„Vaccinatorul”: Arnold Schwarzenegger regretă acum insulta sa la adresa opozanților „vaccinării”

Chiar și la mai mari de la Hollywood ar fi ajuns între timp că vaccinările nu au cauzat sperata-protecție, ci mai degrabă o mulțime de suferință și moarte. Nu există nicio altă explicație pentru care Arnold Schwarzenegger, anterior un prim-liberal al tuturor agendelor globalismului, este acum mult mai reținut în ceea ce privește declarațiile sale drastice, începând să „vâslească” înapoi: „Îmi pare rău că am spus aceste cuvinte”

Mass-media internațională relatează că, Arnold Schwarzenegger își retrage cuvintele sale “Screw your freedom” Această declarație dură a fost făcută în timpul unui interviu despre presupusa pandemie Covid și când vaccinările erau prezentate ca fiind salvatoare la momentul respectiv.

Aș dori să vă mulțumesc pentru deschidere. Cred că ar trebui să putem să nu fim de acord fără a fi dușmani. Iată ce voi mai spune: Îmi pare rău că am spus aceste cuvinte. Încerc să fiu mereu pozitiv, dar uneori gura mă ia pe dinainte. Ar fi trebuit să știu să comunic mai bine.” Arnold Schwarzenegger pe Twitter

Aceasta a fost precedată de o explicație empatică a lui Shane Hunter, care a rezumat ceea ce probabil este în mintea multor americani de astăzi: „Nu am fost un fan al atitudinii lui Schwarzenegger dar îi pot înțelege pe membrii familiei și prietenii care au mers la „vaccinare” Le-a fost frică și au crezut că pot avea încredere în autorități, care au susținut că au doar interesele populatiei în minte.
O lecție dură, dar valoroasă pentru lume.
Ce rămâne este energia care îi va face pe acești oameni să nu-și repete greșelile ci să-și deschidă mintea către posibilități și acțiuni alternative”.
Shane Hunter

10.04.2023

sursa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: