Internet cu noduri

Definitiv Germania stă mai rău la capitolul internet decât România! O fi de bine, o fi de rău este greu de spus; de multe ori „răul” din viața mea s-a dovedit să fie un mare bine, iar cel care încă mai este un „rău” mai are timp să devină!
Am trecut pe la toți ofertanții de internet, rezultatul fiind același: niciunul nu poate să-mi ofere o linie stabilă, la un volum, măcar jumătate din cât plătesc! Singura diferență este de preț: unii te înșeală mai scump, decât alții!
Iar singurul lucru care funcționează sigur, fără probleme, la fiecare, este nota de plată! Niciodată nu vine cu întârziere, sau redusă, indiferent de cât ți-au livrat!
De ce îmi trebuie un internet stabil? Eu am IPTV (din Romania) pentru sport live si filme din secolul acesta.
Acum închipuiti-vă cum este sa vezi un meci si in momentul in care atacantul intră in sfârșitcu mingea în careu, la 0-0 imaginea să înghețe! Următoarea imagine este cu scorul de 2-0 pentru adversari!
Sau când eroul filmului tocmai intră în capcana lui pregătită, glonțul pornește spre el si rămâne suspendat in aer si pe ecran, vreo câteva minute! Dacă eroul e vreun Schwarzenegger sau Stallone, următoarea imagine (miscătoare) are ca fundal un munte de dușmani morti, pe care nimeni (înafara regizorului desigur) nu-si poate închipui cum i-a putut lichida! Cum a scapat de glonț este clar: l-a ajutat internetul german!

12.09.2020

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: