Din lac în puț

Starea de alertă se înlocuiește cu cea de criză.Nu prea știu eu ce înseamnă una și ce înseamnă cealaltă! Am văzut însă că în „alertă” a dispărut democrația, cu drepturile și libertățile ei cu tot! Presupun că in „criză„, o să ne execute, dacă nu ne conformăm ordinelor primite! Sau altfel spus, masca se ridică la nivelul ochilor, iar acul se înlocuiește cu glonțul!

7.03.2022

11 gânduri despre „Din lac în puț

Adăugă-le pe ale tale

   1. Suntem prea mici să putem schimba ceva, din păcate. Dar să nu le ”piște” conducătorilor noștri cine știe ce idee să ne pomenim cu rușii peste noi, aia-marea problemă, la cum gândesc, sunt în stare de orice.

    Apreciat de 2 persoane

 1. În constituția României și în legile noastre naționale NU există definiția/conceptul „stării de criză”. Pein urmare, e un ordin venit de la străini și ai noștri trădători l-au executat contra legilor țării și împotriva propriului popor. La fel ca în demența c19. Ca să știm ce înseamnă „stare de criză” trebuie să aflăm în a cui legislație e prevăzută și ce se poate face în astfel de situații. Presupun că e similară cu starea de război – adică legea marțială americană – și asta ne lichidează definitiv. Aplaudați, domnilor și doamnelor suporteri ai Ukr, Nato, Ue, C19 etc. și veți fi fericiți când veți rămâne fără case, mașini, copii, soți sau chiar și atunci când veți fi executați pentru orice nimic.

  Apreciat de 3 persoane

   1. M-am intors de mult cu intentia sa merg in mai iarasi de se va mai putea! Aici e mai nebunie inca masca e obligatorie si inca aia f2 prin care nu se poate respira, in restaurant doar cu test si acum vor sa voteze ” vaccinarea” obligatorie cu amenzi intre 2500 si 25 000€ pentru cei care refuza!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: