Sincer pe mine oamenii care mai poartă mască, de „bună voie„, mă fac să explodez (deocamdată) interior, indiferent cât de calm și bine dispus am fost înainte să întâlnesc unul dintre ei.
Am tot vorbit despre mască, despre masca în biserică, iar in net sunt mii de păreri autorizate care spun, de ani de zile, că masca nu doar nu ferește pe nimeni, de nici un virus, dar este și periculoasă! Purtarea ei îndelungată, o face să devină rapid un mediu de cultură și îmbogățire a tot felul de agenți patogeni! Dar probabil pentru mulți este încă greu să-și închipuie masca măcar ca un gard de sârmă și virușii macar cât țânțarii!
Pentru ei și pentru noi toți, fiindcă din toamnă o să devină din nou obligatorie peste tot, am tradus articolul de mai jos, care conține și trei filmulețe instructive (
pentru care nu e necesar să intelegeți limba vorbită)!

Măștile nu au rol de protecție și igienă – pentru că sunt folosite incorect!

Este destul de uimitor pentru ce informații și-a găsit timp sistemul – și pentru care nu a avut timp – de la începutul celei mai îngrozitoare pandemii din toate timpurile!
Întotdeauna a existat doar instrucțiunea de a purta o mască de față (ca să nu uiți de pandemie), dar nimeni nu a explicat cum să o pui, sau să o scoți, în mod igienic.
Este impresionant având în vedere restul propagandei!
Diferitele măști de față, folosite în presupusa pandemie, nu sunt o invenție nouă. Ele au fost folosite de multă vreme în sectorul sănătății. Acolo, însă, ele nu sunt folosite în mod arbitrar  deoarece există riscuri reale. Astfel de măști nu au fost niciodată folosite pentru a proteja împotriva virușilor, de exemplu, deoarece țesătura lor nu este capabilă să rețină virușii! De aceea, există liste lungi și linii directoare procedurale cu privire la modul și când angajații spitalului se protejează de diferite riscuri reale.
Există o serie de aplicații posibile în care măștile au un sens. Dar și atunci trebuie să le pui corect și să le scoți din nou corect. De îndată ce atingeți locul greșit, sunteți considerat contaminat.
Un exemplu video tipic pentru „mască chirurgicală” medicală folosită în multe țări poate fi văzut mai jos. În practică, astfel de măști sunt folosite aproape exclusiv în zona chirurgicală. Acestea împiedică personalul medical să scuipe sau să picure în mod neintenționat transpirația, într-o rană deschisă.
https://youtu.be/OABvzu9e-hw
Există, de asemenea, reguli clare pentru Există, de asemenea, reguli clare pentru măștile de praf FFP2. Aceste măști au fost – probabil din cauza corupției pe scară largă – prescrise mai ales în Germania și Austria. Următorul videoclip arată cum această mască poate proteja împotriva prafului de construcție, a prafului de lemn, sau a aerosolilor de vopsea pe șantier. La final, ceea ce se arată face parte din efectul de siguranță, dar nu a fost niciodată sugerat în contextul pandemiei: bărbatul își pune ochelari de protecție. Acest lucru nu este util doar pe șantier. Dacă virusul ar fi la fel de periculos cum se spune, nu numai că ar trebui să te protejezi de a-l inspira (adică cu protecție reală, nu cu măști chirurgicale sau măști FFP2), trebuie să securizezi și celelalte locuri prin care virușii intră în organism, căci el poate pătrunde prin ochi și urechi!
https://youtu.be/-VZjYh4AGog
În următorul videoclip vă arătăm cum arată o ținută reală care protejează împotriva virușilor. Și aici există reguli și secvențe precise cu privire la părțile care trebuie plasate când și ce puteți atinge. Dacă nu respectați această ordine, vă puneți pe dumneavoastră și pe colegii tăi într-un pericol extrem – dacă agenții patogeni sunt reali, periculoși. Oricine lucrează cu pacienți infecțioși în domeniul medical poate confirma că nu vă prezentăm aici decât adevărul. Este ciudat cum de ce aceste cunoștințe s-au pierdut aproape peste noapte în sectorul spitalicesc. Virusul SARS-CoV-2 sau boala Covid-19 nu este probabil atât de periculos pe cât ne-am dori să credem?
https://youtu.be/pfGFBHqwC6U
Măștile au fost și sunt folosite în presupusa pandemie de Covid 19 în primul rând din motive psihologice. Oamenii trebuie să fie constrânși la rolul lor de primitori ai comenzilor și ar trebui să-și țină gura și să nu pună întrebări! Faptul că comerciantii au participat la mascaradă, fără rezistență, este deosebit de rușinos. Pentru că „carnavalul cu mască” a fost (/ este și va fi) sărbătorit mai ales în marile mall-uri. De acolo, acest obicei rău și irațional s-a răspândit în întreaga societate!

sursa: report 24

12.08.2022