Narcisistul Karl Lauterbach (SPD) demonstrează împotriva „dictatorului narcisist Putin”

Karl Lauterbach manifestă astăzi la Berlin,  – pentru Ucraina și împotriva dictatorului narcisist Putin. Un politician care nu se dă în lături de la nimic pentru interesele sale – lobby-ul farmaceutic – este pe străzile din Berlin între 100.000 de oameni (conform ZDF*) și declară pe instagram:
Demonstrăm pentru libertate și democrație și prin urmare, împotriva dictatorului narcisist Putin. Protestul nu înseamnă totul. Dar este o parte care ne arată atitudinea.”

sursa: corona-blog.net

Presupun ca dacă demonstrau 50 000 de oameni împotriva dictaturii medicale, Karl al nostru făcea spume, ne numea inconștienți și ne asigura că asta o să însemne mii de infectari noi și sute de morți!
De asemenea cancelarul Scholz postează pe Instagram că aprobă și salută demonstrațiile pentru Ucraina, în ciuda faptului că nu a păstrat distanțarea!
La cât de îndobitocită este lumea, trebuia ca să  revenim la statutul de sclavi și încă suntem supraestimați! In esență majoritatea dintre noi sunt niște vite preocupate doar de furajare și reproducție! IS

*numărul demonstrantilor, la televiziunea de stat, se dublează când e în interesul guvernului  sau se împarte prin 4 dacă demonstranții sunt împotrivă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: