De fapt, nu înțelegem complet acest „vaccin”!

In timp ce citeam articolul despre hamsterii transformați genetic, care au devenit exact contrariul la ce se aștepta de la ei, mi-am adus aminte de „hamsterii umani,” care nici ei nu au reacționat la „vaccin,” așa cum se aștepta de la ei, adică cu imunitate la covid!
(pentru povestea aceea ulterioară cu „făcutul unei forme ușoare” care necesită spitalizarea, trebuie să-ți lipsească materia cenușie complet, pentru că nu poți compara ceva real cu o ipoteză fiindcă asta este „forma ușoară, „o ipoteză!)
Punctul slab care a făcut atâta lume să se „vaccineze” a fost și este încă forma simplistă de înțelegere a geneticii! Pentru cei mai mulți dintre oameni, o celulă este un ou microscopic, cu gălbenuș, albuș și coaje, iar genele (nu cele de la ochi!) sunt niște „bețișoare” fiecare responsabil de un anumit caracter fenotipic!
Că nu-i așa mai demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, experimentul ăsta cu hamsterii, condus de personaje de la care fiind deținătoare de premiu Nobel, în genetică, presupui că ar avea ceva habar! Și uite că și ele sunt nevoite să recunoască: „De fapt, nu înțelegem complet acest sistem!”
Experimentul fiind făcut pe hamsteri, nu e o mare problemă, în afară poate de faptul că rezultatele lui pot fi folosite pentru a face eventual soldații mai violenți și mai lipsiți de empatie, decât oricum sunt!
Ce ne facem însă cu experimentul numit „vaccinul anti-covid” care s-a facut direct pe oameni și a cărui „efect„, apare tot mai des și poate aparea și mai pregnant în anumite condiții, de acum încolo, sau la generațiile următoare?
O modificare genetică nu e o beție, care trece a doua zi cu o durere de cap, ci ceva permanent, cu efecte SIGUR dezastruoase! De unde știu?
Știu pentru că genetica a fost „inventată” de Dumnezeu și dovedită în timp, ca perfect funcțională! Știu pentru că cea mai mică variație în acest sistem, are efecte enorme și de obicei dă infertilitate, tocmai ca aceste „modificări” să nu se perpetueze! De aceea este (printre altele) imposibilă apariția omului dintr-o maimuță care și-a pierdut întâmplător o pereche de cromozomi sărind din pom în pom!
Cui nu-i place ideea, fiind ateu, poate să îl înlocuiască pe Dumnezeu, în mintea lui, cu natura, concluzia rămâne aceeași: un sistem perfect funcțional, este modificat de niște savanți, care „nu înțeleg complet acest sistem!”
Nu are cum să meargă bine!
Gândiți-vă la asta înainte să faceți urmatoarele experimente genetice, pe post de hamsteri, experimente mascate sub numele de „vaccin„!!!

1.06.2022

11 gânduri despre „De fapt, nu înțelegem complet acest „vaccin”!

Adăugă-le pe ale tale

  1. Cam cat de departe sunt cunostiintele unui oarecare fată de un genetician cam tot atat de departe sunt cele a oricarui genetician fată de minimum necesar pentru a intelege cat de cat ce se intamplă in celulă cu adevarat! Acum cativa ani ne temeam sa mâncăm produse modificate genetic iar azi ne lăsăm noi modificați genetic! De ce? Ce salt s-a produs in genetica de care eu nici nu am auzit?

   Apreciat de 4 persoane

   1. A fost primul lucru care sarea in ochi. Se citeau etichetele pentru a vedea daca au sau nu GM-uri. Si brusc nimeni nu se mai intreaba ce si cum cu ceva infinit mai periculos.
    Mai trist este ca EU a anulat restrictiile cu utilizarea seminelor modificate, asa ca le primeste de peste ocean.

    Apreciat de 1 persoană

 1. Credeți că dacă oamenii ar fi conștientizat că vaccinul e de fapt un tratament genetic (riscant) s-ar fi ferit să se vaccineze? Unii da, cu siguranță, dar la unii dintre ei mă cam îndoiesc, deoarece cred că ar fi fost mai puternici ceilalți stimuli induși cu atâta sârg în mass-media: frica de moarte, teama pierderii locului de muncă, încrederea în realizările oamenilor de știință etc. Iar la faptul că nu e o chestiune morală să modifici „programul” scris de Dumnezeu, nu mulți se gândesc, deoarece la majoritatea oamenilor teama pentru soarta lumească a propriei persoane e pe primul loc, iar această teamă e cea pe care o speculează cei care planifică destinele omenirii. Deși acest argument al moralității amestecului în „programul” scris de Dumnezeu e unul foarte puternic, probabil e prea „filozofic” pentru unii, și de aceea nebăgat suficient în seamă.
  Dar ce este cel mai curios (iar pe mine m-a preocupat și mă preocupă încă), e că nu poți să găsești ușor un argument imbatabil, prin care să demonstrezi pentru oricine, de ce trebuie să considere vaccinul a fi ceva în neregulă. Nici argumentul cu celulele de fetuși avortați nu e cel de bază, pentru că să presupunem că ar face vaccinuri noi în care nu ar folosi astfel de celule. V-ați duce să vă vaccinați? Tot nu. Deci nu acela cu celulele e motivul principal. De asemenea, au existat pe piață vaccinuri care nu foloseau tehnică genetică. Le-ați fi făcut pe acelea? Nu, pentru că tot nu ați fi avut încredere în ce au băgat în ele, sau că funcționează la măsura la care se spune. Deci nici acesta cu tehnologia genetică nu e motivul de bază care ne face să refuzăm. Că boala nu e atât de mortală pe cât au prezentat-o e un argument de bază? Dar dacă ar veni o boală cu mortalitate mare, v-ați duce repede să vă vaccinați?… Deci toate acestea sunt motive importante, dar nu de bază, pentru că nici în lipsa lor nu v-ați/ nu ne-am fi vaccinat. Și atunci care e motivul de bază al evitării? Pentru mine e faptul că un grup de oameni se consideră stăpânii planetei și îți dictează ce trebuie și ce nu trebuie să faci, până la punctul în care îți forțează libertatea, fără să mai numesc și scopurile pe care le urmăresc. Deci argumentul de bază mi se pare a fi acela că nu poți avea încredere în ceva oferit de cineva care nu e de încredere.
  De asemenea, vorbeam mai demult cu cineva despre vaccinurile acestea, și respectiva persoană folosise termenul de „păcat”. Și i-am zis: „Cum poți să-i demonstrezi cuiva (care nu percepe așa) că vaccinul poate fi legat de noțiunea de păcat?” Și mi-a zis: „Nu poți. Trebuie să simtă singur.”
  De fapt, ceea ce se întâmplă acum ne face să ne gândim că suntem tot mai aproape de vremurile descrise în Apocalipsă. Dar acelea sunt vremuri în care majoritatea oamenilor vor fi pecetluiți. Și atunci, când vezi preocupările cercetătorilor zilei pentru transumanism, pentru fuziunea om-inteligență artificială, lucruri care duc cu gândul la studii pentru o posibilă viitoare „pecete”, cum să primești liniștit ceea ce ți se oferă, sau să primești să-și facă experimentele pe tine? Deci tocmai ceea ce se întâmplă acum în societate, în lume, e ceea ce ne trezește suspiciunile legate de vaccinuri, indiferent ce ar spune ei despre ele.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Ai dreptate in tot ce spui dar articolul tocmai asta vrea sa sublinieze ca nici cei care il fac nu stiu ce fac! Iar ca poate fi periculos stie fiecare! Si atunci de ce oare oamenii nu fac bani din „curajul” asta nebun? Te duci la ruleta rusească iti riști viata cu acelasi procent de probabilitate ca si la „vaccin” si daca scapi nu mai trebuie sa mergi la servici niciodata!

   Apreciază

 2. De acord că vaccinul e o ruletă rusească. De acord și că cercetătorii nu pot cuprinde în totalitate misterul celulei. Dar ceva tot descifrează ei. Cu hamsterii nu le-a reușit din prima, dar pe viitor cine știe? De exemplu mie mi se pare înfricoșător că au reușit să poată proiecta o dronă manevrabilă de către cineva folosind doar mintea și niște electrozi (iar ăsta e un experiment deja vechi)!
  În ce-i privește pe cei cu vaccinurile, nu prea îi bănuiesc că nu au știut ce au făcut, pentru că altfel nu-mi explic insistența lor bolnăvicioasă ca toată populația lumii să se vaccineze, indiferent de consecințe.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Categoric.
    Asta îmi aduce aminte că acum mulți ani am văzut la tv. o emisiune cu un cercetător american parcă, grec de origine, care făcuse mai multe încercări nereușite de a clona oameni, prin intermediul unor femei care își pierduseră anumiți copii, si care erau dispuse să plătească și să li se facă procedurile de implantare corespunzătoare. Dar deși nu-i reușise niciunul din cazuri, spera ca pe viitor să obțină un succes. Și îi spuneam în gând acelui cercetător: „Măi, tu provii dintr-un popor credincios. Nu știi că omul nu e doar trup, și că Dumnezeu pune sufletul în acel corp? Că rezultatul căutat nu depinde doar de efortul tău?”
    Dumnezeu a îngăduit ca la animale să reușească clonarea, dar nu cred că va îngădui vreodată la oameni. De aceea nu înțeleg de ce se discută în ziua de azi destul de des despre clonarea umană. De ce ar îngădui Dumnezeu să lase să trăiască un om obținut total nefiresc, de exemplu dintr-o celulă de la mâna sau piciorul donatorului, când omul este cununa creației, plănuit de Dumnezeu într-un anumit fel?
    Eu prin secretul vieții înțeleg modul în care poți face ceva să trăiască, de aceea secretul vieții nu stă în celulă, nici în ADN-ul ei, ci în Duhul lui Dumnezeu Care dă viață. Și evident că cercetătorii care caută secretul vieții (sau al nemuririi) în celulă, nu-l vor găsi.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Tocmai, clonarea chiar si la animale ia o celula vie si merge mai departe sa dai viată unui amestec de acizi nucleici inseamna cu totul altceva! Unde mai pui ca nici la clonare nu reusesc sa faca un organism nou, tânăr ci unul care imbatrâneste f. rapid!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: