Internet cu noduri

Definitiv Germania stă mai rău la capitolul internet decât România! O fi de bine, o fi de rău este greu de spus; de multe ori „răul” din viața mea s-a dovedit să fie un mare bine, iar cel care încă mai este un „rău” mai are timp să devină!
Am trecut pe la toți ofertanții de internet, rezultatul fiind același: niciunul nu poate să-mi ofere o linie stabilă, la un volum, măcar jumătate din cât plătesc! Singura diferență este de preț: unii te înșeală mai scump, decât alții!
Iar singurul lucru care funcționează sigur, fără probleme, la fiecare, este nota de plată! Niciodată nu vine cu întârziere, sau redusă, indiferent de cât ți-au livrat!
De ce îmi trebuie un internet stabil? Eu am IPTV (din Romania) pentru sport live si filme din secolul acesta.
Acum închipuiti-vă cum este sa vezi un meci si in momentul in care atacantul intră in sfârșitcu mingea în careu, la 0-0 imaginea să înghețe! Următoarea imagine este cu scorul de 2-0 pentru adversari!
Sau când eroul filmului tocmai intră în capcana lui pregătită, glonțul pornește spre el si rămâne suspendat in aer si pe ecran, vreo câteva minute! Dacă eroul e vreun Schwarzenegger sau Stallone, următoarea imagine (miscătoare) are ca fundal un munte de dușmani morti, pe care nimeni (înafara regizorului desigur) nu-si poate închipui cum i-a putut lichida! Cum a scapat de glonț este clar: l-a ajutat internetul german!

12.09.2020

18 gânduri despre „Internet cu noduri

Adăugă-le pe ale tale

 1. Excelent! Da, chiar așa!…
  Și aici în U.K., internetul este mult mai slab decât la noi acasă. Nu suportă nicio comparație! M-am obișnuit să dau refresh-uri, așa cum odinioară apăsam mereu „salvează” la documentele în lucru, pentru a nu rămâne cu munculița în zadar. Căci pe atunci, mai știi? în România pierdeam chiar și curentul 🙂
  Apropo de curent, Ioan. Ai zis că ești un om informat în materie de sport… Îmi pot permite să te întreb ce au mai făcut băieții la fotbal? Valoroși au ba, sunt românii noștri și țin cu ei! Chiar și dacă nu le pot urmări evoluția…

  Apreciază

  1. Ti-as recomanda IPTV, pt 10 €/lună (toate programele romanesti egleze samd) dar da daca si voi aveti internet cu noduri mai bine lipsa!
   Daca te referi la fotbal cu Irlanda am facut 1-1 cu Austria am castigat cu 3-1. Am jucat ca de obicei haotic dar AM JUCAT!

   Apreciat de 1 persoană

 2. Sifur că este de bine ca internetul să fie stabil, mai ales acum când și la serviciu multe aparate funcționează pe bază de net.. În italia când am văzut ce greu mișcă netul, am zis că eu să stau în țara asta cu acest ne/net, nai bine mă lipsesc definitiv nu să pierd de fiecare dată minute întregi așteptând să deschidă i fereastră amărâtă. N-au decât să-și îmbunătățească infrastructura și să treacă și ei pe 4G, măcar atât și ar fi ceva dacă tot le plătești factura..
  Numai bine vă doresc !!!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Am eu altele dar nu se pot, nu vreau sa le practic cu botnita! In momentul in care imi pun botnită imi piere cheful de viată, ma simt ca un caine batut, incet incepe sa-mi creasca adrenalina din sistem si imi vine sa omor pe cineva, de preferintă politician!
    Ca sa nu trec prin asta ies rar si am ajuns sa dau drumul des la televizor! Am ramas chiar surprins ca am doua si unul functional prin pod! Uitasem!

    Apreciat de 2 persoane

 3. Așa de bună dimineața, am râs de năcazu’ tău! Aici nu este problemă cu netu’, ci cu prețul. Îs de groază furnizorii! În fiecare lună mai „cerșuiesc” $5 sau chiar $10. Pentru cealaltă (noua) locuință am făcut abonament cu alt furnizor. Oferta era de $50/lună. Însă ne-au anunțat deja că de la anu’ va fi $70. A, pentru actualul abonament plătim $120/lună.

  Apreciat de 1 persoană

   1. Nasol .. . sa mai zicem ca se traieste prost in Romania! Pai eu am un abonament de cam 130 de lei adica mai putin de 30 de euro. Numai ca pe langa internetul nelimitat acasa, asta include si cablul de televiziune + telefonul fix + 4 abonamente de telefon mobil (cu internet nelimitat pe ele). Si n-are noduri.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: