printre noi prin care lucrează. Dau aici câteva exemple. NU am pretenția că dețin adevărul absolut și că le-aș ști pe toate. Dar sunt intuitive, adică la bunul-simț, deoarece sunt convinsă că fiecare omuleț e conștient de ele:
  1. E necesară convingerea/stimularea forțelor de securitate de-a proteja popoarele;
  2. Denigrarea mass-mediei vinovate de difuzarea și propagarea minciunilor păpușarilor;
  3. Pedepsirea cruntă a clasei politice care-i servește pe criminalii din umbră;
  4. Evitarea prin orice mijloace implantarea cipului;
  5. Încercarea constantă (stăruitoare chiar) de-a deschide mințile celor mai îndărătnici care încă mai acordă încredere autorităților (de oricare tip ar fi ele, politice, sanitare etc.); – Aici rolul tău și al altor oameni de bine ESTE CRUCIAL! Prin scrierile voastre. Reține, te rog, un aspect: aici NU fac referire la opoziția controlată! Și nici la falșii naționaliști!
  6. Se cuvine să evităm a cădea în capcana urii rasiale/etnice, ori în a-i denigra și a-i condamna pe cei care s-au vaccinat. Încă mai pot fi aduși pe calea cea dreaptă, a adevărului, condiția fiind să n-ajungă la cip. După fixarea lui, impresia mea este că orice urmă de raționament din mintea lor va dispărea.
  NU suntem furnici insignifiante în angrenajul omenirii, așa cum ne-au determinat ei să credem. Nici un simplu număr într-o statistică planetară uriașă. Deocamdată, încă mai avem dreptul să judecăm, să spunem ce gândim și ÎNCĂ mai deținem liberul arbitru. Numai că NU ne mai permite timpul să mai rămânem letargici. E cazul să luăm taurul de coarne! Fiecare în pătrățica lui, dar condiția de bază este să contribuie la mișcarea lucrurilor, să nu aștepte para mălăiață. Atât!

  Apreciat de 3 persoane

  1. Bineînțeles că nimeni dintre noi nu deține adevărul absolut și este departe de a le ști pe toate…
   Foarte bune toate observațiile tale, dă-mi voie totuși să fac o remarcă. Din păcate, chiar și fără cip (sau poate nu știm noi ceva?) multora le lipsește aproape orice urmă de raționament. Si am observat asta nu de azi, de ieri. Firește, după apariția carcalacului/covrigului apoi a „vaxinului” și intrarea aparatului de propagandă în modul turbo totul a devenit mai vizibil, s-au despărțit apele. Dialogul a devenit imposibil, ei doar repetă șabloanele MSM. Si degeaba aduci argumente citând chiar lucruri recunoscute de MSM…, n-avede, n-aude.
   Da, prin implantarea cipului, game is over. Prin cip înțeleg orice tehnologie de care noi încă nu avem habar, cu ajutorul căreia orice gând ne-standard (non PC) să poată fi anihilat, iar dacă gândul/gândurile persistă se anihilează persoana. Infarct tovarăși, ghinion.
   Deci trebuie sa luam taurul de coarne (mai are și coadă și copite ca știm noi cine) pentru a nu reuși resetul satanei = schwab&co și șefii lor. Resetul îl va da Dumnezeu, când va crede de cuviință.

   Apreciat de 1 persoană

   1. Propaganda este una dintre cele mai puternice arme ale fiecarei armate! Razboaiele se pot castiga nu doar prin forta, gloante, bombe…uneori ajung cuvintele repetate!
    Nu-i vorba ca nu mai gandesc ci nu mai pot sa o faca din cauza avalansei de informatii false venite din mass media!

    Apreciat de 2 persoane

   2. @ebenjo22

    Jobenuț, îți mulțumesc mult pentru aprecieri! Permite-mi, te rog, să „te botez” altfel decât nickname-ul ales, fiindcă anagrama ta de user pare să aibă mai multe variante, iar eu am preferat doar citirea inversă a numelui, din lene prea mare să descifrez varianta corectă. Mea culpa, dar sunt aeriană la ora asta!

    Ai dreptate că unii sunt acefali, dar mai mizăm și pe instinctul lor de conservare, care-i posibil să se declanșeze cândva și să părăsească turma. Șanse nule, dacă ajung cipați!

    Spui că nu vor să creadă-n nimic, chiar dacă le argumentezi logic. Am întâlnit și eu asemenea specimene (ba chiar mă pot „lăuda” c-un șef de „calibrul” acesta) dar au un punct sensibil, un călcâi al lui Ahile: sunt fricoși, iar strânși cu ușa cedează cu ușurință. Pentru cine-i expert în psihologia maselor (eu, cu siguranță, nu!) știe cum să-i manevreze într-așa fel încât să-i „fractureze” și să-i învingă. Posibilități sunt multiple, dar nimeni nu-i dispus să le încerce. Starea asta abulică ne va costa pe toți! Și teribil de scump! În special pe copii, pe urmașii actualilor părinți care în momentul de față NU au curajul să-nfrunte răul, pentru un viitor mai sigur și mai apropiat de normalitate al odraslelor din dotare. Adevărul este, că nu știm să trăim frumos și mai ales DEMN, iar decontul va fi cumplit! Unii dintre noi s-ar putea să fim înfrânți de accidentele genetice cu pretenții de ființe umane care mișună în jurul nostru și cu care suntem nevoiți să interacționăm, dar NU vom putea fi niciodată asimilați dacă NU renunțăm să ne folosim neuronii din dotare și mai ales dacă rezistăm planurilor malefice ale celor de la butoanele conducerii planisferei. Cu credința-n Dumnezeu și-n Măicuța Domnului, mergem înainte!

    Numai bine și-o săptămână (ce vine) cu spor în toate, îți doresc!

    Apreciat de 3 persoane

  2. 1. Cainii apara avutia stapanilor de lupi cu toate ca lupii sunt neamurile lor si ar putea trai cu ei in libertate, fara lanț, jujău, ascultare! Bucata de mamaliga rece primita inseamna insa mai mult decat toate astea!
   (Nu stiu cand ai intrat la mine pe blog de aceea poate ma repet: am fost cativa ani tehnician vet. apoi medic la o ferma de oi si am o „fix” in a asemana oile cu oamenii, cainii cu politia samd)
   2. Cum poti denigra mass media fara mass-media?
   Am incercat 14 ani sa împărtășesc adevarul romanilor despre hepatita c ( era vorba despre viata si moarte ca si acum la cititorii mei) Credeau mai bine Formula AS si TV Etno care le recomanda sa mănânce paduchi dcat sa ma creada pe mine! Abia cand Mass media s-a hotarat sa ajunga in secolul 21 s-a putut face ceva!
   3. Pedepsirea cruntă a clasei politice care-i servește pe criminalii din umbră;
   Pentru asta trebuie sa ajungi la putere! Si puterea nu o sa stea cu mana in san! In plus cei dintr-o tara vor fi ajutati sa „apere statul de drept” de NATO, ONU , EU, prin toti mercenarii lumii! Sanse de succes ?
   4. Evitarea prin orice mijloace implantarea cipului;
   Nici oile nu-s de acord sa fie crotaliate, vaccinate si totusi fiecare este!
   5. Ca si la punctul 2! Nici cand mor nu se trezesc!
   Sabina iti inteleg dorinta de a face ceva si pe mine ma exaspereaza faptul ca mergem tot mai rapid acolo unde vor sa ne duca, dar in timp ce ei au mijloacele de a o face noi nu avem nimic inafara de numar! Si asta ar fi suficient daca am sta cot la cot insa nu stam si nu vom sta! O haita de lupi ataca impreuna se coordoneaza, o turma nu se apara niciodata ca grup ci fiecare oaie incearca singura sa-si scape viata!

   Apreciat de 1 persoană

 4. Exact cacealmaua asta cu „nu se poate face nimic” ne-o servesc chiar dușmanii! Ei urmăresc să ne inoculeze (inclusiv subliminal) ideea că rezistența este inutilă. Este un punct personal de vedere! Și nu contest, că-mi place să văd în proporție de peste 90% doar partea plină a paharului, aceasta-i construcția mea, fapt care mă poate eticheta în fața necunoscuților fie drept naivă (în sensul peiorativ), fie lipsită de simțul realității. Mi le-am asumat pe ambele, atunci când am decis să comentez pe blog și să-mi dezvălui gândurile.

  Afirmi că, „noi nu avem nimic în afară de număr și că nu stăm cot la cot și nici nu vom sta”. Perfect adevărat! Dacă am fi fost solidari și nu divizați, atunci psihopații planetei n-ar fi ajuns să experimenteze pe cetățenii lumii planurile lor delirante. Adesea, dacă remarci că cei din jur nu „percutează” și nici nu se unesc în vederea atingerii unui scop nobil, așa cum este în momentul de față, când se pune problema supraviețuirii speciei umane în sine, atunci nu-ți rămâne decât să lupți cu armele de care dispui, pe care le ai la îndemână. Dar să lupți, NU să-ți accepți soarta, că… mno! Domnul a dat, Domnul a luat! Dar tot Domnul ți-a dat și minte și capacitate de rezistență și de-a face alegeri. Tot Domnul ți-a oferit și „material didactic” suficient de-a lungul anilor și de-a lungul istoriei, ca să tragi niște concluzii, niște învățăminte. Dar pentru că nouă ne e lene (vorbesc la modul general, NU particularizez la adresa ta, ori a cititorilor acestei secțiuni, vreau să fiu bine înțeleasă!), mai bine încrucișăm brațele, ne plângem de milă și ne acceptăm soarta. NU sunt alcătuită dintr-un asemenea aluat! Și pace!

  Bun! Mi-ai demontat punct cu punct variantele oferite de mine, demonstrându-mi că sunt imposibile, că n-au sorți de izbândă. În regulă, caut altele! Că nu întotdeauna consecvența este de bun augur. Sunt convinsă că ai citit despre timpurile prohibiției americane de acum un secol! Interzicându-se activitățile sociale și economice s-a format o piață neagră. Paralelismul cu întâmplările de acum este evident. Până la urmă NU este necesară solidaritatea (dacă chiar nu se dorește, deși am fi obținut rezultate spectaculoase și într-un ritm mult mai rapid uniți, decât dezbinați), ci împotrivirea unora răzleți, care n-au aparent nicio legătură unii cu alții, dar cărora nu le plac îngrădirile (cu tot ceea ce presupun ele, distanțare fizică, purtarea măștii, interzicerea participării la diverse evenimente etc. etc.). V-amintiți de mișcările masive de stradă din Australia, după ce populația a fost băgată în carantina de gradul IV și după ce Scott Morrison a declarat că va face vaccinarea obligatorie. Presiunea a fost atât de mare (inclusiv venită din partea Mainstream Media) încât politicianul s-a văzut nevoit să renunțe. Citesc prin presa americană (atunci când am ceva timp liber la dispoziție) și remarc diverse incidente în California, spre exemplu, dar mai sunt și-n alte state, legate de opoziția oamenilor la măsurile luate de autorități: ba părinți care le serbează zilele de naștere copiilor, ba studenți care socializează strânși în grupuri mari prin campusurile universitare, ba petreceri tehno, ba indivizi care-și fac cumpărăturile fără mască. Așadar, lumea nu-i unitară, nu-i compactă, dar există comunități care țin piept abuzurilor, care REZISTĂ, care nu se supun orbește planificatorilor Marii Resetări. Știi ce-nsemnă asta? Că obiectivul psihopaților de-a asimila omenirea NU poate fi realizat! Că va fi întârziat, posibil anulat, dacă va izbucni un război de proporții! Fiindcă cu cât ies din rând câțiva și le țin piept demenților planetari, cu atât numărul incidentelor va crește, pentru că există șansa să-i trezească pe cât mai mulți, ceea ce ar duce la o revoltă care le-ar strica planurile. E ca un bulgăre mic de zăpadă pe care-l rostogolești din vârful unui munte, dar care-și mărește proporțiile atunci când aterizează la baza lui. Oculta testează terenul pentru a constata nivelul nostru de rezistență și/sau de acceptare ale diverselor lor propuneri. Dacă nu avem posibilitatea unei unități indestructibile umane, atunci se ia în calcul varianta a doua, a rezistenței, ceva mai greoaie pentru noi ăștia nesupuși, dar cu posibilitatea de a-i „lumina” pe cei îndărătnici și de a-i atrage de partea adevărului și a normalității. Îți dau un exemplu: au fost câteva voci în spațiul public românesc care s-au poziționat ani de zile împotriva guvernării PSD și a tot ceea ce ținea de românism: Oana Pellea, Andrei Caramitru, Tudor Chirilă și alții. La ora actuală, din susținătorii cei mai înfocați ai lui Johannis, ai PNL-ului și ai USR-ului, au devenit cei mai înverșunați dușmani. Deci, se poate! Există o expresie care nu-i tocmai elegantă, dar, în schimb, merge direct la țintă: „prost să fii, dar să-ți revii”. Cei enumerați și-au dat seama că au căzut în capcana celor mai aprigi distrugători de neam și țară și-au făcut stânga-mprejur.

  Mai se-ntrevede o scăpare din ghearele păpușarilor țicniți! În anul 2022, în luna august, papa Francis și-a anunțat intenția de-a vizita Moscova. Suveranul pontif a declarat-o în data de 6 decembrie 2021. Conform mesajelor de la Garabandal, după vizita sa în capitala rusă, la scurt timp se va declanșa un război. Rusia va pedepsi cea mai mare parte a lumii, creștinii vor fi persecutați, apoi va fi un mare avertisment din partea lui Dumnezeu ca oamenii să se întoarcă la adevărata credință, iar papa va consacra Rusia la inima neprihănită a Mariei și în cele din urmă se va instaura pacea pe pământ. Știu, informațiile care aparțin ereticilor papistași, noi ortodocșii le dezavuăm complet! E un mare păcat pe care-l facem, zic eu, deoarece nu putem ști care se vor mântui primii: romano-catolicii sau ortodocșii. Deși îl avem pe Duhul Sfânt, iar ei nu, doar Hristos poate decide întâietatea la mântuire. Prin urmare, chiar dacă nu acordăm crezare aparițiilor de la Garabandal, totuși există un licăr de speranță. Micuț, delicat, dar e acolo. Posibil, ca uneltirile elitei contra umanității să fie dejucate de însuși Dumnezeu-Tatăl!

  Noapte bună și-o săptămână viitoare cu reușite-n tot ceea ce-ți propui, îți doresc!

  Apreciat de 3 persoane

  1. Sabina e greu pentru mine sa continui cu discutia fiindca sunt intr-o pozitie ingrata: pe de o parte simt ca am eu dreptate pe de alta as vrea sa ma insel si sa ai tu dreptate! Viitorul ( care il mai apuca) o sa ne lamureasca pe fiecare!
   In privinta papei si a mantuirii catolicilor.
   Eu doresc sa se mantuiasca toata lumea dar convingerea mea este ca nu o sa fie asa iar catolicii sunt eretici! Nu exista decat o singura biserica ( cea ortodoxa) si un singur Dumnezeu ( catolicii au doi!)
   Singura „profetie” pe care o cred din partea lor este ca acest papa e ultimul si ca o sa fie alungat din Roma! Dar poate doar e o dorinta a mea!
   Razboi cu Rusia a profetit si Sf. Paisie cu desfintarea statului turc si cu niste semne care se implinesc intr-adevar acum!
   Om vedea care om mai vedea!
   Noapte buna Sabina!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: