Homo sapiens?

Sincer încep să cred că merităm un război mondial și să dispărem mai toți de pe acest pământ! Asta cu Homo sapiens, este pe zi ce trece o glumă tot mai bună! Numai înțelepciune nu văd la specia om, în rest orice: lăcomie, invidie, orgoliu, sete de sânge, de putere!
Stăm în fața unui război mondial, care o să distrugă tot ce s-a construit de mii de ani și o să omoare cea mai mare parte a populației pamântului! Cu toate aceste mie mi se pare că nu există nici cea mai mica tentativă de a opri dezastru, ci discuțiile se poartă pe linia „de ce parte suntem?
Suntem toți de partea morții!
Vă spun eu sigur!
Când o să plece prima bombă atomică, cel căruia îi este adresată nu o să se sperie, ci o să le dea drumu la ale lui! Ați văzut prea multe filme în care în ultima secundă distrugerea pământului a fost evitată de un James Bond curajos! Numai ultima bombă, sau Bunul Dumnezeu o să oprească măcelul real!
Martor îmi este Dumnezeu că nu mă cred un om inteligent și mă uit la majoritatea oamenilor cu admirație!
Nu sunt nici laș și nici nu mi-e frică de moarte! De aceea sunt surprins să văd că inteligența din jurul meu, este doar mimată și în nici-un caz reală!
Și de parcă povestea cu „pandemia” și „vaccinarea” nu ar fi fost îndeajuns de edificatoare, acum a apărut una mult mai simplu de înțeles: războiul din Ucraina!
O țară foarte puternică Rusia a atacat una slabă. E drept, sau nu nu, face obiectul discuției! Rusia ca si USA își folosesc puterea să domine lumea! Au făcut-o totdeauna! La ce bun mai ai putere dacă nu o folosești?
Razboiul acesta din Ucraina s-ar fi terminat însa f. repede, cu mult mai puțini morti și distrugeri, dacă restul țărilor nu s-ar fi amestecat, așa cum nu s-au amestecat niciodată în războaiele Rusiei, sau SUA!
De data asta însă SUA, are un mare interes să nu lase Ucraina Rusiei și ca atare e gata să lupte împotrivă!
Acum intrebarea mea de om prost, ar fi care este interesul României sau al Europei să pornească un război mondial în care f. probabil se vor folosi arme atomice de distrugere in masă?
Unde sunt toti creștinii care trebuie să fie „făcători de pace„?
Unde sunt toți verzii care calculează cât bioxid de carbon scoate o vacă când râgâie, dar nu-i doare capul de distrugerea atomică a pământului?
Unde sunt toti cei care cred în încălzirea climei, luptând pentru interzicerea fiecarui chibrit, însă un pârjol planetar, le pare în necesar?
Unde sunt toți cei îngrijorați, pâna mai ieri, ca vom muri dintr-o gripă, dar carora li se pare acum ok să murim toți radiați?
Unde sunt cei din opoziție?
Unde sunt republicanii?
Unde sunt nationaliștii?
Unde sunt oamenii inteligenți?
Noi suntem toți pro-ruși sau pro-americani în loc sa fim pro-noi și pro-pace!
Noi, specia Homo sapiens!

28.10.2022

Am crezut, până mai ieri, că liniile de la capăt înseamnă că ne transformăm în numere! Fals! Ele sunt umbrele noastre rămase pe pereți după războiul atomic!

Un gând despre „Homo sapiens?

Adăugă-le pe ale tale

  1. Unde sunt toti aceia pe care tu ii mentionezi? Eu ii vad clar ca lumina zilei. Sunt cei care se fălesc prin cuvinte demagogice, cei care luptă cu entuziasm pentru democrația utopică, cei care nu au înțeles că nimeni niciodată nu va stăpâni Pământul! Doar că nimic nu este lăsat fără voia Bunului Dumnezeu.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: