Glume WordPress

Asa a aratat ieri pentru câteva ore desigur fără sa fac ceva, astăzi bara a dispărut din nou! A luat cu ea si butonul de editare asa ca lucrurile devin si mai complicate!

Update: La ora 21 a revenit bara! Să vedem cat rămâne!

8 gânduri despre „Glume WordPress

Adăugă-le pe ale tale

 1. Evident că am râs! Cred că acolo pe la WP lucrează vreun Dorel. Altfel nu-mi explic câte încurcături se produc. Eu nici azi nu cred că, aproape concomitent, „nişte unii” s-au gândit să vadă ce este dincolo de… dincolo de ce!?, şi mi-au blocat tot. De zici că sunt prințesa de K…nburg!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Pe mine scoaterea din rutina mea ma face agresiv! Deja imi trece prin cap sa ma mut cu blog cu tot. Am un prieten care se pricepe daca are timp cred ca ma despart de wordpress! Mie inoirile lor fara aprobarea mea pe blogul meu mi se par lipsite de bun simt!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Eu am avut un blog pe „blogspot”, dar nu mi-a plăcut plarforma. Avea ceva inospitalier şi am şters blogul cu totul. Nu ştiu nici eu ce sa fac, dar prea multe „schimbări” haotice. Nu realizează că platforma este folosită şi de oameni aşa, mai „ne-„, nu numai de tineret.

    Apreciat de 1 persoană

   2. Am de gand sa platesc aici mai departe domeniu si sa mut gazduirea pe Strato alt server pe care am fost 10 ani fara probleme. Trebuie insa cineva care sa construiasca un Site si sa mute datele ca eu totusi sunt altceva de meserie. Aici pot lasa o varianta gratuita prin care sa fac trimitere pe noul server!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: