Recunosc că nu-mi place Simona Halep, nu mi-a plăcut niciodată și probabil nu o să-mi placă nici în viitor! Nu că nu mi-aș dori! E o sportivă care muncește foarte mult ca să compenseze lipsa de talent nativ!
Mă deranjază însă felul ei de a fi, aroganța pe care nici măcar nu încearcă să o ascundă, felul în care discută cu cei din echipa ei! Nu uită niciodată că ea ii plătește și ca atare își permite tot felul de ieșiri nervoase, chiar față antrenor!.
Ieri am mai găsit un motiv! Și zău nu le caut!
Am citit ca ceea ce o deranjază pe doamna Halep în circuitul WTA, de anul acesta, în care are o prezență de tot râsul, este zomotul oamenilor care țipă!
Prin comparație, reporterul ne spunea că pe Venus Williams o deranjază să trimită mingea în fileu, pe Nick Kyrgios  „Când joc ca un rahat,” sau pe Felix-Auger Aliassime „Când fac o dublă greșeală„!
Deci pe majoritatea ii deranjază când gresesc ei, nu caută vina în altă parte!
La Simona Halep, cum era de așteptat, de vină sunt intotdeauna ceilalți: adversara, spectatorii, antrenorul, soțul, mingea, soarele, sânii! Ea nu!
Sunt convins că puțină smerenie ar face minuni!
După fiecare meci câștigat declară că a jucat grozav , cel mai bun tenis al ei și începe, probabil, să se creadă de neînvins! Vine apoi urmatorul meci, în care pierde la un scor rușinos, de nici CTP nu-i mai găsește scuze, sau în fața unei adversare mult mai slabe!
Dacă nu se smerește ea, o smerește Dumnezeu!
Din păcate, nu învață nimic și totul se repetă identic în următorul turneu!
Dacă ar fi la începutul carierei sportive aș întelege-o! Daca nu ar avea nici un turneu câștigat de asemenea! Dacă ar fi plina de datorii și flămândă, la fel! Dar spre deosebire de alte sportive, ea iși poate permite, de multă vreme, să nu mai joace atât de încordată, să joace de plăcere ( presupunând că ii place să joace tenis, nu prea sunt sigur de asta) să o faca doar când nu e accidentata!
Nu doar victoriile te fac simpatic ci și înfrîngerile, doar că trebuie să știi să pierzi râzând și dând vina pe tine însuți!

23.02.2022