Când are un medic îndeajuns?

Video
(am tradus acest video, dar din pacate nu stiu cine este cel care raspunde ci doar că este tot medic)

Intrebare: De ce continuă așa mulți doctori să „injecteze” pacienții chiar dacă aceștia trec printr-o infecție, sau au cancer în stadiu înaintat? Doctorii buni, nu cei lacomi de bani…
Răspuns: Pentru bani! Fiecare cabinet care continuă în landul Baden-Würtenberg de ex. să „vaccineze” primește 12 000 de euro/ lună plus 10 euro pentru denunțarea fiecarui pacient care refuză vaccinarea!
Pandemia” ne-a aratat că prea mulți medici buni și cu caracter nu mai exista; mai sunt cel mult 20% din totalul lor!
Cei care totuși „vaccinează” dar nu o fac pentru bani, nu au habar ce se găsește în „vaccin„! Majoritatea pacienților știu mai mult decât ei!
Mai înainte dacă făceai doua „vaccinuri” diferite deodată, sau unor pacienți care trec printr-o infecție, au boli grave …se considera malpraxis! Azi e normal pentru ca e vorba despre bani, de f. mulți bani, chiar de nu exista nici-o baza medicală!

10.04.2022

10 gânduri despre „Când are un medic îndeajuns?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Confirm. Am vorbit cu câțiva medici. Doar unul dintre ei era documentat și NU s-a injectat din acest motiv. Restul…chiar cred ce spun „oficialii” criminali și, evident, s-au injectat pe bune. Aceștia nu sunt dintre cei care-i injectează pe alții. Cu ăștia nu am avut niciun contact dar nu m-ar surprinde să creadă la rândul lor că e de bine iar alții o fac strict pentru bani!

  Apreciază

  1. Eu am terminat facultatea înainte de „revoluție” si nu am prea practicat dupa aceea dar doar din amintiri mi-a ajuns sa-mi dau seama ca un ser cu ARN netestat suficient ( dar si daca ar fi fost) nu poate sa nu dea probleme mari, boli autoimune sa se amestece in genom! Acum ma intreb in toata lumea asta s-a facut mai putina scoala decat am facut eu pe vremea lui Ceausescu?
   Si unde mai pui ca diploma mea nu a fost recunoscută in Germania! Acum ma intreb daca nu cumva pentru ca eram prea scolit?

   Apreciat de 1 persoană

   1. Ion, atunci se făcea școală cu adevărat. Cunosc medici trecuți de 55 ani care au spus că nu s-ar ducr niciodată la un control la un medic tânăr pentru că ăștia habar n-au de nimic!

    Apreciază

   2. Sunt totusi niste lucruri elementare, generalitati! Adica bun nu stiu nu-mi aduc aminte dar stiu ca e extrem de complicat si cu bataie lungă cand actionezi asupra materialului genetic! E schizofrenic de-a dreptul ca lumea refuza sa consume plante modificate genetic dar se lasa direct modificati prin „vaccin”!!!!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: