Cade drobul de sare!

Se pare că am încetat să mai gândim și să mai reacționăm, definitiv și irevocabil!
După doi ani în care și-au batut joc de noi, ne-au ucis, sau îmbolnăvit neamurile, prietenii, tot aceiași conducători NETRAȘI LA RĂSPUNDERE DE NIMENEA PENTRU GENOCID ne fac cunoscut, că ne vor trimite într-un război, din care vor scăpa doar ei și/ sau, vom trece mai înainte sau concomitent, prin înfometare!
E hotărât și nu se mai poate schimba nimic!
Oare? A încercat cineva? Au pus un drob de sare deasupra capetelor noastre și acum ne amenință zilnic cu el! Cum au facut si cu covidul!
Primul lucru care ar trebui schimbat sunt ei! Ei toți care au fost la guvernare, în ultimii doi ani!
Daca nu-i schimbam ( nu mă întrebați cum, că nu o să vă placă raspunsul!) ei vor continua după planul anuntat: război, înfometare, pașaport verde, „vaccinare„, samd!
Stai și te întrebi dacă ei, sau noi, suntem mai nebuni, să stăm îngroziți și imobili, să ne cadă drobul de sare în cap?
Dacă reușim să-i schimbam, trebuie pedepsiți exemplar, ca cei care vor veni în locul lor, să se gândească de doua ori ce riscă, nu doar ce câștigă!
Cu oameni noi la conducere, trebuie dat jos drobul de sare!

 1. Razboiul din Ucraina nu este al nostru!
  Dacă americanii il vor cu orice preț, n-au decât sa-l facă, dar fără noi!
  Pentru că suntem o țară mică, cu o populatie îmbătrânită și fară armata, datoare vândută, cred ca singura soluție pentru noi ar fi neutralitatea!
 2. Dacă nu o sa mai fie grâu și ulei de cumparat de la altii, poate e vremea sa-l producem singuri! Si fiindca cu grâul e mai greu acum, punem porumb și o facem obligatoriu pe toate terenurile agricole unde merge! România se poate întreține singură, dar trebuie să muncească, in loc să aștepte criza la televizor!
 3. E vremea la o resetare duhovnicească a neamului! Gata cu compromisul în credința! Cu merge si asa! Cu toti au dreptate! Da sa fie da, nu să fie nu si ce e mai mult, vine de la cel rau!
  Suntem sau nu suntem ortodocși? Dacă suntem trebuie să se vadă oriunde în societate!
  Sunt multe lucruri care depind doar de noi, dar cu conducătorii actuali ai României (ca și ai Europei) o sa pățim ce vor ei sa pățim, dacă nu începem sa ne apărăm!
  Nu din cauza rușilor nu avem ce nu avem și plătim prețurile pe care le plătim, ci pentru că așa este „scenariul” resetarii!
  Dacă continuam sa „vizionăm” piesa propusă, vă pot spune de pe acum, că nu o să aibă un final fericit, pentru nici-unul dintre noi!
  Ori punem toți genunchii jos și ridicăm mâinile catre Dumnezeu ACUM! ( nu mâine, nu poimâine) ori începeți să îi huiduiți măcar pe „actori” și să aruncați în ei cu roșii ( dacă sunt prea scumpe, orientati-vă la altceva) încetați sa mai stați gură-cască de parcă ce se întâmplă nu vă privește și pe voi! Sunteti parte din „spectacol„!
  ( cu accentul pe „sunteți„….încă!)

16.04.2022

14 gânduri despre „Cade drobul de sare!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Sunt de acord cu punctele dv. 1, 2, 3, dar am speranțe tinzând asimptotic spre zero că se poate face ceva din punct de vedere omenesc pentru a-i înlătura acum de la putere pe cei care târăsc omenirea în ceea ce a fost numită Marea Resetare. (Dacă vă referiți la luptă directă, nu cred că e posibil, căci ei au arme, tancuri etc. Ați văzut cum a fost cu camionagii din Canada, iar în Paris nici măcar n-a putut să intre convoiul de mașini, căci i-au blocat de la distanță. Iar să avem păreri diferite de cei care conduc lumea, putem, dar cine ne ia în seamă?) De sperat că s-ar putea schimba ceva, da, putem, iar să apelăm la Dumnezeu, da, a fost și va fi întotdeauna o soluție fundamentală. Dar s-a ajuns aici și pentru că omenirea le-a dat drepturi o perioadă lungă de timp celor care i-au complotat căderea. Dacă noi am aflat că de 30 de ani școala lui Schwab pregătește liderii globaliști, sau că tot de atâta timp Soros își infiltrează în straturile societății susținătorii, nu credeți că tot de atâta timp au lucrat și psihologic asupra societății pentru a o pregăti planului lor? Și pot da aici cel mai banal exemplu de „pregătire”, nu vorbesc de lucruri „mari” ca identitatea de gen sau altele asemenea, ci de un lucru „mărunt” ca acela de a-i face pe tineri (care nu sunt săraci) să poarte blugi găuriți, zdrențuiți și decolorați, de parcă ar fi oameni ai străzii. Ce este aceasta decât a-l face pe om ca în subconștientul lui să se desconsidere, să se umilească (dar nu în sensul bun), să se autoprecieze ca fiind de valoare mică? Și câte și mai câte alte „prelucrări” nu au fost… Nu zic că nu s-au și luptat mulți în acești zeci de ani împotriva răului, fiecare în felul său, dar clar că nu a fost suficient, căci răul poate nu neapărat că sporește, dar se perfecționează. Și știți că există zicerea că atât cât a durat boala, atât ar trebui să dureze și perioada în care te faci bine. Dar chiar și așa tot știm că societatea merge mai înspre rău, nu înspre bine, căci altfel nu s-ar fi profețit încheierea vieții pe pământ cu vremurile antihristice. Desigur, Dumnezeu poate face o minune și să ne mai prelungească timpul până la sfârșit, dar o minune o face El, noi putând cel mult să Îi cerem și să ne pregătim pe noi pentru a ne fi ascultată cererea.
  Drobul de sare se referă la o soluție simplă, pe care nu o puteau vedea cele care se lamentau, și anume că puteau fie să dea drobul jos, fie să mute pătuțul în afara razei lui de acțiune. Însă ce se întâmplă acum în lume nu consider că este deloc o problemă simplă, ci este vechea confruntare (de secole) a celui rău cu Dumnezeu, prin intermediul omului, ajunsă acum foarte la vedere, la suprafață. Deci în afară de soluțiile duhovnicești (care oricum erau necesare și înainte, sau mai bine zis întotdeauna), soluții omenești de a opri cursul Marii Resetări eu nu văd (poate greșesc, dar nu văd). Și închei cu niște cuvinte de-ale Sfântului Ignatie Briancianinov:
  „Apostazia este îngăduită de Dumnezeu, nu încerca să o împiedici cu mâna ta neputincioasă… Îndepărtează-te, păzește-te pe tine însuți de ea; aceasta este de ajuns pentru tine. Recunoaște duhul timpului, analizează-l, ca în măsura posibilităților să eviți influențele lui.”

  Apreciat de 3 persoane

  1. Daniela ai 100% dreptate si daca m-ar întreba pe mine cineva ce e de facut as raspunde post general si rugaciune! DAR!
   Cum stiu ca lumea nu e dispusa la asa ceva trebuie sa-i dai ce doreste!
   Și nu-s convins ca infruntarea directa nu ar avea sorti de izbanda tinand cont de raportul de forte; noi plebea suntem f. multi chiar fara arme! Trebuie sa incetam insa sa mai credem ca o dictatura se poate da jos democratic! O dictatura se da jos prin luptă pe viata si pe moarte! Iar la moarte oricum ajungem fie prin razboi fie prin foamete! Si atunci de ce sa nu murim cu „folos” luand cu noi si dusmanul?

   Apreciat de 4 persoane

   1. V-am înțeles logica. Dar nu cred că vreo dictatură mai poate fi dată jos în zilele noastre de către oameni prin forțele proprii, pentru că ceva de amploare trebuie organizat, iar aceasta se face doar prin Internet, care este la vederea sistemului, și care astfel poate lua măsuri din timp, una din ele fiind infiltrarea oamenilor lor care să spargă unitatea celorlalți.

    Apreciat de 2 persoane

   2. Exista Telegram ( varianta de pe pagină, fară patrat în jurul simbolului) care a functionat bine si sute de mii de oameni s-au adunat in Berlin de exemplu doar ca ajunsi acolo nu au fost dispusi sa-si riște viata! Nu spionii sau mijloacele sunt problema ci noi, lașitatea si speranta in tot felul de „salvatori” tip Trump, Qanon, Harap-Alb!

