Da, am revenit la ce am fost odată: fotbaliști de 70 de minute! De ce ni se termină nouă gazul mai inainte să se termine meciul, nu o să ințeleg niciodată! O fi tot Putin de vină?
Tot la fel de puțin pot să înteleg de ce cădem asa adânc psihic, când primim un gol? La englezi le murise regina și nu erau așa sfârșiți psihic, ca noi după 11 metri!
Iar schimbările lui Dică le înțeleg și mai puțin! Parcă mi-e dor de telefoanele lui Becali!
Omul are un fix cu „perla” Popescu, care intre timp este ce cel mult o mărgea de sticlă ordinară!
Bun am ințeles că cei din teren nu mai puteau să alerge și nici nu mai doreau sa o facă, după egalare, dar poate ar trebui rezolvată problema asta! Dacă se tin fotbaliști, sunt îmbrăcați si plătiti ca fotbaliști, au numarul necesar de tatuaje ca oricare fotbalist, blondele obligatorii cu gură de crap după ei si bolizii cei mai tari din parcare, atunci să fie capabil  să alerge 90 de minute ca restul fotbaliștilor, chiar dacă nu mai au de fapt chef! Iar dacă cei de pe bancă proaspeți, sunt mai obosiți decât obosiții de pe teren, la ce îi mai schimbi?
Acte X!
Pe scurt am avut suporteri de nota 10, am jucat 70 de minute f. bine, după cât de valorosi sau echipă suntem, și am cedat complet după egalare! De învins oricum ne învingeau si fara acel 11 metri, cu noile linii de atac introduse si la noi, dar mai ales la ei!
Nu-mi place sa spun că „sunt mai buni” dar muncesc 90 de minute plus prelungiri la întreaga capacitate! Ca orice echipă mare! Noi dispărem încet, incet, după pauză, ca orice echipă romaneasca!
Oricum multumesc pentru cele 70 de minute de luptă Steaua, dar așa nu vă faceti nume!

West Ham – Steaua fără nume 3-1

8.09.2022