Nici nu a început bine actul II Războiul,” al piesei „Cei patru călareti ai apocalipsei” că deja în spate, se lucrează la decorul actului III, „Foamea„!
Nu știu ce este mai absurd: scenariu cusut din prima clipă cu ață albă, sau noi spectatorii interactivi, incapabili să părăsim sala, sau să-i aruncăm afară pe „actorii,” de doi bani, care conduc spectacolul?
Ne-au mințit doi ani că fară „vaccinul” lor vom muri cu toții. Nu am murit! In schimb, am devenit paranoici, ne suspectăm unul pe altul, ne ferim unul de altul!
Acum au pus în scenă un razboi, de care ca și în cazul „vaccinarii” se vorbea cu mult timp înainte! Un război planificat, cu un sfârșit „la ordin” ca și în cazul „pandemiei” probabil!
Prin acest război au hotărât sa ne înfometeze să ne scoată ultimile rezerve, de prin buzunare, să fim mai dispuși la urmatoarele „vaccinariaflate deja în producție, să acceptăm orice ni se va cere!
Dacă nu ar fi regizat totul, în loc ca senilul Bideu, sau gerontofilul Macrou, să ne îngrozească de pe acum, ar căuta soluții, pentru că ele există!
In privința energiei, centralele nucleare, minele de carbuni, trebuie imediat repornite.
În privinta alimentației chiar daca lipsește 30% din grâul lumii, din cauza războiului ruso-ucrainian, aceste procente se pot acoperi prin intensivizarea agriculturii, în restul țărilor!
Prin anii 70 la un congres FAO, în România, specialiștii internaționali participanți, au calculat că (doar) suprafața agricolă a Romaniei ar putea asigura cu grâne toată Europa! Poate alții au uitat asta, dar nu am uitat toți

În Germania (si probabil in alte țări vestice), se plătesc țăranii să nu produca nimic, pe terenul lor! Sau produc sparanghel, căpșuni, culturi mai rentabile dar care nu țin de foame!
Doar doua exemple scoase rapid la iveală, de un batrân ramolit!
Soluții există, dacă cei care ne conduc doresc să nu murim! Dar se pare că o doresc, pentru că dacă razboiul nu ar face parte din scenariu și dacă cu adevărat din cauza lui e amenintată omenirea, atunci e clar că el trebuie oprit! Ori asta nu o dorește nimeni! Nici rușii, nici ucrainienii, nici Europa sau America nici atât!
De ce?
Probabil pentru că așa este „scenariul”!
Razboiul nu se poate opri dacă ucrainienii sunt ajutați, ci se prelungește! Da, mi se rupe inima de ei, dar mai tare de familia mea, neamul meu, țara mea și de tot restul pământului, care o să sufere din cauza ambiției lor! Pentru că este doar ambiție! Mai repede sau mai târziu, tot vor pierde! Si o stiu și ei, dar li s-a pus „pata” să tragă toată lumea în razboi!  Jelinski asta a lor, numai asta mai vorbește, prin toate parlamentele lumii, tot timpul! Eroism înseamnă sacrificiu; mă sacrific eu ca să trăiască ceilalți! „Eroul” Jelinsky vrea sa murim toți, ca să traiască el! Noua normalitate!
Razboiul nu se poate opri daca NATO intra de partea Ucrainei, ci cel mult, poate face ca foametea sa fie un vis frumos, față de ce ne așteaptă!
Ori ce vad eu este că ucrainienii sunt ajutați, NATO participă indirect de partea lor deși știu, sau mai bine zis spun, că asta va conduce la o catastrofă mondiala! Stau și mă întreb: chiar sunt toți schizofrenici? Și noi nu ne dăm seama, nici acum, că încearca să ne ucidă sistematic prin toate mijloacele?
Hai sa punem in balanță: pe de o parte pierderea integrității teritoriale a Ucrainei, pe de alta, foamete mondială, cu milioane de morti! Ce alegeți?
Desigur alegem răul cel mai mic! Cu toate că nu sunt convins că alegerea asta, la care poate vom fi puși, nu face și ea parte dinscenariu„! (dar mai spre sfârșitul lui)
Singura șansa a omenirii este să îndepărtăm din funcție pe toți „actorii” din primul act și asta cât mai repede! Până mai avem vlagă în noi! Indiferent pe cine am pune în loc, nu poate să fie mai rău, decât este acum: omenirea este „vaccinată” cu un „vaccin” care încă „lucrează” în fiecare care mai traiește (și nu în bine), se află amenințată cu înfometarea, în preajma unui razboi atomic! O astfel de „performanță” este greu de atins, chiar dacă am pune in locul „actorilor profesioniști” actuali, niște amatori analfabeți!

26.03.2022