Actorii care ne conduc

Un articol interesant de pe Report 24 despre cum se fabrică știrile in urma carora cântăm toți în cor, ce ni se cere.
Autorul numește teatru elitelor pentru atragerea Europei in război.
Actiunea se petrece în Bucha, unde Ursula von der Leyen a mers ca să pozeze șocată în camerele ce au transmis aceste imagini în toată lumea.

În primul rând „regizorul” i-a îmbrăcat pe toți cu veste anti-glonț deși rusii au plecat de acolo din data de 30.03 iar cei din saci ” nici nu mușcă nici nu mai trag„!
Șocul doamnei von der Leyen este sigur doar mimat, spune autorul, pentru că sacii cu cadavre nu puteau să apară brusc acolo ei trebuiau sa fi fost deja acolo cand grupul a ajuns in locul filmarii și la ce miros degajau după una până la 5 saptămâni de putrefactie era imposibil să te apropii fără să-i remarci!
Nu în ultimul rând inscenarea e demascată de „privirea de control” laterală a doamnei von der Leyen care spune: „A fost bine? Mai tragem un cadru?”

VIDEO
Autorul încheie articolul cu următoarele cuvinte:
„N-am văzut niciodată în istoria jurnalismului un asemenea circ lipsit de pietate despre ca în jurul acestor saci cu cadavre vechi de cel puțin opt zile. Dacă evenimentele s-au petrecut așa cum sunt susținute, atunci nu este nevoie de un astfel de circ de presă. De asemenea, se poate condamna cu evlavie moartea a numeroși oameni dintr-o sală de conferințe. Dar, evident, asta nu ar avea suficient efect pentru mințile simple și manipulabile”

Poate faptul ca președintele „erou” și multe personaje din guvernul lui, vin din branșa actorilor, cinematografiei, nu este un lucru întâmplător?
Poate ar fi timpul să și judecăm ce vedem și auzim să ne punem întrebarea DE CE? sau CUI, LA CE FOLOSEȘTE? în tot ce vedem, auzim din Media! La fiecare proiect de lege! La orice și oriunde!

9 gânduri despre „Actorii care ne conduc

Adăugă-le pe ale tale

 1. Atata timp cat pamantul e plin de oligofreni care inca mai cred in mizeria ce se deverseaza din canalizarile media o sa mai vedem astfel de manipulari si scenete de ultima speta. Asa de jos a ajuns respectul acestor cazaturi umane fata de oameni in general.

  Apreciat de 5 persoane

 2. Stii ce mi se pare trist si grav? Ca pur si simplu nu ii mai deranjeaza ca noi observam ‘regia’. Pur si simplu nu le pasa si nici nu mai incearca sa salveze o bruma de aparente. Ceea ce inseamna ca se cred atat de puternici incat cred ca pot face orice! 😦

  Apreciat de 3 persoane

   1. Nu le pasă de aparențe, deci nu au ce salva. Tot circul ăsta e făcut ca să ți se facă ție, mie și altora ca noi, lehamite în a mai încerca să deschizi ochii cuiva. Ei speră că, noi cei puțini care facem diferența, să renunțăm de unii singuri.

    Apreciat de 4 persoane

 3. Rușii nu mi-s dragi! Despre ei știu câte „ceva” de la bunicii mei, apoi din istoria noastră. Asta ca să fiu bine înțeleasă.
  Întrebări de felul „ce dracu se întâmplă acolo”!?, mi-am pus demult. Acum nu-mi pun nici una. E inutil să-mi bat capul, că nu o să desfac eu acest „nod gordian”. Dar, pentru mine este foarte clar: ceva „pute” urât de tot acolo. Și nu numai „cadavrele”!

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: