Realitatea bate filmul!

În încercarea de a mă „rupe” de tema”pandemie” de sentimentul că lumea se duce de râpă și eu deși știu asta, nu reusesc să conving pe nimeni m-am uitat la un film pe Netflix. Nu l-am ales, ci m-am gândit sa vizionez unul cu actori de care am auzit, în speranta că e mai puțină corectitudine politică În el! Și a fost mai putină!
Am dat peste „Don’t Look Up“
https://youtu.be/RbIxYm3mKzI
Pentru cine nu l-a văzut acțiunea este cam următoarea (puteți să citiți rândurile care urmează, nu este un film catre trebuie/ merită să fie văzut):
Un profesor și o doctorandă descoperă o cometă, care cu probabilitate de 100% va cadea pe pământ in 6 luni, distrugându-l în întregime. În încercarea de a avertiza lumea, se lovesc de nepăsarea majoritații, de președinți interesați de alegeri, sau să mulțumească sponzorii, de media preocupată de orice altceva decât de adevarul celor doi cercetatori, de manipulare, denigrare, intervenția „căteilor„…
Vă pare cunoscut?
După 6 luni, lumea este distrusă de cometă, „elita” scapă cu o rachetă pe altă planetă dar fiind atât de străină de realitate, sau de lucruri practice, este instantaneu distrusă de planeta pe care ajung!
Filmul este destul de nou și întrebarea care se pune este: a fost făcut să înțelegem că nu avem nici o șansă in fața puterii chiar dacă dreptatea e de partea noastra si susținută de adevărați specialiști? Sau că resetarea va merge până la capăt, chiar dacă asta înseamnă moartea tuturor?
Filmul nu merită văzut, mai ales că realitatea bate filmul, desigur în ceva mai mult de 6 luni însă!

26.12.2021

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: