Ieșiți din hipnoză!

Înainte de începerea „pandemiei” (sfârșitul ei este departe, nu vă mintiți singuri) toți liderii lumii, s-au adunat la Davos, cum fac de multă vreme, să primească instrucțiuni, de la cei care conduc, de fapt, lumea!
Faptul că aceste întâlniri sunt secrete, că presa nu are voie sa transmită, ce se discută, nu prea se potrivește cu acel că acești lideri, nu se reprezintă pe ei, ci popoarele care i-au ales și față de care, au datoria să le apere interesele! Dar după doi ani de „pandemie,” am observat cu toții că „democrația” este doar o altă formă de dictatură, că cei „aleși,” au ordinele lor de executat, de la alții nu de la noi, ordine de la care nu se abat nici un milimetru, indiferent cât de absurde, nepopulare, sau criminale ar fi!
De ce fac asta?
Nu putem ști cu certitudine, dar fie sunt datori, fie sunt constrânși, să o facă! O altă explicație nu poate exista!
Faptul că Trump a venit de acolo foarte revoltat, a lăsat să „transpire” câte ceva, după care a pierdut ulterior alegerile, în fața unui contracandidat pe care nici un om normal nu l-ar fi ales, întărește supoziția de mai sus!
Cu toate acestea și Trump a fost „convins” să facă jocul mondial, numit „pandemie,” și să administreze fară scrupule „vaccinul,” poporului american!
La fel a făcut Putin, Xi Jinping, Merkel, Macron și mai toată lumea „importantă„!
Asta arată că nimeni „nu mișcă în front” și că nimic în lumea asta, nu este după dorința unui popor, sau a unui conducător, ci totul se întâmplă după un plan bine stabilit!
Inclusiv războiul din Ucraina!

Astăzi Putin este văzut de toată lumea ca singurul răspunzător de acest război, dar prin prisma celor de mai sus, eu unul nu pot să o cred!
Putin este doar o figură de pe „tabla de șah” care nu hotărăste el, nici pe cine atacă, nici când și nici nu ține de el, să înceteze războiul!
Tot ce se întâmplă, este parte a unui plan bine stabilit, de care au cunoștiință toți mai marii lumii, care acum joacă rolul celor siderați, de acest război, la care de fapt participă fiecare!
In războaie se câștigă foarte mulți bani și mor foarte mulți oameni „neimportanți„; exact ceea ce doresc cei care țin sforile „marionetelor” in mâini! Și războiul ca și „vaccinarea” aduc mai departe morți și bani! Urmează foamea consecutivă războiului care va încununa tot planul! Iar la sfârșit lumea va fi împărțită politic și economic, cum a fost hotărât de la bun început, pe un munte de soldați și civili morți, în numele unui ideal fără sorti de izbândă!
Da, este posibil, dar puțin probabil, ca Putin să joace propriul lui „joc„, dar atunci ar fi fost mort de mult, sau ar fi ieșit la iveală „din senin” niște documente, care ar fi revoltat întreaga Rusie și ar fi fost înlăturat de pe „tron” după o „revoluție” populară, mai mult sau mai puțin spontană!
Ce este de făcut?
Ca si până acum: nu trebuie să participăm la planul lor! Așa cum am refuzat „vaccinultrebuie refuzat și războiul! Nu vă lăsați atrași de o parte sau alta, pro-Ucraina sau pro-Rusia, că ajunge cât ne-au scindat în „vaccinați/nevaccinați
Armele creștinului sunt rugăciunea, postul, milostenia, iar „Să nu ucizi!” este o poruncă clară, nu o indicație! Fericiți sunt făcătorii de pace și nu cei care scot sabia!
Refuzați să vă pierdeți sufletele!
Refuzați să vă pierdeți mântuirea!
Gândiți-vă ce ar fi făcut Iisus!

15.03.2022

5 gânduri despre „Ieșiți din hipnoză!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Mi-a placut ultima intrebare, asa ca m-am gandit!
  Oricat de simplist ar suna, dupa crucificare a urmat Inaltarea. Cred ca asta ar putea insemna ridicarea nivelului nostru spiritual. Deciziile individuale printr-un astfel de filtru cred s-ar schimba radical! Doar zic!

  Seara buna la voi!

  Apreciază

 2. Ce ar fi făcut Iisus în zilele acestea nu mă pot pronunța, dar aș putea spune ce a făcut când a trăit printre noi, în contextul în care evreii erau foarte, foarte preocupați de ocupația romană și de felul în care ar putea lupta ca să scape de ea. Și știm că Iisus nu le-a vorbit despre aceasta, ci esența învățăturii Lui era cum să lupte cu patimile lor.

  Tot în această direcție merg și avertismentele Sfântului Nicole Velimirovici referitoare la cauzele războiului (el scriind cu ceva ani înainte de Al Doilea Război Mondial cartea „Războiul și Biblia”):

  „Prin Evanghelia Sa, Hristos a propus și prescris, în scopul înlăturării celorlalte războaie, războiul omului cu el însuși. Cei ce nu duc război cu ei înșiși, cu patimile, viciile și păcatele lor, îl duc negreșit împotriva lui Dumnezeu și a aproapelui. Războiul nu are cum să nu vină asupra creștinilor care calcă legea lui Dumnezeu, chiar daca ei nu-l vor.”

  „Pacea fără Dumnezeu e leagănul războiului.”

  „Cauzele viitorului război constau în lepădarea de Dumnezeu și închinarea la idoli a popoarelor creștine sau a conducătorilor acestora. […] Dacă aceste cauze nu vor fi îndepărtate degrabă prin pocăință și întoarcere la Hristos, grabnicul șir de războaie care vor veni va însemna nu doar război, ci și pieirea popoarelor creștine – daca nu și a creștinismului.”

  Dar și Sfântul Ioan Rusul i-a spus, într-un mod simplu și concis, Părintelui Iacov Tsalikis (acum canonizat), care îl auzea vorbind ca un om viu, că „trebuie să fie război pentru că e multă necredință și necuvioșie în lume”.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: