De ce refuz vaccinarea

Pe mine masca nu mă deranjază,
că-o port sub barbă, sau de loc,
în casă dacă mă carantinează,
că nu sunt singur, stau la bloc!

Și nici de moarte nu-mi e frică,
de-i prin vaccin, sau prin covid;
dar Domnul nu aș vrea să-mi zică:
„Cei vaccinați, de fapt, se sinucid!”

De aceea eu vaccinarea o refuz,
aștept să vină o moarte naturală,
când o să fiu bătrân, senil, confuz,
sau mai curând, din orice boală!

24.03.2021

9 gânduri despre „De ce refuz vaccinarea

Adăugă-le pe ale tale

 1. Vaccin și nimic mai mult…L-am făcut alaltăieri tocmai pe acesta, Astra Zeneca. E de-al lor, cum altfel?… Cu toată atmosfera din jurul său, l-am preferat tocmai fiindcă era clasic, cu introducerea agentului patogen pentru determinarea propriului organism să își pună la treabă anticorpii. Așa s-a și întâmplat. Am avut două zile de febră și convulsii, durere de cap (mă rog, pentru asta nu l-aș mai învinovăți tot pe vaccin, pe mine mă doare capul foarte ușor, chiar și când mă supăr, așa că… 🙂 ) Important e că măine voi fi apt pentru a merge la muncă și s-a terminat povestea. Nu am fost dintre cei care s-au îngrămădit să fie primii „salvați”, nici n-am vrut să fiu îndărătnic. Am fost întrebat, iar eu am răspuns afirmativ. Nu mă simțeam nici înainte în mai mare pericol fără vaccin, nici acum în deplină siguranță cu el. Dar până la urmă …why not? Nu este astăzi momentul acela profețit de unii călugări înfocați, când am avea de ales între acceptarea semnului satanic pentru continuarea vieții cu care eram obișnuiți, sau neacceptarea și haiducia întru Hristos. Atunci, de va fi acest atunci în timpul nostru, aș ști ce am de făcut, Acum aveam înainte doar un banal vaccin… Și l-am făcut.

  Apreciază

  1. Sa dea Dumnezeu sa nu faci vreo tromboza din „simplu vaccin” ca multi altii!
   Asta cu „pentru continuarea vietii cu care eram obisnuiti” e tare si presupun ca ai spus-o ironic nu ca o chiar crezi! Nu stiu ce vi se spune voua acolo dar aici in Germania se spune clar CĂ NU O SA FIE ASA! Cu sau fara vaccin starea de fapt o sa ramana!
   In privinta profetiilor te inseli! Pr. Iustin Parvu spunea i timpurile normale ca va veni clipa cand ne vor obliga sa ne vaccinam! Si SA NU O FACEM! Nu a spus ca ar fi „semnul” dar a spus nu o faceti si ca o sa ne oblige cand nici vorba nu era de corona, pandemie samd. Ce rost avea sa profeteasca asa ceva si sa spuna nu o faceti daca ar fi ” doar un vaccin”? Deci e mai mult decat atat!
   De asemenea consider o gresala „as sti ce am de făcut”! Oare? Eu nu sunt de loc asa sigur! Sper ca Dumnezeu sa ma lumineze! Dar pana atunci ma intreb daca la vaccin fara sa fie presiune deosebita deocamdata nu ai rezistat ce te face sa crezi ca la semn o sa rezisti?
   Nu mi-o lua in nume de rau dar imi permit sa te critic cu dreptul celui care tine la tine! Ai gresit! Sper sa se termine cu bine pentru tine!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Știu Ioan că vorbești din suflet și apreciez. Însă așa am socotit. O presiune exista într-adevăr, pentru că se face cumva presiune, chiar dacă nu se recunoaște. Însă era deocamdată la modul „dacă vrei”… Nu am simțit că mi se pune astfel la încercare credința și n-am văzut nicio legătură cu ceea ce a fost profețit. Om vedea! Doamne ajută pentru fiecare dintre noi!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Eu nu te judec, nu judec pe nimeni care se vaccinează! E viața ta, e situatia ta, e felul tau de a intelege, e raspunderea ta….Eu am o altă parere si consider ca inteleg poate mai bine datorită cunostintelor medicale decat cineva care nu le are! Am trecut printr-un experiment ca asta cu un medicament testat pe mine si ma îngrozesc si acum cat am putut sa gresesc si sa nu am incredere in Dumnezeu! Suport consecintele! Poate de aceea nu doresc sa mai pățească nimeni ce am pățit eu! Dar uneori nu se poate decat facand propria experienta! Cum spuneam sa dea Dumnezeu sa fie bine!
    Credinta ne e pusa tot timpul la încercare sau mai bine zis increderea in El!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: