biopsie musculară>culturi celulare> fibră musculară

La Davos li s-a pus pata să ne interzică carnea!
Ca și în cazul mașinilor electrice, au o argumentație care nu stă în picioare: carnea industrială ar fi mai puțin poluantă decât cea naturală! La fel și mașinile electrice, sunt într-adevăr mai puțin poluante decât cu cele cu ardere internă, dacă le comparăm doar pe șosea. Dacă adăugăm însă poluarea pentru  producerea bateriilor inițiale și urmatoarele (căci după 10 ani trebuie schimbate cu altele noi) plus reciclarea/ distrugerea celor vechi, mașina electrică devine extrem de poluantă! Un dezastru ecologic chiar!
Nici cu carnea nu poate și nu este altfel.Ca să crezi că poți ucide animalele care au un rol bine determinat în ecosistem, care nu doar nu au ucis planeta de mii de ani ci ne-au asigurat supraviețuirea ca specie și poți produce industrial (prin procese chimice, biologice, cu consum mare de energie, logistică) o carne ne-poluantă, este o utopie! Și nebunia merge mai departe. Nu vor produce doar o carne mai puțin poluantă ci și „mai bună/ sănătoasă decât cea naturală”!
Cu alte cuvinte din nou îl depășesesc pe Dumnezeu în creativitate! Așa cum au făcut-o cu „vaccinul” care ne-a modificat genetic astfel încât să nu facem prea mult umbră pamântului! Prea ne făcuse Dumnezeu longevivi!
Cât de sănătoasă o să fie carnea artificială se va vedea în timp! Ei nu au nevoie de studii de ani îndelungați ca să declare ca e „mai gustoasă și mai sănătoasă decât cea naturală” Nu au avut nici pentru „vaccin„; au declarat că e „sigur și eficient” și majoritatea oamenilor îi mai cred și acum când văd că „sigur” înseamna să „te îmbolnăvești sigur” și eficient, să mori subit, rapid, fară posibilitate de salvare!
De ce li s-a pus pata pe carne?
Din același motiv pentru care li s-a pus pe țărani, pe banii lichizi! Dictatura nu poate fi instaurată până când există posibilitatea unui troc alimentar! Fără carne planeta va intra într-o foame cronică mondială! Nu putem trăi toți din plante iar greierii nu vor ajunge pentru necesarul de proteină al intregii lumi! Nici acum cu toată zootehnia nu e fiecare om de pe pământ sătul și înca se mai moare de foame!
Ce doresc ei este monopolul alimentar! Nu-i doare capul de poluare, sau încălzirea planetară, care nu sunt decât gogorițe pentru obținerea a ce doresc! De ce nu se străduiește nimeni la Davos să dea ortodoxia exemplu și astfel să reducă „poluarea” la jumatate ( pentru ca un ortodox e cel puțin jumatate de an …vegan!)?
Pentru că interesul este altul, nu poluarea!
Când vor deține monopolul alimentar și nu o să mai existe posibilitatea să te hrănești de altundeva, va fi extrem de simplu să facă ce vor cu noi!
În cele din urmă și această carne artificiala și făină de insecte o să o primească doar sclavii ascultători, finalmente cei însemnați pe mâna dreaptă, sau pe frunte! Cei care se vor dezice de Iisus!
Scopul final al „resetarii„!

24.01.2023