Bourul, de pe steag, a devenit un bou de muncă!

Nu intram eu nici înainte de „pandemie” pe știrile oficiale prea des, dar am renunțat de tot să o mai fac odată cu apariția „cenzurii medicale”!
În internet mai găseai totuși păreri a adevăraților specialiști în microbiologie, așa că a fost destul de ușor să-mi fac o părere, ce s-a adeverit să fie cea corectă! Spun „adevarați” pentru că ce spuneau ei, corespundea cu ce au învățat, dacă au învățat, toți medicii în facultate! Sau mă rog, ar fi trebuit!
Spre deosebire de capitolul „pandemie” capitolul „război” este foarte diferit!
Există oare specialiști?
Mă îndoiesc! Altfel cum se face că prognozele nu se potrivesc, că mersul războiului nu e cel la care ne așteptam? De unde să te informezi ca să nu gresești în ceea ce spui/faci? Cenzura era deja instaurată, a trebuit să i se schimbe doar „obiectul” muncii!
Media din Rusia a fost rapid interzisă!
Cu toate aceeste toată lumea este de partea Ucrainei! Ba sunt țări care îți interzic să nu fi!
Sigur Ucraina este cea atacată, și la prima vedere dreptatea este de parte ei! Dar doar la prima vedere, căci așa a fost și Irakul sau Iugoslavia atacate și lumea nu a fost de partea lor! Nu sunt nici acum, ci lumea este tot de partea celor care ne-au mințit: SUA și UE!
Care este logica în „alegerea” aceasta mie unuia îmi scapă!
Poate Ucraina chiar lucra la o bombă atomică, la o armă biologică, poate chiar dorea să „asimileze” forțat toate minoritățile naționale, să le facă să dispară! Și dacă era așa, cineva trebuia să intervină! Dacă o făcea USA era ok, dar dacă a făcut-o Rusia, nu mai este? Spun „poate” pentru că nu știu, cum nu stiti nici voi!
Dacă Rusia a trebuit sa nu renunțe la ideea de a pune rachete, în Cuba, oare nu ar trebui să renunțe și SUA să le amplaseze lângă Rusia?
Nu-mi place de loc să mi se ceară să măsor diferit, în funcție de client! Ori asta mi se cere!
Pentru mine Rusia și SUA sunt la fel, cu diferența ca SUA a folosit deja bomba atomică, împotriva oamenilor! Mie de ei îmi este mai frică, că o fac din nou, decât de ruși! Rusia e o țară comunistă, plină de oligarhi capitaliști, iar SUA este o tară capitalistă, plină de comuniști!
Ce diferență trebuie să văd eu între ele?
Iar Ucraina?
Intre noi și Ucraina sunt niște probleme nerezolvate, de multă vreme și eu unul nu am de gând, să mor pentru ei! Cum nu am de gând să mor nici pentru Rusia, o altă țară care ne este datoare și nici pentru SUA, ascunsă sub prescurtarea NATO, care are mari interese și multe de ascuns (la cel mai înalt nivel) în Ucraina!
Femeile și copiii care fug de război trebuie ajutați, fără discuție, dar conflictul nu ne privește pe noi românii și dacă ar fi după mine, nu ar trebui să ne amestecăm decât umanitar în el (ca Polonia de ex.)!
Dar nu e după mine, cum nu e după nici un alt român; suntem târâți în război de „prieteni„, trasi de veriga din nas!
Bourul*, de pe steag, a devenit un bou de muncă!

8.03.2022

* Diferența între bou și bour, nu este lipsa literei „r”, ci a altceva!

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: