Nu o să vorbesc de România pentru că noi fie ne-am chinuit să copiem democrația altora, fie am facut o politică „originală” și după mai bine de 30 de ani ne-am convins toți (sper) că propunerile pentru cei aleși le fac alții, tot ei aleg dintre cei propuși, iar politica care se face în România este după cum bate vântul atlantic!
Pentru cei care nu au înțeles încă, sau cred că la noi e o situație mai specială fiindcă suntem o țară mică, am să vă dau exemplu Germaniei la care lucrurile merg absolut la fel!
Germania care părea că conduce Europa este la rândul ei marioneta SUA! Și pentru că dezvoltarea Germanie amenința să rupă sforile de care o conducea America, a fost nevoie ca economia sa fie pusă la pământ! Și a fost pusă!
Mai întâi prin „ridicarea” verzilor la putere, un partid care are foarte puțină acceptantă în țară, dar care este imbibat până la saturație de corectitudinea politică, de încălzirea globală, de orice abnormitate de peste ocean!
Țara a fost invadată de milioane de imigranți care sunt susținuți de stat, pentru a lupta împotriva lui, a populației germane și de la care nu se așteaptă nici un fel de contribuție sau încercare de integrare!
Apoi a venit ca la comanda „plandemia,” tot o invenție americană, care a dus economia pe margine prapastiei.
Lovitura finală este razboiul din Ucraina în care Germania și Europa sunt împinse de SUA, singura care profită din plin de acest razboi!
Politicienii germani?
Un exemplu: Annalena Baerbock ministru de externe.
Ajunsa la putere cu tot scandalul de corupție (sau poate tocmai din cauza lui?) declară ca Germania va ajuta Ucraina pâna la capăt indiferent ce spune alegătorul german!
Care politician ar putea declara așa ceva daca ar fi ales de popor? Nici-unul! Dar Annalena știe ca poziția ei se datoreaza altcuiva, nu alegătorilor și ca atare față de acest „altcuiva” este datoare, sau de el îi este frică!
Apoi tot de la sine putere declară că Germania se găsește în razboi cu Rusia! Germania care depinde se gazul și materia prima din Rusia, sigur nu! Si nici populația Germaniei ! Oricât de tâmpit ai fi (citește verde) nu poti să-ți tai creanga de sub picioare!
SUA da, se găsește în război cu Rusia, cu diferența ca sunt prea deștepți să declare așa ceva! Promit tancuri dar nu le trimit, doar ca să le trimita Germania, Europa. Asta înseamnă să scoți castanele fierbinți din foc, cu mâna altora!
Cam la fel o sa acționeze și când va trebui sa apere întreaga Europa care și-a terminat de mult resursele armate „ajutând” Ucraina!
Diferența dintre Romania și Germania?
Sforile noastre nu-s doar in mâna SUA ci și a Germaniei, Frantei, Olandei, Austriei, Israelului…de aceea suntem o marionetă cu mișcări foarte ciudate, de care se râde în hohote! Mai ales când înfățișarea noastra este a unui tolomac cu zâmbet tâmp!

30.01.2023