    Apreciat de 3 persoane

 2. Noi românii trebuie să plătim prețul pentru Marele Păcat săvârșit pe 25 Decembrie 1989. Sângele cu sânge se spală. Ne convine sau nu ăsta e adevărul. Se pare că a sosit vremea să plătim nota de plată pe care noi toți, atâția ani, am tot amânat-o. Îmi pare rău că trebuie să te dezamăgesc, dar cred că este singura soluție pentru a se cerne grâul de neghină. Suntem ortodocși doar cu numele.

  Apreciat de 2 persoane

   1. Cred că ori n-ai înțeles semnificația acelui omor ori încerci să nu te faci părtaș la el. În 25 Decembrie 1989 România a fost declarată oficial, de către Iliescu , pământ intrat sub stăpânirea satanei. De Crăciun, anul acesta se vor împlini exact 33 de ani. Cei care ne conduc știu foarte bine lucrul acesta. Și crezi nu crezi pentru ei cifrele au o mare relevanță.

    Apreciat de 2 persoane

   2. Crezi ca pentru Dumnezeu au vreo relevanță? Nu au decat sa le întoarcă cum vor, daca noi am fi impotriva și am ruga pe Domnul să ne ajute ar face-o!
    Sunt părtaș la moartea lui Ceausescu?
    Ca n-am plâns dupa el e adevarat dar nu am plâns nici dupa conducătorii buni ai tarii! Insa alta vină nu stiu sa am!

    Apreciat de 2 persoane

   3. Relevantă nu este moartea lui Ceaușescu ci ziua de Crăciun în care a fost ucis. Toți suntem părtași pentru că nu ne-am revoltat împotriva unei crime săvârșită public, la tv, în ziua de Crăciun. Ba dimpotrivă, 90% din populație a ales călăul drept președinte al României.

    Apreciat de 3 persoane

 3. Fratele nostru Ioan a luat problema in ordine crescătoare.

  La punctul 1 socotesc să acord 5 % sprijin.
  Cine să se lupte frate ca toată lumea o vezi năroadă si dusă de nas cu botnițele alea pe bot.
  Acum dacă vrei socotește în loc de botniță că poarta un belciug în nas!… Tot aia e!

  Punctul 2. La acest punct acord 35% sprijin.
  Da, este fix ceea ce avem nevoie noi românii ca sa nu mai depindem de alții.
  Mâna la muncă ca prea ne-am puturoșit!
  Să nu mai depindem de unii si de alții ca prea își bat joc de noi.

  Ei fac preturile din pix, criza economică din pix, foametea din pix precum și criza medicala covid din acelasi pix a fost făcută.
  Și va mai veni o altă criză medicală, că nu degeaba a băgat Darpa atâtea miliarde în peste 300 laboratoare biohazard împrăștiate în jurul lumii!…

  Molima care va veni va fi atat de puternică încât nimeni nu va mai avea posibilitatea să isi ingroape morții. Vor fi morți pe străzi, morți în case, peste tot plânset, jale și tânguire!

  Punctul 3. Aici trebuie cu adevărat lucrat cu desavarsire mai mult decat la punctul 1.
  Aici voi acorda restul de pana 100% – adică
  60% sprijin.
  Tot răul aici este făcut. Umanitatea aici a căzut pentru ca a dat masiv drepturi diavolului. Iar acesta toata puterea lor o direcționează cabalei luciferice.

  Daca lumea toată s-ar trezi din moarte la viață nu ar mai nici o energie care sa fie închinată diavolilor, iar elita luciferică va pica de la sine măi fraților! Chiar si fara lupte inutile! Da, le spun inutile pentru că nu avem noi puterea sa stam în fața mincinoșilor care dețin mișelește prin hackuirea sistemului bancar – toată puterea lumii!

  Și Însuși Dumnezeu ar trimite pe Sfinții Îngeri să nii predea pe acești demonizați!

  @Daniela G, eu îți dau nu 100 la sută dreptate, ci mie la sută! 🙂

  @Mucenicul, tocmai mă pregăteam să va dau replica, însă Ioan mi-a luat-o înainte.

  Da. Ceea ce avem cu tovarășul Ceaușescu este floare la ureche față de datoria care o avem față de pruncii uciși.

  De România care zace în tină, al cărui sânge vărsat strigă catre Domnul să i se faca dreptate; de copii nostri… de aceia nu vom scăpa!

  @Ioan, mulțumesc pentru articol. Mi-ai dat posibilitatea sa mai depun un comentariu pe pagina domniei tale.

  Apreciat de 3 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: