Și Rusia lui Putin se foloseste de „Marea Resetare” : mania „vaccinării” și discriminarea celor care o refuză!

Autorii precum Ludwig Gartz sunt convinși că Putin este o „opoziție controlată„. Acțiunile sale vizează, de asemenea, îndeplinirea agendei NWO conform planului. De fapt, nu a existat niciodată un răspuns satisfăcător, pentru care motiv superputerea nucleară Rusia este atât de docilă pe agenda de vaccinare împotriva unui sezon de gripă ușor peste medie. Și acolo crește presiunea asupra celor nevaccinați.
Mulți din „rezistență” cred că Rusia lui Putin este soluția tuturor problemelor lumii.
De fapt, modul de viață și politica rusească par să aibă o serie de avantaje. În Rusia, de exemplu, încă știu ce este un bărbat și ce este o femeie. Nici Globohomo și nicio altă consecință a mișcării americanizate „Woke” nu este binevenită acolo. Dar, pe de altă parte, există loc pentru o serie de subiecte care nu pot fi explicate cu logică.
Putin s-a vaccinat (se presupune) pe sine și pe membrii forțelor armate cu „vaccinul” Sputnik V. Acesta este practic aproape identic cu „vaccinul” extrem de problematic de la AstraZeneca. În interviurile TV face reclamă vaccinării, ale cărei consecințe negative evident nu sunt raportate sau nu au voie să fie raportate din Rusia. AstraZeneca, în special, este cunoscut pentru că provoacă tromboză fatală în creier ca efect secundar la tineri. Putin a explicat că nu a simțit aproape nimic după prima vaccinare și că temperatura a fost doar ușor crescută pentru o scurtă perioadă de timp după a doua vaccinare. El urmează narațiunea că este doar un mic pics. Dar dacă faci o căutare mai amplă pe Telegram, vei găsi multe rapoarte din Rusia că Sputnik V provoacă și daunele grave ale vaccinului cunoscute din Occident. Acest lucru ridică întrebarea de ce Putin participă la jocul rușinos și își otrăvește intenționat propria populație? Este înșelat și crede ca atât de mulți politicieni occidentali simpli la minte, sau este calcul și intenție rece?
Tonul împotriva refuzătorilor de vaccinare devine tot mai dur în Rusia. Kremlinul, de exemplu, i-a descris pe cei care refuză să se vaccineze drept „nebuni periculoși”, a spus un om de știință rus cheie: „Virusul persistă chiar dacă incidența este în scădere. De aceea trebuie să fim vaccinați la fiecare șase luni în următorii câțiva ani.”

În RT, Putin a fost citat spunând că singura modalitate de a depăși consecințele pandemiei este de a continua vaccinarea și testarea. El însuși ar fi fost vaccinat de mai multe ori, dar (ca toți cei care cred în vaccinare în Occident) a fost deja infectat cu Corona. El a spus textual: „Aș dori să îndemn oamenii să se vaccineze și să nu piardă timpul”. Așa că oricine crede că o preluare militară sau chiar pașnică a Germaniei de către o nouă Uniune Sovietică ar fi o soluție la toate problemele care pot fi observate ar greși fatal. În orice caz, pozițiile lui Putin cu privire la vaccinarea corona trebuie urmărite îndeaproape și evaluate în consecință. După ce criza din Ucraina joacă în mâinile planurilor globaliste pentru o nouă ordine mondială și basmele despre blocajele aprovizionării se bazează pe acest conflict militar – se presupune că aproape toate produsele provin din Ucraina sau depind de economia locală. Acest conflict poate fi, de asemenea, deliberat pus în scenă. Se joaca lumii doar o dramă mare și sângeroasă? Cert este că Ucraina este una dintre cele mai corupte țări din lume, iar bunăstarea economiei germane și europene cu siguranță nu a depins niciodată de Ucraina.

Sursa

7 gânduri despre „Și Rusia lui Putin se foloseste de „Marea Resetare” : mania „vaccinării” și discriminarea celor care o refuză!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Da!
  Productia de 4 spre 5 la suta de cereale a Ukrainei la nivel planetar(nu global, sic) cica aduce foametea pe pamant!
  Ce destepti am ajuns.

  Apreciază

 2. Nu-i țin partea lui Putin și nu cred în salvatorii lumii umani, dar nu cred că Putin e atât de cretin să-și omoare propriul popor și mai ales armata, cel puțin nu când ai în vedere și în practică un război, de ” expansiune”, cum susțin occidentali. În plus, vaccinul folosit este local. Acum exemplul cu canalul telegram pe care l-ai dat tu nu e cel mai bun pentru că este unul austriac, deci al unui inamic al rușilor. Să vă amintesc că și pe vremea lui Ceaușescu se făceau vaccinări și nu murea nimeni, dar toate erau făcute la Institutul Pasteur din București. Tocmai de aia l-au pus pe butuci. Bănuiesc că a insistat cu vaccinarea și testarea pentru ca cetățenii ruși să poată circula în Europa.și în lumea nebună în care.trăim. Eu nu l-am auzit pe Putin să vorbească despre vaccinare așa cum vorbește Biden sau alți conducători de state. Nu vreau să fiu avocatul diavolului și sper că nu te transformi tu într-unul. Sincer nu deplâng soarta Germaniei și altor state europene care i s-au alăturat. Nu-mi pasă de cine sunt manipulatăe dar cred că își merită soarta . De altfel noi toți ne-o merităm!

  Apreciază

   1. N-am spus că nu face sau face. Cred că în momentul când am spus că nu cred în salvatori umani am spus tot. Nu cred în nimeni dar nici nu arunc piatra înainte să mă documentez foarte bine. Trump a fost inițiatorul vaccinării prin operațiunea Warp Speed. https://en.wikipedia.org/wiki/Operation_Warp_Speed. În plus, a avut legături directe cu Epstein. Toate astea spun multe. Cred că Putin nu face parte din conspirația cu depopularea, cel puțin momentan. Și am explicat de ce. Nu spun că Putin e bine intenționat față de Lume dar cred că față de Rusia este. E un tip uns cu toate alifiile și un Despot Luminat. Nu e nici senil și nici prost ca alții. Faptul că a fost KGB-ist i-a fost de folos:

    Apreciază

   2. Eu am o altă conceptie: o lucrare se poate incepe din mai multe capete concomitent si uneori unii par a lucra la altceva. Poate ei chiar cred ca lucreaza la altceva ( in cazul unui presedinte oricare ar fi el informatia pe care o detine vine de la altii care il pot manipula cu ea) Pe masura ce trece timpul incepe sa-si dea fiecare seama ca au lucrat la aceeasi lucrare pentru acelasi „stapân” Pus sau de buna voie razboiul lui Putin foloseste de minune planului globalist!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: