Karl Wilhelm Lauterbach ( 59)

Am vazut că există mare interes pentru Karl „al nostru ministrul sănătății din Germania și e normal să fie așa, pentru că nu doar este unul dintre cei mai mari „producatori de panică pandemică” din lume, dar fiind vorba de Germania, toate măsurile care se iau aici urmează, mai repede sau mai târziu, să fie luate în toate statele vasale, pardon, statele Uniunii Europene!
Karl Lauterbach este absolvent Harvard, la fel ca și fosta soție, cu diferență că aceasta a studiat epidemiologie și este o luptătoare împotriva la toate absurditățile pe care le-am trait în „pandemie,” în timp ce el, a studiatmanegement” și este susținătorul  sau producatrul acestora!
La întrebarea, din video, cum de pot avea așa păreri diferite, doamna a raspuns diplomatic: „pentru că este politician și nu-și ia timp să judece datele, pe care le avem, fiind prea preocupat să alerge dintr-un talkshow în altul!
în traducere „habar nu are”!
Karl a fost căsătorit de două ori, da există femei care găsesc ceva atractiv la el, dar nu totuși atât de atractiv încât să rămână mult timp împreună! Și după propriile declarații o asteaptă pe a treia și cu siguranță o să o găsească, pentru ca Big Pharma l-a făcut mult mai „atractiv” în ultimii ani! Nu că nu s-ar fi „ocupat” de el și înainte!
Din cele două căsnicii, are patru copii, pe care, zic eu, nu-i iubește, așa cum nu-i iubește nici Ursula von der Leyen pe ai ei șapte, fiindcă altfel nu le-ar pregăti o lume, ca cea pe care le-o pregatesc!
Karl se auto-declară complet altfel decât este perceput, adică o ființă (?) socială căreia îi place distracția, este plin de prieteni, practicant de sport! Ce sport? Alergare și tenis de masă, ce ati crezut, bodybuilding, sau haltere?
Nascut într-un sat ca fiul unui mulgător a terminat medicina în Arizona (un mulgator câstigă enorm!)  Asemanarea cu Câțu e pur întâmplătoare!
Nu a practicat niciodată medicina și a fost recunoscut ca medic abia în 2010 printr-o lege care a făcut posibil să ai aprobarea (de a lucra ca medic în Germania) fară o practică prealabilă de 18 luni!
A fost membru CDU după care a schimbat partidul trecând la SPD; ca și cu nevestele sau cu „prezența lui scenică” individul nu-i stabil de loc!
Si că am amintit de BigPharma, Karl a mai fost amestecat intr-un scandal, când a condus un studiu pentru medicamentul „Lipobay” al firmei Bayer care a trebuit sa fie în cele din urmă retras de pe piața în urma efectelor secundare și a câtorva decese. Ce a ramas sunt cei 800 000 de euro în buzunarele lui! Asemănarea cu „vaccinarea” covid, este pur intâmplatoare!
Este atât de medici urât , pentru că nu are experiență medicală și deciziile lui sunt pur politice, cât și de femeile de servici din institutul pe care l-a condus, care erau plătite  sub minimum legal!
Omului îi plac banii, dar sa-i ia, nu să-i dea, ca la majoritatea oamenilor de altfel! Asta e partea lui umană!
Karl Lauterbach a fost unul dintre marii susținători ai primei încercări de introducere a unei „pandemii” și a vaccinării obligatorii ulterioare, cea cunoscută sub numele de „Gripa porcina” din 2009.
Ca să închei, omul este parte a sistemului și nimeni în afara sistemului, sau al morții, nu-l poate opri să facă, ce e pus să facă!

13.04.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: