Despre ghilimele

Mass-media a pierdut toată bruma de încredere pe care o mai aveam în ea, de când cu „pandemia” aceasta nesfârșită! Ce este însă foarte grav, e faptul că surse alternative de informare sunt puține și dacă tot ai câteva, de încredere, fie se tem să comunice, fie sunt cenzurați! Ca atare toți care nu trăim în Ucraina și probabil foarte mulți de acolo, știm doar ce trebuie să știm! Toată lumea știe și e de acord că Putin e un dictator, Zelenski un erou, că rușii ucid cvili nevinovați, dar că și femeile ucrainiene luptă împotriva lor !?, și că sute de mii de refugiați își caută adăpost prin vecini!

Ceva însă nu e cosher în toată povestea asta, se vede aceeași ață albă folosită în ultimii doi ani și la cârpitul poveștii cu „pandemia”! Ca și în primul act al piesei, numit „ pandemie” și în actul doi „războiul”  este mult prea mare agitația față de realitate! Sigur, au murit mulți oameni în fiecare act și moartea fiecărui om este ea singură, o dramă, dar „pandemie”  sau „război”, înseamnă morți pe care nu mai are cine să- i îngroape, gropi comune, jale și plâns în fiecare casă…

Pandemia” nu a fost așa, pardon nu este așa, că încă nu s- a terminat, iar „războiul” pare că nici Putin nu chiar dorește să-l ducă la capăt! Se poate ca Zelenski și frații Klitschko să fie eroi, se  poate ca ucrainienii să fie din aluat de războinici toți, dar chiar și așa, dacă una dintre cele mai mari și dotate armate ale lumii, nu reușește într-o săptămână să cucerească o țară neînsemnată, ceva nu e cosher! Cumva războiul rușilor este dus cam în dorul lelii, între două ceaiuri, mai bombardează un bloc, mai o antenă de televiziune, mai trag odată din țigare, mai beau o vodkă! Să nu mă înțelegeți greșit; îmi doresc să nu existe nici un mort, de nici-o parte, nici-o distrugere, să se încheie imediat acest „război”, dar ca și la „pandemie” sau „vaccin”, trebuie să pun și cuvântul război în ghilimele, pentru ca pandemie și vaccin, înseamnă altceva! „Regizorii” doresc să le acceptăm așa cum ni le prezintă ei, fără ghilimele și unii chiar o fac, însă eu unul, nu pot! Știu ce înseamnă, sau mai bine zis însemnau până acum doi ani, vaccinurile, sau pandemia și știu (e drept doar teoretic) ce înseamnă războiul! Cineva ne ține de proști! Prin acest „război” ni se atrage atenția de la altele, „pandemie”, „vaccinare” drepturi și libertăți înlăturate inclusiv și tot prin el, urmează procesul de reîntoarcere la sclavagism. Sclavagism fără ghilimele! Și nu e cel mai rău lucru care poate să ni se întâmple, din sclavagism ne-am mai putea elibera, dar dintr-un „război”, devenit război, probabil că nu vom mai scăpa prea mulți cu viața!

2.03.2022

Nu știu de ce în minte îmi tot vine bancul acela cu „ vindecarea” la orice durere prin metoda transmutării; adică o lovitură în testicule te poate „scăpa” de o durere de măsele!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: