Rugăciunile pentru pace din biserici

Pe mine mă supără rugăciunile din biserică în privința războiului cum m-au supărat și în privința „pandemiei„!
Nu, să nu mă întelegeți greșit, ele trebuiesc făcute și dacă ar fi după mine ar trebui făcute nu doar în biserică, ci și acasă, de toți credincioșii, la o anumită oră!
Problema este că cel care le-a alcătuit, îi cam spune lui Dumnezeu ce ar trebui să facă și asta după informațiile oficiale! Ori eu unul, nu mă pot identifica, cu astfel de rugăciuni și probabil nu sunt singurul!
Știm noi care e adevărul în războiul din Ucraina? Nu! Ni se spun anumite evenimente, pe care trebuie să le știm, ni se ascund altele, pe care nu trebuie să le aflăm și fiecare dintre noi își face o imagine, mai mult sau mai puțin … falsă, fiindcă cu greu poate fi în condițiile astea, una corectă! Și așa il rugăm pe Dumnezeu să „întărească poporul ucrainean” și „îmblânzească poporul rus„, în loc să-l rugăm simplu să aduca pacea înapoi, cât mai repede, cum și în ce fel NUMAI EL știe (că e mai bine)!
La fel ne-am rugat pentru „sfinții în halate albe” să-i întărească Dumnezeu, deși din cauza lașitătii și lăcomiei lor, a durat „pandemia” doi ani și o să mai dureze mulți de aici înainte! Unde mai pui că tot astfel de „sfinți” au produs virusul, „vaccinul” schemele de tratament criminale!
Ne-am rugat de Dumnezeu să oprească „pandemia,” în loc sa-L rugăm să ne apere de cei care o amplificau, sau lungeau, din condei!
Cred sincer că informatiile lui Dumnezeu spre deosebire de ale noastre sunt cele corecte și ca EL stie exact de ce am avea nevoie! Poate nu ar fi rău sa ne smerim si să spunem doar: Doamne noi nu știm ce se întâmplă dar tu în marea Ta înțelepciune și bunătate ajută-ne să ieșim din această „resetare„, a celor care Te urăsc pe Tine și pe noi și oprește razboiul acesta, care amenință să distrugă întreaga lume! Amin!

17.04.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: