Lista „vacciniștilor”

S-a făcut o listă a „vacciniștilor,” a celor care au îndemnat la „vaccinare„. Lista este subiectivă, pentru că sub „îndemnat” înțelege fiecare ce vrea! Pentru mine, faptul ca cineva s-a „vaccinat” și a facut cunoscut lucru acesta, este îndemn la „vaccinare„! Iar daca acest cineva este „cineva„, cu atât mai mult! Reciproca este la fel valabilă: un „cineva” care face cunoscut faptul ca nu s-a „vaccinat” și/ sau nici nu are de gând să o facă, a îndemnat la „nevaccinare„!
Oricum am lua-o însă, lista nu are mare valoare, fiindcă că este greu de crezut că cineva va fi tras vreodată la răspundere, în condițiile în care „vaccinarea” a fost făcută în toată lumea, cu susținerea celor care o conduc și care încă sunt și vor rămâne la putere!
Ea ar putea avea valoare dacă cei ne-vaccinați ar boicota total, pe cei de pe listă! Măcar ca să simtă cum e să fi considerat „altfel„, așa cum am fost noi! Media să înțeleagă că are doar puterea pe care i-o lăsăm noi să o aibe! Iar politicienii că nu ne pot înșela la nesfârșit
Nu suntem însă capabili să facem lucru acesta fiindcă ar însemna să ne construim o lume paralelă, din care ar lipsi foarte mulți dintre cei care dau „culoare” lumii noastre! Ne-am lipsi de circ! Dorim asta? Probabil nu, dar daca tot vorbim de „resetare” ar fi tare necesară in cazul „vacciniștilor„!
Talentul, nu are nimic de a face cu inteligența, cu credința, cu logica! Poți să fi un sportiv, cântareț, pictor, scriitor samd. de top, fară să înțelegi genetică, medicină, imunologie sau să ai habar de cercetarea știintifică! De asemenea cu tot talentul tău poți fi foarte naiv, credul, sau ahtiat după bani și/sau apariții pe ecrane! Poți să crezi în Dumnezeu fără să ai încredere în El! Și majoritate de pe lista asa sunt!
Dar atunci au ei o vină reală, sau suntem mai mult noi de vină, cei care am presupus că sunt la fel de inteligenți, pe cât sunt de talentați? Sau că au o diplomă adevărată și nu au ajuns într-un post de răspundere prin diferite mijloace, pârghii si împrejurări favorabile!
Iar în privința celor din politică, media, mai toți știam că aceștia sunt niște oameni plătiți să spună anumite lucruri și să apere interesele (conștient, sau nu) ale anumitor persoane, sau grupuri?
Lumea a funcționat mereu pe încredere și întotdeauna încrederea a fost un lucru periculos și riscant, însă în zilele noastre se pare că a devenit de-a dreptul o prostie!
În cine mai poți avea încredere când pe listă se găsesc mame, tați, preoți, dascăli, medici, cercetatori, politicieni de toate culorile?
În oameni în nici un caz!
Nici în cei care sunt pe listă, nici în cei care nu sunt! Ca atare, mare diferență între a fi sau nu pe lista asta, sau pe alta…nu este!
La următoarea „încercare” vor fi alții pe altă listă, poate tu, poate eu!
Dumnezeu să ne lumineze să fim la sfârșit pe lista Lui!
Amin!

25.11.22

2 gânduri despre „Lista „vacciniștilor”

Adăugă-le pe ale tale

  1. Am văzut și eu inițiativa asta. Pe de o parte e salutară, pentru că nu ne vom reveni la normal câtă vreme cei de pe listă se află în continuare în funcții importante și vor influența mersul societății cu aceeași exaltare și la noi „provocări”. Le doresc pocăință și „resetare”! Pe de altă parte, eu nu sunt delator și, la fel cum mă simțeam jignit de listele pe care le întocmeau neomarxiștii cu „ținte” din lumea conservatorilor, nu mi se pare corect să procedez acum exact ca ei și să fac exact ceea ce disprețuiam la ei. Așa că nu-mi voi „turna” ex-prietenii vacciniști la gazetă, e de ajuns pentru mine ca ei să-și conștientizeze derapajul extins dincolo de opțiunea personală. Am militat anti-obligativitate, deci le respect opțiunea, dar nu și vederile extremiste ale unora dintre ei privind ce ar fi „trebuit” să facem noi, ceilalți – și, cu atât mai puțin, etichetarea nevaccinaților/nemascaților ca „teroriști”, „asasini”, „dușmani ai poporului”. Până la urmă, noi suntem tot cum am fost, dar printre ei nu e unul care să nu fie răgușit, să nu tușească și să nu răcească la prima pală de vânt – de „protejați” ce sunt!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: