Noaptea (minții) vine de la Berlin

Când in anul 2015 Oma Merkel o luase razna și a deschis porțile Europei larg imigrției, ba mai mult, le-a sudat deschise, speram că e doar un „accident” și opoziția s-a lăsat păcălită! Uniunea Europeană s-o fi simțit datoare Germaniei, însă toate vor înceta când „Mama Africa” iasă la pensie!
Speranțe deșarte!
Nu doar în privința imigrației, care e puternic susținută si acum și pentru care există miliardele necesare, indiferent cât lipsesc ele peste tot, dar și în privința direcției în care a luat-o lumea, de atunci încoace!
Din păcate noul Guvern al Germaniei nu este cu nimic mai bun, dimpotrivă o depășesc pe Merkel net, la măsurile antidemocratice și asta pe față, fără să mai facă efortul de a prezenta lucrurile într-o lumină cât de cât, favorabilă!
Explicații oricât de mult aș căuta nu există decât două:

 1. Nu le este frică de loc de populația care s-ar putea ridica și să-i calce în picioare!
 2. Sunt cretini, atât ei prin ce declară și fac, cât și noi, prin faptul că acceptăm totul fără împotrivire!

Iată un tablou sumar al Guvernului German
ca să vă puteți face o imagine (și inainte să vă bucurati de răul nemtilor, cum e tradiția la români, gânditi-vă că ordinele în Romania nu mai vin de la Moscova, ci de la Berlin!)

Ferească Dumnezeu de prostul ajuns la putere!

Pentru Ministrul Sănătății Karl Lauterbachpandemia” nu s-a oprit si nu o să se oprească niciodată, covidul cu variantele sale așteaptă doar toamna, să ne pună iară grămadă! De aceea face eforturi să-l introducă în „Legea de protecție împotriva bolilor infecțioase” uitând că este doar o gripă! Lucrul ăsta l-a făcut pe ministrul învățământului din Schleswig-Holsteins Prien să declare: “ Noua lege de protecție împotriva bolilor infecțioase vede în copiii și tinerii cu Corona, bolnavi gravi de Pestă și Holeră!”

Doar a încetat să mai înoate si se duce la fund! Nu se îneacă! Dar poate își revine după o vreme! Asta nu e un înecat clasic!

Ministru pentru economie si energie Robert Habeck întrebat într-o emisiune televizată dacă o sa fie un val de insolvențe la iarna, ( din cauza lipsei de energie) a răspuns cu „nu” pentru că insolventă inseamna să nu mai produci și sa intri în minus, in timp ce firmele care nu mai produc pot sa isi reînceapă cândva activitatea! Deci nu e o insolvență clasică??
La intrebarea cum nu intra în minus o firmă care nu produce și plăteste salarii mai departe, nu a mai găsit raspuns!

Trădare, trădare, dar să o știm și noi!

Ministrul de externe Annalena Bärbock declară în față camerelor de televiziune europene la Praga dragostea ei eternă pentru Ucraina și disprețul profund, pentru poporul german, spunând:
Vom fi alături de Ucraina atâta timp cât veți avea nevoie de noi, indiferent de ceea ce cred alegătorii mei germani”.

Peștele de la cap se împute!

Și la sfârșit, dar desigur nu se încheie aici, Cancelarul Germaniei Olaf Scholz declară senin miercuri, pe Twitter că: „Libertatea de exprimare a opiniei este un drept democratic dar nu și pentru cei care critică regimul, împotriva cărora „democrația” știe să se apere/ împotrivească!” Si apoi urmează o „tămâiere” a poliției căreia îi datorăm respect pentru această „împotrivire„!

15.09.2021

15 gânduri despre „Noaptea (minții) vine de la Berlin

Adăugă-le pe ale tale

 1. Nu se bucura nimeni de raul nemtilor, daca prin „nemti” se subintelege natiunea germana la modul general. De pilda, unde sa fie bucuria ca la „revelionul groazei” din 2015/16 la Koln, si alte locuri, violurile si maltratarea reprezentau „cadourile” barbarilor lui „mutti” Merkel pt femeile germane? Cumva surprinzator e faptul ca nemtii nu au priceput ca se repeta situatia de la finele razboiului cand violul si bataia erau la ordinea zilei. Se intampla sub privirile complice ale autoritatilor germane, in comparatie cu ’45 cand coplicitatea era in ograda autoritatilor aliate. Aghiutza e intre randuri. Nu m-ar bucura, insa nu as varsa vreo lacrima daca politruci ordinari gen Fritz (cred ca nevasta-sa ii da lucrare de control din catehismul maoist) ar aluneca pe coaja de banana. Cine stie, poate ca totusi m-as bucura sa-i am in custodie pe ong-istii nemti, si pe sefii lor, care prin 2014 faceau propaganda ruseasca in Basarabia. Adica e ok reunificarea Germaniei, dar le sta in gat revenirea Basarabiei la tara mama, Romania. Fara bucurie, dar cu deplina scarba i-as inregimenta ca forta de munca la canalul Dunare-Bucuresti via Baia Mare langa politrucii romani covidiotizati si pe politrucii din Bundestag care s-au bagat in seama precum musca in dosul calului prin votul lor ticalosit din 2020 pentru Minorty SafePack in favoarea scursurilor turanic-asiatice cunoscute sub numele de unguri ce viseaza pt inceput la autonomia asa-zisului tinut secuiesc.
  Cat despre cele starnite din maskirovka corona – boala lu’ Calache, nu e nici o bucurie in faptul ca politrucii germani danseaza cu politrucii romani, si de alte natii, hora resetarii si a pactului verde care e de fapt rosu precum revolutia lui Lenin.

  Apreciat de 4 persoane

  1. Este in ordine daca se face distinctia intre conducerea Germaniei si poporul german ( care intre noi fie vorba nu prea mai este german!) Problema este ca de obicei nu se face! E ca si cum as judeca poporul roman dupa Basescu, Iliescu, Nastase, Johannis, Ponta, Dragnea samd.

   Apreciat de 3 persoane

 2. Cine plătește salariile guvernanților germani? Ucrainenii? Păi dacă ei au ajuns a fi mai importanți decât propriile popoare ale guvernanților, să-i lăsăm pe ucraineni să le plătească salariile. Ca să existe motivația argumentelor lor!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Nebunie totală în întreaga lume! Acum e la voi, mâine ne pot călca pe noi aceste măsuri „anti” tot ce este legat de om și demnitatea umană! Orbecăială, amorțeală, nepăsare este ceea ce caracterizează omenirea acum.

  Apreciat de 3 persoane

   1. Câtă dreptate ai! Da, sataniștii conduc lumea! Un război civil!? Nu știu ce l-ar putea declanșa curând, dar într-un viitor, orice se poate întâmpla! Adevărul este că societatea pe care am cunoscut-o în urmă cu ani, aproape nu mai este. ☹️

    Apreciat de 2 persoane

 4. Problema este ca orice s-ar întâmpla, lumea tace si eu nu pot înțelege aceasta atitudine. Suntem docili, precum cățelușii bine dresați. Uite, acum se dovedește, încetul cu încetul nu doar inutilitatea vaxxului ci si nocivitatea sa. Si? Cine pe cine întreabă „de ce”? Cât despre imigrație, Europa va fi islamizata în câțiva zeci de ani daca se continua aceasta politica. Sa nu uitam ca natalitatea în tarile occidentale (ma refer la nativi) este foarte scăzută. Nu însă si în rândul musulmanilor. Majoritatea au câte 2-3 copii, generația de mâine a Europei. Si nu, nu se integrează. Exista prea multe si profunde diferente.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: