Și Rusia lui Putin se foloseste de „Marea Resetare” : mania „vaccinării” și discriminarea celor care o refuză!

Autorii precum Ludwig Gartz sunt convinși că Putin este o „opoziție controlată„. Acțiunile sale vizează, de asemenea, îndeplinirea agendei NWO conform planului. De fapt, nu a existat niciodată un răspuns satisfăcător, pentru care motiv superputerea nucleară Rusia este atât de docilă pe agenda de vaccinare împotriva unui sezon de gripă ușor peste medie. Și acolo crește presiunea asupra celor nevaccinați.
Mulți din „rezistență” cred că Rusia lui Putin este soluția tuturor problemelor lumii.
De fapt, modul de viață și politica rusească par să aibă o serie de avantaje. În Rusia, de exemplu, încă știu ce este un bărbat și ce este o femeie. Nici Globohomo și nicio altă consecință a mișcării americanizate „Woke” nu este binevenită acolo. Dar, pe de altă parte, există loc pentru o serie de subiecte care nu pot fi explicate cu logică.
Putin s-a vaccinat (se presupune) pe sine și pe membrii forțelor armate cu „vaccinul” Sputnik V. Acesta este practic aproape identic cu „vaccinul” extrem de problematic de la AstraZeneca. În interviurile TV face reclamă vaccinării, ale cărei consecințe negative evident nu sunt raportate sau nu au voie să fie raportate din Rusia. AstraZeneca, în special, este cunoscut pentru că provoacă tromboză fatală în creier ca efect secundar la tineri. Putin a explicat că nu a simțit aproape nimic după prima vaccinare și că temperatura a fost doar ușor crescută pentru o scurtă perioadă de timp după a doua vaccinare. El urmează narațiunea că este doar un mic pics. Dar dacă faci o căutare mai amplă pe Telegram, vei găsi multe rapoarte din Rusia că Sputnik V provoacă și daunele grave ale vaccinului cunoscute din Occident. Acest lucru ridică întrebarea de ce Putin participă la jocul rușinos și își otrăvește intenționat propria populație? Este înșelat și crede ca atât de mulți politicieni occidentali simpli la minte, sau este calcul și intenție rece?
Tonul împotriva refuzătorilor de vaccinare devine tot mai dur în Rusia. Kremlinul, de exemplu, i-a descris pe cei care refuză să se vaccineze drept „nebuni periculoși”, a spus un om de știință rus cheie: „Virusul persistă chiar dacă incidența este în scădere. De aceea trebuie să fim vaccinați la fiecare șase luni în următorii câțiva ani.”

În RT, Putin a fost citat spunând că singura modalitate de a depăși consecințele pandemiei este de a continua vaccinarea și testarea. El însuși ar fi fost vaccinat de mai multe ori, dar (ca toți cei care cred în vaccinare în Occident) a fost deja infectat cu Corona. El a spus textual: „Aș dori să îndemn oamenii să se vaccineze și să nu piardă timpul”. Așa că oricine crede că o preluare militară sau chiar pașnică a Germaniei de către o nouă Uniune Sovietică ar fi o soluție la toate problemele care pot fi observate ar greși fatal. În orice caz, pozițiile lui Putin cu privire la vaccinarea corona trebuie urmărite îndeaproape și evaluate în consecință. După ce criza din Ucraina joacă în mâinile planurilor globaliste pentru o nouă ordine mondială și basmele despre blocajele aprovizionării se bazează pe acest conflict militar – se presupune că aproape toate produsele provin din Ucraina sau depind de economia locală. Acest conflict poate fi, de asemenea, deliberat pus în scenă. Se joaca lumii doar o dramă mare și sângeroasă? Cert este că Ucraina este una dintre cele mai corupte țări din lume, iar bunăstarea economiei germane și europene cu siguranță nu a depins niciodată de Ucraina.

Sursa

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: