Karl Wilhelm Lauterbach ( 59)

Am vazut că există mare interes pentru Karl „al nostru ministrul sănătății din Germania și e normal să fie așa, pentru că nu doar este unul dintre cei mai mari „producatori de panică pandemică” din lume, dar fiind vorba de Germania, toate măsurile care se iau aici urmează, mai repede sau mai târziu, să fie luate în toate statele vasale, pardon, statele Uniunii Europene!
Karl Lauterbach este absolvent Harvard, la fel ca și fosta soție, cu diferență că aceasta a studiat epidemiologie și este o luptătoare împotriva la toate absurditățile pe care le-am trait în „pandemie,” în timp ce el, a studiatmanegement” și este susținătorul  sau producatrul acestora!
La întrebarea, din video, cum de pot avea așa păreri diferite, doamna a raspuns diplomatic: „pentru că este politician și nu-și ia timp să judece datele, pe care le avem, fiind prea preocupat să alerge dintr-un talkshow în altul!
în traducere „habar nu are”!
Karl a fost căsătorit de două ori, da există femei care găsesc ceva atractiv la el, dar nu totuși atât de atractiv încât să rămână mult timp împreună! Și după propriile declarații o asteaptă pe a treia și cu siguranță o să o găsească, pentru ca Big Pharma l-a făcut mult mai „atractiv” în ultimii ani! Nu că nu s-ar fi „ocupat” de el și înainte!
Din cele două căsnicii, are patru copii, pe care, zic eu, nu-i iubește, așa cum nu-i iubește nici Ursula von der Leyen pe ai ei șapte, fiindcă altfel nu le-ar pregăti o lume, ca cea pe care le-o pregatesc!
Karl se auto-declară complet altfel decât este perceput, adică o ființă (?) socială căreia îi place distracția, este plin de prieteni, practicant de sport! Ce sport? Alergare și tenis de masă, ce ati crezut, bodybuilding, sau haltere?
Nascut într-un sat ca fiul unui mulgător a terminat medicina în Arizona (un mulgator câstigă enorm!)  Asemanarea cu Câțu e pur întâmplătoare!
Nu a practicat niciodată medicina și a fost recunoscut ca medic abia în 2010 printr-o lege care a făcut posibil să ai aprobarea (de a lucra ca medic în Germania) fară o practică prealabilă de 18 luni!
A fost membru CDU după care a schimbat partidul trecând la SPD; ca și cu nevestele sau cu „prezența lui scenică” individul nu-i stabil de loc!
Si că am amintit de BigPharma, Karl a mai fost amestecat intr-un scandal, când a condus un studiu pentru medicamentul „Lipobay” al firmei Bayer care a trebuit sa fie în cele din urmă retras de pe piața în urma efectelor secundare și a câtorva decese. Ce a ramas sunt cei 800 000 de euro în buzunarele lui! Asemănarea cu „vaccinarea” covid, este pur intâmplatoare!
Este atât de medici urât , pentru că nu are experiență medicală și deciziile lui sunt pur politice, cât și de femeile de servici din institutul pe care l-a condus, care erau plătite  sub minimum legal!
Omului îi plac banii, dar sa-i ia, nu să-i dea, ca la majoritatea oamenilor de altfel! Asta e partea lui umană!
Karl Lauterbach a fost unul dintre marii susținători ai primei încercări de introducere a unei „pandemii” și a vaccinării obligatorii ulterioare, cea cunoscută sub numele de „Gripa porcina” din 2009.
Ca să închei, omul este parte a sistemului și nimeni în afara sistemului, sau al morții, nu-l poate opri să facă, ce e pus să facă!

13.04.2022

7 gânduri despre „Karl Wilhelm Lauterbach ( 59)

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nici unul dintre cei de la putere și dintre subordonații lor nu știe ce înseamnă iubire de semeni, fie ei soți/soții, copii, familie, prieteni. Nici copiilor nu știu despre așa ceva pentru că sunt crescuți în spiritul celor care îi cresc. Copiii lor vor fi elita conducătoare de mâine, dacă bunul Dumnezeu nu schimbă lucrurile. Singura lor iubire este cea pentru bani și putere. Fac copii mulți pentru a avea pe cine pune satana în locul lor. De la fiii întunericului nu poți aștepta lumină, compasiune și iubire. Din păcate ăsta e adevărul.

  Apreciat de 3 persoane

 2. Îmi vine în minte din Psalmii lui David un psalm cu adââânc înțeles reprezentativ pentru vremurile în care trăim:

  Mântuieşte-mă, Doamne, că a lipsit cel cuvios, că s-a împuţinat adevărul de la fiii oamenilor. [!!!]

  Deşertăciuni a grăit fiecare către aproapele Său, buze viclene în inimă, şi în inimă rele au grăit.
  Pierde-va Domnul toate buzele cele viclene şi limba cea plină de mândrie. [!!!]

  Pe cei ce au zis: ” Cu limba noastră ne vom mări, căci buzele noastre de la noi sunt; cine ne este Domn?”

  [Vedem că în vremea de azi ne raportăm la fraza aceasta. Atât de mare este ticăloșia cay minciuna este la ea acasa iar sloganurile fățarnice împărătesc lumea!]

  Pentru necazul săracilor şi suspinul nenorociţilor Mă voi scula, zice Domnul; le voi aduce lor mântuirea şi le voi vorbi pe faţă.

  [De luat aminte și a nu deznădăjdui în vremurile grele căci pentru noi stă scris!]

  Cuvintele Domnului, cuvinte curate, argint lămurit în foc, curăţat de pământ, curăţat de şapte ori.
  Tu, Doamne, ne vei păzi şi ne vei feri de neamul acesta în veac!

  [Și acum fraza de final care descrie atat de clar zilele care le trăim!]

  Căci atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. [!!!]

  (Psalmul 11)

  Așadar, ce sa ne mai mirăm. Ca vedem câți și iohaniși pretutindeni.
  Dacă toată umanitatea a ajuns „oameni de nimic” (și aici vedem prosteala cronica de pe fața botnițarilor, normal că nelegiuiții își vor face de cap!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Psalmul 90 este un psalm universal și întruchipează lupta celui ce a ales sa vieze lui Dumnezeu – împotriva răului universal care este diavolul. „Striga-va către Mine şi-l voi auzi pe el; cu dânsul sunt în necaz şi-l voi scoate pe el şi-l voi slăvi.”
    +++
    Dar când citesc psalmul 11, altceva nu vad acolo decat deșertăciunea mizeră a acestor zile apocaliptice: „Căci atunci când se ridică sus oamenii de nimic, nelegiuiţii mişună pretutindeni. ”
    – și să fim serioși acum: le vedem si pe cei de nimic (cand se ridică sus aici poate avea multiple înțelesuri:
    1-. când se împotrivesc lui Dumnezeu,
    2-. când ajung din neființă la ființă (adică s-au născut & sau înmulțit pe pământ.

    Deci acum ne vedem si pe noi pe toți „oameni de nimic” (iar unii nu suportă aceasta – am pățit-o pe activenews cu unul care a sărit ca ars să nu îl bag pe el în aceiași oală cu alții – pentru ca el nu se consideră om de nimic), și îi mai vedem din plin și pe nelegiuiții care mișună pretutindeni – iar de aceștia ne este silă pana in gât!
    Nu ii numim ca îi știm!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: