Dă-le bă Gheț la vale, băăă!

Lumea a pornit-o la vale și nu cred că se mai oprește! De reîntors, pe vârful atins în 2019, nici vorbă nu mai poate să fie!
Merg prin Germania caniculară și mă îngrozesc de câți oameni mai poartă de bună voie și tot timpul, mască, mănuși de cauciuc!
Da, ministrul nostru nebun a reușit să infecteze toată lumea, cu nebunia lui! Bine că nu se face test PCR pentru ea, că stătea mai toată Germania în carantină!
E vară, spitalele sunt goale, varianta Omicron este un guturai blajin, dar în Germania continuă să fie și acum masca obligatorie; în mijloacele de transport comun, la medic, în spitale, în azile…Ca să o duc pe soacră-mea la medic, îmi trebuie test! Ca sa o iau din spital, îmi trebuie alt test! Ca să o vizitez, îmi trebuie test! Culmea că o pot vizita și dacă e pozitivă însă doar dacă eu sunt…negativ! Și asta intr-o națiune „vaccinată” de 3-4 ori, mai în întregime și ca atare apărați de orice formă gravă de guturai, pardon Corona! Nebunie clară!
La atâtea teste necesare, e normal că există o grămadă de pozitivi, care pot și sunt, cred eu, falși pozitivi! Dar chiar dacă ar fi cu adevărat, până acum doi ani și-ar fi văzut normal de viață spunându-și „cred că m-a tras curentul și am răcit!” și cineva îi recomanda un rachiu fiert cu piper!
De acum înainte „am corona” e tot ce poate fi mai grav pe lume! Pe lumea asta, care se duce la vale! S-au scumpit enorm toate: alimentele, combustibilul, energia, absolut tot și toată lumea știe că ne așteaptă o iarnă cu frig, cu lipsă de alimente, dar stăm liniștiți, principal este să nu fim pozitivi!
Și stăm liniștiți pentru ca vina este exclusiv a lui Putin și ca atare nu se poate face nimic! Toți politicienii lumii sunt plătiți parcă să ne spună că Putin a fost și este stăpânul lumii, iar acum e supărat pe noi!
Mie mi-ar place să-mi spună mai bine de ce Germania, Europa, SUA, nu poat să mai producă nimic și nici nu poat să mai supraviețuiască, fară Rusia si China? Cine e răspunzător de lucru acesta și ce se poate face ca să ne „eliberăm”?
In loc de asta, se lamentează cu toții și își dau mâna, unul cu altul, ca războiul din Ucraina să dureze cât mai mult, sau mai bine să cuprindă toată lumea! Că deh, ei nu sunt puși să apere interesele popoarelor care i-au „ales,” ci o idee, sau Ucraina, buricul pământului!
Că își bat joc de noi, este de mult clar pentru fiecare, dar parcă abia acum a devenit clar de ce pot! Nu ne duce mintea! Suntem niște animale, mulțumite cu starea noastră de fapt, niște vite proaste, cel puțin până ni se mai dă o mână de fân! La urma urmei la cât de proști suntem, nici nu merităm o viață mai bună!
Muuuhuu!

28.06.2022

10 gânduri despre „Dă-le bă Gheț la vale, băăă!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Pe actualii conducători i-a ales dracu cu toată familia lui de copitați și cornuți.
  Când Trump a plecat, galonul de benzină era $1,98, acum este $4,98 (dar a fost și peste $5). S-au scumpit toate îngrozitor: alimente, case, chirii.
  Deocamdată nu este obligatoriu să purtăm mască nicăieri (dar unii nebuni o poartă pe stradă sau în mașină, deși sunt…singuri!). Însă veștile nu sunt prea bune, spitalul este din nou plin cu coronovirusați. Unii au devenit dependenți de mască, altfel nu-mi explic cum să mergi pe trotuar cu mască când umiditatea este peste 80%?! Și clar, ne merităm soarta de turmă. Mai urmează să ni se spună să ne aruncăm în ocean, să ne curățăm și la propriu și la figurat, și să înotăm până pe…malul celălalt!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Nu toți suntem bătuți în cap, dar unii au capul zdrobit de-a binelea. Și cu un astfel de „conducător”…Noroc că guvernatorul Floridei Ron deSantis este extraordinar. Eu sper să ajungă președinte într-o zi. Este omul poporului. Dar, vezi tu, conjunctura internațională este cât se poate de dificilă. Uite, republicanii s-au împotrivit să trimită zeci de miliarde de dolari Ucrainei. Au spus că așa economia SUA va fi îngropată. Nu știu ce să zic, dar bine nu e!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Cine trimite bani Ucrainei are pe conștiință o grămada de oameni morti care fara acesti bani ar mai fi in viată! Cine se amesteca in acest razboi nu e făcător de pace! Tu si eu stim ca poti sa traiesti si altundeva decat in tara in care te-ai nascut care oricum nu ti apartine tie!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: