Să vorbești despre adevăr într-o lume plină de minciuni este foarte greu, pentru cei tineri poate chiar imposibil, fiindcă că ei nu cunosc lumea în alt fel!
Eu nu sunt tânăr și de aceea poate am o șansă să mai disting, cât de cât, adevărul de minciună.
Și pentru că suntem în fața distrugerii lumii, sau dacă vă place mai mult, unui al treilea război mondial, haide să încercăm să înțelegem care e situația reală, nu cea oficială, că asta nu are în comun multe cu realitatea.
Pe de-o parte avem Rusia, care nu este o țărișoară ca a noastră, ci o întindere imensă, de două ori mai mare decât China, SUA, Brazilia, sau Canada, ca să numesc doar cele mai mari state. Rusia are toate resursele naturale de care are nevoie și o populație conștientă de puterea economică și militară a țării lor. Și că vorbim de puterea militară, faptul că Rusia a fost tot timpul polul opus occidentului, are cu siguranță o rezervă și o industrie impresionantă de armament, lucru care e ușor de observat acum când „aliații” Ucrainei au terminat muniția, în timp ce armata rusească nu are nici un fel de probleme.  Bărbații apți de luptă din Rusia au toți o pregătire militară, în timp ce în occident extrem de puțini știu sa folosească o armă, sau au pregătire militară!
Rusia a fost/este pregătită, de foarte multă vreme, pentru dușmani imenși, cum ar fi alianța NATO, sau China, așa că „războiul” din Ucraina este pentru ei cel mult o aplicație, un exercițiu militar! Unde mai pui că China, care produce cam tot ce are nevoie lumea occidentala devenită „clientul” lor, de la medicamente la tehnologie, este de partea Rusiei!
Rusia a fost provocată și forțată să intre în război cu Ucraina pentru că NATO dorea să se extindă și au călcat un acord prin care declarau că nu vor face asta.
Să reducem totul la faptul că Rusia a invadat Ucraina, dintr-o dorință expansionistă și că NATO doar ajuta poporul ucrainian oropsit, din spirit de fair play, este simplist și departe de adevăr!
Deși istoria se repetă, unii nu au uitat că aceeași situația a mai avut loc în momentul când URSS a vrut sa-și apropie rachetele de SUA, ducându-le în Cuba prietenă!
Atunci razboiul nu a pornit pentru că tot Rusia a renunțat! De data aceasta este rândul SUA să renunțe, pentru că Rusia nu poate să o facă! Nu poate să accepte ca dușmanul să-și mute forțele în pragul casei lor!
Pe de altă parte a conflictului actual este SUA și statele europene.
SUA simte că pierde, a pierdut poziția de lieder în lume și face ce știe ea mai bine să facă: războaie! Sună dur dar nu este! Peste 82% din conflictele după al doilea război mondial de pe mapamond sunt „produsul” SUA!
Cea mai puternică lovitură pe care o puteau primi economic era ca Rusia, plină de resurse naturale, să se apropie de Germania (UE) în special, plină de tehnologie! Așa că de dragul Ucrainei, de care nu știa nimeni în occident pâna acum și la ordinul SUA „șeriful” occidentului, Germania se auto-falimentează poziționându-se împotriva furnizorului de energie si materii prime, adică a Rusiei! Si după Germania întreaga Europă! Nu încercați să înțelegeți care e folosul Europei din acțiunea asta ca nu o sa puteți și nu puteți, pentru că nu există!
Media lucrează și ea la turație maximă încercând să ne facă să credem că în Ucraina conflictul ar fi pentru a opri expansiunea Rusiei spre vest, când de fapt nici vorbă de așa ceva, ci dimpotrivă se încearcă o oprire a expansiunii spre est!
Rusia nu dorește războaie! Sunt convins! Pentru ce l-ar dori? Mai mult teren? Zăcăminte? Nu au nevoie! Spre deosebire de America se descurca bine si fară resursele altora!  Rusia nu are nevoie nici măcar de Europa pentru ca are Asia, Africa ca parteneri de afaceri. Europa însa are nevoie de vecina Rusie! Dar are nevoie de o Rusie funcțională!
Si pentru că conducerea Rusie nu s-a aventurat într-un război cu „restul lumii” provocările pentru declansarea unui astfel de conflict continuă (vezi Crocus)! În cele din urmă se va sfârși probabil prin războiul dorit de SUA! Dorit dar nu până la capăt gândit, pentru ca șansa în urma unui astfel de razboi să nu mai rămână mare lucru din lume, este mare!
In privința României nu sunt multe de spus; ea se aliniaza pe linia sinucigașilor europeni, prin același fel de politicieni ca cei din statele UE, care nu mai au nici-un fel de simțământ național, ci sunt niste executanți docili a tot ce este cerut de „marele șerif„!
E de ințeles că noi ca Romani avem problemele noastre cu Rusia, dar ce se uită este faptul că suntem lângă ei, iar America e foarte departe! Uitam cine suntem noi și cine e Rusia și ne bazăm exclusiv pe niște promisiuni, cum am mai făcut-o! Si am făcut-o degeaba, pentru ca americanii nu au venit să ne scape de ruși când aceștia ne-au „colectivizat„!
Nu vor veni nici acum, dacă va fi cazul, sau se vor retrage foarte repede, cei care sunt aici, mai spre vest, făcând din țara noastră scena ostilitaților!
Dă Doamne să mă înșel și să se termine totul înainte să înceapă!

30.03.2024