Se anunță o iarnă fierbinte!

Berliner Zeitung
29.09.2022

Martin Sellner împreună cu un grup de activiști ocupă terminalul Nord Stream 2!

Activistul de dreapta face apel la „deschiderea imediată” a conductei. Potrivit lui Sellner, activiștii sunt deja pe Terminalul din Lubmin. Activistul austriac de extremă dreaptă și purtător de cuvânt al mișcării identitariste, Martin Sellner, a ocupat, se pare, terminalul Nord Stream 2 împreună cu alte persoane. Un videoclip publicat de un utilizator pe Twitter îl arată pe Sellner în fața terminalului din Lubmin din Mecklenburg-Pomerania de Vest. În spatele lui sunt mai multe persoane cu o pancartă pe care scrie „Turn up Nord Stream 2”. Sellner însuși a publicat videoclipul original pe canalul său Telegram. „Solicităm deschiderea imediată a Nord Stream 2 și un referendum, un referendum privind politica energetică și de sancțiuni a Republicii Federale”, a spus Sellner în videoclip. Potrivit acestuia, activiști sunt deja pe locul conductei pentru a o pune în funcțiune. „Suntem astăzi aici pentru a porni Nord Stream 2”, anunță Sellner.

Acțiunea Solidaritate” înseamnă „autarhie* remigrație și suveranitate”.
Cererea: deschideți Nord Stream 2 și „închideți” granițele! Terminalul a fost plătit de poporul german cu peste 9 miliarde (!) de euro. Este dreptul germanilor să-l pună în funcțiune. Economia germană va fi distrusă altfel la comandă de sus. Milioane vor deveni săraci. Opriți această risipă de bani! Ajută-ne să punem în funcțiune Nord Stream și apără-te împotriva politicii antigermane!
Potrivit canalului Telegram, polițiștii sunt deja la fața locului și încearcă să spargă acțiunea. „Cu o operațiune masivă de poliție și securitate, activiștii au fost scoși din sediu și dispersați în pădurea de coastă din apropiere”, se arată într-un mesaj. Poliția îi caută în prezent pe cei implicați. Procesul de certificare pentru conducta Nord Stream 2 Marea Baltică este în prezent suspendat. Având în vedere războiul rus de agresiune împotriva Ucrainei, punerea în funcțiune este puțin probabilă.

*(Politică prin care se tinde spre crearea unei economii naționale închise, izolate de economia altor țări.)

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: