Administrative

Am inceput să șterg comentariile, un lucru foarte anevoios pentru ca nu le poti șterge pe toate deodată, iar dacă marchezi prea multe (500 de exemplu), nu mai face față tehnica!
De ce le șterg?
In primul rând sunt foarte multe! Peste 11 000 și ocupă locul degeaba; foarte puțini intră pe articolele vechi și și mai putini citesc comentariile, sau comentează acolo.
In al doilea rând, o mulțime de comentarii sunt critici și injurii la adresa subsemnatului; eu nu le recitesc și cine le-a scris probabil le-a salvat la el pe blog/computer dacă tot s-a muncit pentru ele!
Altele comentarii, tot mai puține în ultima vreme sunt laude, de care la fel nu mă folosesc și nu le recitesc niciodată!
In al treilea rând, eu uit f. repede cine ce mi-a spus, iar lipsa comentarilor imi este de ajutor să nu-mi mai reamintesc niciodată!
Intrebarea pentru voi, cei care intrați oficial pe blogul meu (presupun ca restul nu o să raspundă) este: doriți sa las comentariile deschise sa mă puteti înjura la nevoie, lauda de bună voie, sau să le închid de tot?
Multumesc!

15.11.2022

2 gânduri despre „Administrative

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: