„Oracolul” Sperling

De la începutul „plandemiei” am spus că sfârșitul ei o sa vină fie printr-o mare catastrofă naturală, fie printr-un război!
Nu, nu sunt mai deștept decât altul, dar era logic că după ce au fost călcate, în picioare, toate constituțiile lumii, să nu existe o altă ieșire!
Cum lui Dumnezeu însă ii este mult mai multă milă de oameni, decât ne este nouă de noi, ieșirea a fost … războiul!
Altfel spus „resetarea” este în plan, toate merg încă așa cum a fost hotărâte! Ca și „pandemia” și războiul o să se întindă la nivel planetar! Asta în numele libertătii, democrației, drepturilor care nu au contat în ultimii ani și încă nu contează în multe țări nici acum!
De unde știu?
O știm cu toții, fiindcă ni s-a spus deja: ” nu vom mai avea nimic, dar vom fi fericiți’
Poate ar fi fost mai clar să ne fi spus: „Cei care vor scăpa din „pandemie” și război, cu viața, nu vor mai poseda nimic dar vor fi fericiți!” Uitati-vă la cei care au scăpat din Ucraina cu hainele de pe ei doar cât sunt totuși de fericiți față de noi care încă avem locuință, traiul asigurat!
Fericirea este intotdeauna raportată la situația actuală!
În 2019 eram fericiți nu că eram sănătoși, liberi să ne întâlnim oriunde, oricâți, liberi să mergem la servici, la școală, la distracție, etc. ci doar dacă reușeam să mergem în Caraibe, sau să ne împlinim un alt vis mai deosebit!
Un an mai târziu, eram fericiți când ni se lăsa lanțul mai lung, pentru o perioadă!
Anul trecut, eram fericiți cei care eram încă vii și sănătoși (cu sau fără vaccin) chiar dacă lanțul devenise tot mai scurt!
Iar anu acesta, iată ca au apărut deja primii fericiți, care nu mai posedă nimic!
Acum mai trebuie sa ne „uniformizeze” adică sa pierdem majoritatea ce posedăm, ca să ne bucurăm de viață, indiferent cum ne vor cere să o trăim! Și o vor face!
Dă Doamne de data asta măcar să mă însel!

26.02.2022

6 gânduri despre „„Oracolul” Sperling

Adăugă-le pe ale tale

 1. Întotdeauna m-am multumit cu putin si mi-a fost bine. N-am râvnit la averi, ci la un minim decent. Si atât am avut. E adevārat cā a trecut cāruta încārcatā pe la poarta mea, dar stii vorba, doar o datā trece si-a trecut si dus-a fost! Nu stiu ce mi-e rânduit, dar nu sunt înspāimântatā de clipele din urmā…

  Apreciat de 5 persoane

 2. Stii, mereu mi-am pastrat anumite ganduri doar pentru mine. Imi spuneam totusi ca anumite lucruri erau vizibile si aproape imediat dupa ’89. Erau fracturi in logica evenimentelor, insa prea multe informatii nu erau. Acum sunt prea multe informatii care parca sparg adevarul in milioane de bucati in ‘marea’ evenimentelor. Si eu cred ca suntem intr-o noua etapa, pentru a se disipa precedenta si pentru a se pregati urmatoarea. Totusi intre timp anumite subiecte mi-au captat atentia si care tot la energii ajung. Multe lucruri se pot intampla/anula de exemplu prin concentrare si rugaciune cum si tu ai spus. Imprastierea unui optimism mi se pare obligatorie si asta tot incerc prin idei si imagini pe blog. Poate e prea putin, recunosc, dar in general am constatat ca oamenii pur si simplu nu stiu ca pot fi si puternici in interiorul lor. Nu ne prea spune nimeni asta. Este clar ca anumite fiinte vor sa fie la butoane total si cred ca ‘jocurile’ sunt facute, insa mereu pot aparea surprize. Chiar si un robot se poate deregla. Mintea omeneasca in perioade de criza poate fi uimitor de inventiva. Si sper sa-si descatuseze aceasta inventivitate spre o solutie benefica umanitatii. Chiar sper. Asta nu mi-o poate lua nimeni.
  Creatorul ne-a dat mecanismul, dar in mana oamenilor este utilizarea lui…

  Seara buna!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Suntem ce ne-am format să fim Suzana si e bine asa fiindca lumea ar fi tare plicticoasa daca am fi toti la fel! Eu toata viata m-am luptat cu tot felul de probleme cu tot felul de boli si din experiența mea pâinea cade totdeauna cu partea unsa în jos! Mi-ar place sa fiu altfel dar nu pot si cand e vorba de ceva rau nu prea ma insel din păcate! Si Doamne cât mi-o doresc!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Sper din suflet sa nu te superi daca iti spun ca eu cred ca ne putem schimba paradigmele proprii spunand ceva de genul: ” eu stiu ca pot face asta”.
    Bineinteles disociindu-ne de ego-ul nostru puternic, care ne tine prizonierii negatiilor…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: