Bestia

Că oamenii nu mai sunt în general normali este aproape unanim acceptat! Ce nu este clar, deocamdată, este cine este normal și pentru cine și care este raportul între normali și anormali! Tendința ar fi că tot ce este vechi este „anormal,”  în minoritate și pe cale de dispariție (sau aliniere) continuuă!
Adevărul nu mai trebuie astăzi dovedit, susținut cu argumente științifice, logice, sau dezbătut, ci el este decretat fiind interzis să fie pus la îndoială, indiferent cât de absurd ar fi!
Tineretul care ar trebui să fie partea rebelă a societații, partea care refuză orice impunere,
nu mai prezintă nici un interes pentru viața reală, trăind într-un mediu virtual pe care nu îl părăsesc decât din epuizare!
Orice noutate este acceptată ca „progres” și nimeni nu are timp să judece dacă chiar este un progres, sau mai degrabă un regres! Nimeni nu compară istoria cu evenimentele care se petrec ( și se repetă intr-o altă formă) ca să-si dea seama de consecințele care vor urma!
Astazi se vorbește de Inteligența Artificială care este prezentată și acceptată ca un lucru bun, un „progres” fară rezerve!
Și ea chiar ar putea fi, dacă nu ar aparține aceluiasi grup de oameni care au acaparat toate finanțele mondiale, informația, puterea politică, sănătatea mondială, resursele, în mâna lor! La ce o să o folosească? Pentru același scop pentru care au folosit toate de care dispun: subjugarea și distrugerea lumii!
Obiective ascunse sub „scopuri” nobile: suntem toti supravegheați tot timpul din cauza „terorismului„, suntem înfometați și ținuți in frig din cauza încălzirii planetare, suntem „vaccinați” obligatoriu (cu un ser care ucide) din dragostea de aproape, o sa ni se interzică banii lichizi din cauza coruptiei samd.
Astăzi citeam aici un articol în care cu emfază lumea medicală (aceeași lume medicală în care ni se spunea sa avem încredere și să ne „vaccinam) spunea:

Inteligența artificială a imitat evoluția și a generat noi enzime la fel de bune ca cele naturale. ….Enzimele funcționează la fel de bine ca și proteinele care au evoluat de-a lungul a milioane de ani de evoluție

Să mă ierte Inteligenta Artificială dar nu prea este de loc inteligent ce debitează! In primul rând ei nu imită evolutia ci pe Dumnezeu! Dar haide sa intram in „jocul” lor; ca să spui că ceva functionează la fel de bine cum a funcționat milioane de ani, trebuie să se valideze mai întâi în tot atâtea milioane de ani!
Sigur „Bestia” de Inteligență Artificială poate calcula tot felul de posibilități în tot felul de condiții și intervale de timp și asta în fracțiuni de secundă, dar rezultatul poate fi la fel de fals precum a fost cel cu „vaccinul sigur si eficient” pe care cu siguranță această „Bestie” l-a calculat!
Unde mai pui că Dumnezeu, pardon „evoluția” se ține de glume și apare când ți-e lumea mai dragă o variantă omicron pe care Bestia nu a calculat-o și iti dă „pandemia” minuțios pregătită în ani de zile, în care ai investit miliarde, peste cap! Sau mor tocmai cei mai sănatoși și tineri dintre „vaccinați” sau cei care au bătut tobele „pandemiei” mai puternic!
Este in mersul istoriei ca aceasta Inteligentă Artificială să preia conducerea lumii. Ea o sa hotărască totul pentru noi: cine are voie să munceasca, să mănânce, sa se reproducă, cu cine, merită sau nu să fie tratat, cine e „aliniat” (citește cipat) cine e „terorist” si trebuie eliminat de o dronă oarecare!
Nu uitați însă niciodată că „mintea” ei și felul cum „gândește” sunt concepute de niște (ne-) oameni care se cred…dumnezei! Niște dumnezei care au plătit slugi ( cozi de topor) pentru această programare fiindcă ei însași nu sunt destul de inteligenți să o facă!

1.02.2023

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: