Cade drobul de sare!

Se pare că am încetat să mai gândim și să mai reacționăm, definitiv și irevocabil!
După doi ani în care și-au batut joc de noi, ne-au ucis, sau îmbolnăvit neamurile, prietenii, tot aceiași conducători NETRAȘI LA RĂSPUNDERE DE NIMENEA PENTRU GENOCID ne fac cunoscut, că ne vor trimite într-un război, din care vor scăpa doar ei și/ sau, vom trece mai înainte sau concomitent, prin înfometare!
E hotărât și nu se mai poate schimba nimic!
Oare? A încercat cineva? Au pus un drob de sare deasupra capetelor noastre și acum ne amenință zilnic cu el! Cum au facut si cu covidul!
Primul lucru care ar trebui schimbat sunt ei! Ei toți care au fost la guvernare, în ultimii doi ani!
Daca nu-i schimbam ( nu mă întrebați cum, că nu o să vă placă raspunsul!) ei vor continua după planul anuntat: război, înfometare, pașaport verde, „vaccinare„, samd!
Stai și te întrebi dacă ei, sau noi, suntem mai nebuni, să stăm îngroziți și imobili, să ne cadă drobul de sare în cap?
Dacă reușim să-i schimbam, trebuie pedepsiți exemplar, ca cei care vor veni în locul lor, să se gândească de doua ori ce riscă, nu doar ce câștigă!
Cu oameni noi la conducere, trebuie dat jos drobul de sare!

 1. Razboiul din Ucraina nu este al nostru!
  Dacă americanii il vor cu orice preț, n-au decât sa-l facă, dar fără noi!
  Pentru că suntem o țară mică, cu o populatie îmbătrânită și fară armata, datoare vândută, cred ca singura soluție pentru noi ar fi neutralitatea!
 2. Dacă nu o sa mai fie grâu și ulei de cumparat de la altii, poate e vremea sa-l producem singuri! Si fiindca cu grâul e mai greu acum, punem porumb și o facem obligatoriu pe toate terenurile agricole unde merge! România se poate întreține singură, dar trebuie să muncească, in loc să aștepte criza la televizor!
 3. E vremea la o resetare duhovnicească a neamului! Gata cu compromisul în credința! Cu merge si asa! Cu toti au dreptate! Da sa fie da, nu să fie nu si ce e mai mult, vine de la cel rau!
  Suntem sau nu suntem ortodocși? Dacă suntem trebuie să se vadă oriunde în societate!
  Sunt multe lucruri care depind doar de noi, dar cu conducătorii actuali ai României (ca și ai Europei) o sa pățim ce vor ei sa pățim, dacă nu începem sa ne apărăm!
  Nu din cauza rușilor nu avem ce nu avem și plătim prețurile pe care le plătim, ci pentru că așa este „scenariul” resetarii!
  Dacă continuam sa „vizionăm” piesa propusă, vă pot spune de pe acum, că nu o să aibă un final fericit, pentru nici-unul dintre noi!
  Ori punem toți genunchii jos și ridicăm mâinile catre Dumnezeu ACUM! ( nu mâine, nu poimâine) ori începeți să îi huiduiți măcar pe „actori” și să aruncați în ei cu roșii ( dacă sunt prea scumpe, orientati-vă la altceva) încetați sa mai stați gură-cască de parcă ce se întâmplă nu vă privește și pe voi! Sunteti parte din „spectacol„!
  ( cu accentul pe „sunteți„….încă!)

16.04.2022

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: