Frumusețea nu ține loc de știință!

Mi s-a imputat că colaborarea cu ActiveNews m-ar fi schimbat și nu neapărat în bine!
Și pentru cei care au crezut aceasta și pentru redacția ActiveNews: singurul meu prieten este Adevărul! Merg alături de oricine, care merge pe calea Adevărului și sunt gata să pătimesc împreună cu oricare, de pe acest drum! Dar nu fac concesii de dragul nimănui, pentru că asta ar însemna să mă abat de la Adevăr! Nu vreau și nici nu pot, să o fac, pentru că sunt un nimeni, nu am altă bogăție decât cinstea mea, de Ioan Oarecare!
Am fost cenzurat pentru „frumoasa” Olivia Steer, de catre „prietenii” de la ActiveNews! Sigur, când ai de ales între un Ioan Oarecare și o „vedetă,” ispita să alegi „vedeta” este mare, chiar dacă te bați cu pumnul in piept că dai dreptul oricui la replică! Vedeta aduce mai mulți cititori, ce contează Adevarul?
Pentru mine contează!
Doamna respectivă, pe care eu nu o cunosc (m-a ajutat Google să-mi fac o imagine despre ea) a scris un articol în care recomanda să furajăm mai multe nutrețuri care conțin magneziu și așa vom respira mai bine! A citit dumneaei, într-o carte! Desigur, ca orice vraci amator, nici dânsa nu are un studiu de medicină și ca atare posedă doar certitudini medicale și niciodată îndoieli! Medicii au îndoieli pentru că știu că niciodată nu știu destul!
In ultima vreme, pe ActiveNews s-au adunat multi naturiști și m-am tot abținut să comentez pentru ca astfel de discuții nu aduc nimic bun! Din păcate! Astazi însă comentariile, în care frumusețea doamnei ținea loc de cunoștințele medicale lipsă, m-au scos din sărite și am scris comentariul de mai jos! (A fost aprobat scurt și apoi retras, fiind „prea ironic”! Nu-mi aduc aminte sa fi fost vreodată altfel!)
Oricât de frumoasă ar fi Olivia asta a dumneavoastră, este o greșala ca să asculți sfaturi medicale de la ea! Totuși nu are nici un fel de pregatire medicala! „A citit într-o carte” e tot una cu am auzit la televizor, mi-a spus lelea Floarea!
Sfaturile ei pot fi luate în sensul ” mie îmi merge bine” și asta cu rezervă și în nici-un caz „la toți o sa le meargă bine, dacă fac ca mine”! Orice remediu, CHIAR NATURIST, poate fi periculos, funcție de vârstă, individualitate, sex, starea de sănătate, bolile cronice, a ficăruia! De exemplu digoxina nu are efect decât la cel cu inima bolnava! Și sunt multe multe „remedii care unuia ii sunt bune, iar altuia nu!
Am citit și eu înt-o carte ( daca tot dăm sfaturi după lectura de seară) că înainte să înghițim ceva recomandat de un vraci amator (chiar de unul care arată bine) trebuie întrebat un medic! Știu că acum cu „vacciarea” este greu de găsit unul întreg la cap, dar sigur mai există!”

Ca o paranteză la „cu cât mai mult magneziu cu atât mai bine” îmi vine in minte faptul că asa gândea și unul dintre prietenii mei în privința vitaminei D3 care ar fi trebuit să ajute sa nu te îmbolnăvești, de covid! Lua zilnic vitamina D3 în cantități uriașe! Tot s-a îmbolnăvit!

7.02.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: