Paralele inegale

Acum 24 de ani NATO, citește SUA, ataca Yugoslavia pe motiv că sârbii încearcă să elimine populația albaneză din Kosovo!
În urma acestui război a rămas multă suferință, multă distrugere și o zonă conflictuală permanentă, așa cum rămâne peste tot unde SUA intervine armat! Președintele SUA nu a fost niciodată pus sub acuzare, ca criminal și Mass-Media ne-a manipulat continuu să vedem în atacatori partea bună și în cei atacați pe cea rea! La sfârșitul războiului, criminali au fost considerați, cum era și „normal„, învinșii!
Ucraina a fost atacată de Rusia pe același motiv pe care SUA a atacat acum 24 de ani Yuguslavia: ucrainienii încercau de ani buni să extermine minoritatea rusă! O oarecare diferență există totuși; Rusia își apara minoritatea ei, pe când SUA nu cred că apara minoritatea americană din Kosovo!
In urma războiului din Ucraina, când se va termina, va rămâne multă suferință, multă distrugere și o zonă conflictuală permanentă, așa cum rămâne peste tot unde Rusia intervine armat! Diferența cu Yugoslavia, distrugerile și pierderile de vieți omenești vor fi mult mai mari, pentru că NATO, citește SUA, are interese foarte mari in Ucraina, pe lângă interesul de a rupe occidentul de Rusia și ca atare face tot ce-i stă în putință să lungească acest conflict!
Mass-Media, de data aceasta, ne manipulează sa vedem în atacatori partea rea și în cei atacați, respectiv NATO (pentru ca de fapt ei se bat cu Rusia) partea cea bună!
Președintele Rusiei a fost deja pus sub acuzare, pentru ca sa fie toata lumea sigură că nu se așează prea curând la masa tratativelor pentru pace! Executarea lui însă nu poate avea loc decât dacă pierde razboiul și asta fară o trădare a celor din jurul lui Putin, nu este posibilă, mai ales că între timp China s-a apropiat de Rusia!
Sfârșitul războiului, fără tradare și fară distrugerea Pământului, nu poate fi decât prin sacrificarea lui Zelenski, recunoașterea acțiunilor de purificare etnica împotriva minoritații ruse și astfel atacul Rusiei să devenină oarecum îndreptățit iar Putin să fie ( tot oarecum) reabilitat!

Om vedea, dacă om mai vedea!

24.03.2023

2 gânduri despre „Paralele inegale

Adăugă-le pe ale tale

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: