Titlul ăsta apare tot mai des în presa noastră și cea străină și deja mă aștept să apară tricouri oliv cu chipul „eroului” imprimat pe ele și cu anuntul că procente din preț vor merge spre ajutorul Ucrainei!
Singura mea problemă, în mintea mea eroii sunt morți, în urma unor fapte de vitejie pe câmpul de luptă!
Acum „eroul” Zelenski nu este nici mort și nici măcar pe câmpul de luptă, ci bine merci într-un buncăr, ferit de orice pericol! Singura lui faptă de vitejie poate faptul că merge fără garda personală la WC, care sigur nu-i nici el înafara buncărului prin grădină undeva!
Poate o să spuneți ca e „erou” că nu a fugit!
Nu putea, pentru că fiind trecut de 18 ani si sub 60 nu avea voie să iasă din țară!
Pentru mine era un erou dacă evita vărsarea de sânge și posibilitatea ca războiul să se întindă în toată lumea! Fiecare soldat, sau civil mort, de ambele părti, fiecare familie distrusă, este in aceeasi măsură vina lui, ca și a lui Putin.
Când nu poți câstiga un război, accepți pacea, încercând să obții conditii cât mai bune și Ucraina nu are cum să câștige acest război!
O știe toată lumea, inclusiv „eroul” Zelenski!
Niciodată Rusia nu va accepta ca Ucraina să facă parte din EU, NATO si să aibe pe teritoriul ei arme care să pună Rusia în pericol! Cu riscul distrugerii nu doar a Rusiei, ci a intregului pământ!
Eroul” Zelenski este cel mult eroul într-o piesă de teatru cu o regie proastă, piesă cu un sfârșit ce poate deveni dezastruos pentru toată lumea!

28.02.2022