Se anunță o iarnă fierbinte!

Berliner Zeitung
29.09.2022

Martin Sellner împreună cu un grup de activiști ocupă terminalul Nord Stream 2!

Activistul de dreapta face apel la „deschiderea imediată” a conductei. Potrivit lui Sellner, activiștii sunt deja pe Terminalul din Lubmin. Activistul austriac de extremă dreaptă și purtător de cuvânt al mișcării identitariste, Martin Sellner, a ocupat, se pare, terminalul Nord Stream 2 împreună cu alte persoane. Un videoclip publicat de un utilizator pe Twitter îl arată pe Sellner în fața terminalului din Lubmin din Mecklenburg-Pomerania de Vest. În spatele lui sunt mai multe persoane cu o pancartă pe care scrie „Turn up Nord Stream 2”. Sellner însuși a publicat videoclipul original pe canalul său Telegram. „Solicităm deschiderea imediată a Nord Stream 2 și un referendum, un referendum privind politica energetică și de sancțiuni a Republicii Federale”, a spus Sellner în videoclip. Potrivit acestuia, activiști sunt deja pe locul conductei pentru a o pune în funcțiune. „Suntem astăzi aici pentru a porni Nord Stream 2”, anunță Sellner.

Acțiunea Solidaritate” înseamnă „autarhie* remigrație și suveranitate”.
Cererea: deschideți Nord Stream 2 și „închideți” granițele! Terminalul a fost plătit de poporul german cu peste 9 miliarde (!) de euro. Este dreptul germanilor să-l pună în funcțiune. Economia germană va fi distrusă altfel la comandă de sus. Milioane vor deveni săraci. Opriți această risipă de bani! Ajută-ne să punem în funcțiune Nord Stream și apără-te împotriva politicii antigermane!
Potrivit canalului Telegram, polițiștii sunt deja la fața locului și încearcă să spargă acțiunea. „Cu o operațiune masivă de poliție și securitate, activiștii au fost scoși din sediu și dispersați în pădurea de coastă din apropiere”, se arată într-un mesaj. Poliția îi caută în prezent pe cei implicați. Procesul de certificare pentru conducta Nord Stream 2 Marea Baltică este în prezent suspendat. Având în vedere războiul rus de agresiune împotriva Ucrainei, punerea în funcțiune este puțin probabilă.

*(Politică prin care se tinde spre crearea unei economii naționale închise, izolate de economia altor țări.)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: