Gânduri de duminică XIX

Cred in Dumnezeu?

Până s-au vaccinat doar străinii a fost ușor, când încep să o facă cei de lângă tine, îți dai seama că, în parte, ești vinovat de asta! Tu cel căruia Dumnezeu i-a dat să vadă, să înțeleagă și care nu ai reușit prin viața ta, prin puterea exemplului tău, prin iubirea ta, prin cuvintele tale, să dai nimic, sau prea puțin, mai departe!
Este ușor fiecaruia să spună „Cred în Dumnezeu” până asta nu implică nici un efort, sau schimbare, in modul de viată, de a gandi! Când însă societatea, viața, sau cineva pune presiune pe tine, constați: credința ta nu există! Nu-ti este de folos în viată, in deciziile pe care trebuie să le iei!
Nu poți crede într-un Dumnezeu decât dacă El este perfect, ori când tu te vaccinezi, cu un tratament care te face „mai perfect” decât te-a făcut Dumnezeu, îl cobori pe Dumnezeu la nivelul unui om imperfect, supus greșelii! Il cobori pe Dumnezeu sub cercetătorii care au scos acest „vaccin” fiindca acest „vaccin” nu este un tratament ca oricare altul, de pană acum, un tratament care ajuta organismul sa se vindece mai repede, ci unul care are pretentia că iti modifica organismul intr-unul „mai bun”!
Unui astfel de Dumnezeu incapabil ( Doamne iarta-mă!) nu poti sa-i încredințezi viața ta, deși de spus spui că e „atot-puternic” și crezi în existenta Lui!
Este ușor să spui că ești împotriva avorturilor, dar când le folosești (prin aceste „vaccinuri”) ca să-ți fie ție bine, asta arată că nu ești de loc împotrivă!
Este ușor să vorbești de democrație, libertate, drepturi, dar când te „vaccinezi” pentru ca ți se impune, recunoști că vorbește gura fără tine!
Sigur nu fiecare este un om de acțiune, dar fiecare poate să protesteze de acasă, refuzând să facă lucrurile care i se impun și mai ales „vaccinarea” asta care nu oferă NIMIC, înafară de promisiuni și efecte secundare, sau moarte și mai ales ceea ce trebuia un vaccin sa ofere: IMUNITATE!
Când ai de ales între Dumnezeu, principii, libertate, viitor, sănătate și concediu, restaurant, spectacole, servici… de fapt nu ai de ales! Așa credeam cel puțin, dar cei din jurul meu mi-au demonstrat că mă inșel!
Prefer totusi să mor cu fața spre Dumnezeu și în picioare, chiar dacă prin asta risc izolarea de cei dragi, de micile plăceri ale vieții!
Poate vaccinul este inofensiv, sau poate este chiar folositor, celor care nu mor imediat după el, (sincer chiar sper sa fie asa!) dar acceptându-l reducem viața la trup și distracție! Il alungăm pe Dumnezeu din viata noastră și renunțăm la libertate, unul dintre darurile Lui esențiale!
Ne pregătim pentru o dictatură mondială în care doar sufletul îl mai avem de pierdut și fără Dumnezeu, o să-l pierdem sigur!
Nu mai sper să se trezească cineva, tot ce mai sper e sa ne întărească Dumnezeu, pe cei care întelegem ce se întâmplă, să ducem martirajul nostru, oricare ar fi el, până la capăt!
Că asta urmează!

23.05.2021

51 de gânduri despre „Gânduri de duminică XIX

Adăugă-le pe ale tale

 1. Mai bine nu puteai s-o spui. Din păcate dorința de salvare a trupului e mai puternică decât cea de salvare a sufletului. Să sperăm că cei care vor rămâne în picioare și vor mărturisi până la capăt vor salva sufletele celor dragi la Judecata de Apoi. Să ne rugăm Domnului să ne dea tărie să rezistăm căci mari încercări ne așteaptă. Doamne ajută!

  Apreciat de 1 persoană

 2. Să fii tare, Ioan si să marturisesti în continuare. Si eu încerc, așa stangaci cum pot, silindu-mă să zic cât mai multor oameni, deși unora nu reușesc, din lașitate… Nu ești singur să știi, mai suntem destui care suntem împotrivă. Trebuie rugăciune neîncetată că să ne întărească Dumnezeu pe toți si să-i salveze si pe cei vaccinați. Hristos a înviat!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Poi asta e clar că multi vor ceda pentru pâine… Mulți nu înțeleg dimensiunea duhovniceasca a problemei, multi nu cred în suflet si viață viitoare… aici e cel mai greu de explicat

    Apreciat de 1 persoană

 3. Oameni buni pe ce lume traiti ? Vaccinul este preventiv ,in caz ca veniti in contact cu un om bolnav de gripa coronavirusului, sa nu va imbolnaviti. Nu-ti ataca sufletul si nici credinta in Dumnezeu. Sunt f,multi preoti care s-au vaccinat , ba ii sfatuiesc si pe altii s-o faca. Sunteti liber sa nu va vaccinati , nu va obliga nimeni, dar nu incercati sa faceti propaganda anti-vaccin ca ii faceti pe cei de langa d-voastra sa va ocoleasca ca pe niste ciumati. Nu este nici un martiriaj din partea dvs , aceia au fost cei care s-au scrificat pentru un ideal. Idealul dvs care este ? Va inchipuiti ca sunteti in slujba lui D-zeu ? Ati cititi dvs in Biblie ca trebuie sa mori ca prostu’ fara sa lupti pentru viata ta, prin mijloace corecte si cinstite? Voi nu faceti decat sa va imbolnaviti de inima rea si suflet trist. Sufletul si inima voastra sunt in pericol , nicidecum al celor care se vaccineaza. Bunaoara ati putea muri de infarct din cauza suprsoliciarii inimii sau sa ajungeti la balamuc din cauza gandurilor rele care va otravesc sufletul. Feriti-va de ele ca asa se va intampla daca nu veti lua aminte!!
  .

  Apreciază

  1. „Vaccinul este preventiv ”
   *se pare ca nu aveti notiuni elementare de medicină fiindca „vaccinul” nu este un vaccin ci o terapie genetica experimentală.

   „in caz ca veniti in contact cu un om bolnav de gripa coronavirusului, sa nu va imbolnaviti*
   * se pare ca știti lucruri pe care producatorul nu le stie el declarand continuu ca vom face si vaccinati boala!

   „Nu-ti ataca sufletul si nici credinta in Dumnezeu.”
   * Se pare ca despre religie aveti mai putin habar decat aveti despre medicină! In plus ori nu ati citit ce am scris eu ori nu ati inteles: CEVA CARE CREZI CA TE FACE MAI PERFECT DECAT TE-A FACUT DUMNEZEU ARATA CA IL NEGI PE DUMNEZEU!

   „Sunt f,multi preoti care s-au vaccinat , ba ii sfatuiesc si pe altii s-o faca.”
   Modelele crestinului sunt Iisus, Maica Sa, sfintii nu diaconul, preotul, episcopul sau patriarhul! In plus numai un cap sec poate da sau primi sfaturi medicale de la un preot; preotii dau sfaturi duhovnicesti asa cum bucatarii dau sfaturi despre gatit!

   „Sunteti liber sa nu va vaccinati , nu va obliga nimeni,”
   * E de necrezut dar se pare ca nici politic nu aveti mai mult habar decat despre medicina, religie! Nu prea suntem liberi sa nu ne „vaccinam” si cam suntem obligati, deocamdata indirect dar unii isi pierd serviciu fara „vaccin”, altii nu-si mai pot vedea familia, altii sunt exclusi din viata sociala!

   „nu incercati sa faceti propaganda anti-vaccin ca ii faceti pe cei de langa d-voastra sa va ocoleasca ca pe niste ciumati.”
   In primul rand fac ce vreau cand vreau si dator nu-ti sunt dumitale ci doar constiintei mele!
   Cei care fug de mine ca de ciumat nu ma merita asa ca bine fac!

   „Nu este nici un martiriaj din partea dvs , aceia au fost cei care s-au scrificat pentru un ideal. Idealul dvs care este ?”
   * Observ ca nu intelegeti chiar nimic! Cand vom muri de foame in lagare o sa fie martiraj destul pentru matale?
   Idealul meu este iubirea, mantuirea proprie si ajutorul aproapelui cu talantii mei!

   „Va inchipuiti ca sunteti in slujba lui D-zeu ?”
   *Nu!

   „Ati cititi dvs in Biblie ca trebuie sa mori ca prostu’ fara sa lupti pentru viata ta, prin mijloace corecte si cinstite?”
   * Eu am citit Biblia de cateva zeci de ori si inca o mai fac zilnic, se pare ca dumneata doar ai auzit de ea! In „partea a doua a ei” exista un personaj principal numit Iisus Hristos ( da acela de care ziceam ca e idealul) care tocmai asta a facut ce imi reprosati mie!

   „Voi nu faceti decat sa va imbolnaviti de inima rea si suflet trist. Sufletul si inima voastra sunt in pericol , nicidecum al celor care se vaccineaza.”
   *Aici aveti oarecare dreptate; sufletul meu e trist pentru voi toti si inima mea sfîșiată de durere pentru ca sunteti niste oite care nu doar merg de buna voie la taiere dar au impresia ca e si bine ce fac!
   Diferenta dintre noi e ca in timp ce noi murim in picioare voi muriti ingenuchiati de buna voie iar la noi crestinii e o vorba: „in starea in care te voi gasi, spune Domnul, in aceea te voi si judeca”

   „Bunaoara ati putea muri de infarct din cauza suprsoliciarii inimii sau sa ajungeti la balamuc din cauza gandurilor rele care va otravesc sufletul. Feriti-va de ele ca asa se va intampla daca nu veti lua aminte!!”
   *Multumim de grije dar iarta-ma daca nu voi lua sfatul cuiva care numește o terapie genetică experimentală „vaccin”in serios!
   Și nu in ultimul rand moartea e ceva normal de care nu o sa scape nimeni din cei nascuti! Pe crestini nu ii sperie de aceea poate ei gandesc corect si voi ne-creștinii nu!

   .

   Apreciat de 2 persoane

 4. Se pare ca nu. Daca-i asa am sa mai incerc odata sa-mi public comentariul : Acesta, adica :

  Domnule , in afara de faptul ca va mentineti aceeasi judecata (ingusta) si aceleasi fraze goale de continut, nu ati adus nimic nou in replica dvs ,fata de topicul pe baza caruia discutam acum. Nu am gasit, oricat am cautat, nici un cuvintel de la firmele producatoare de vaccinuri , si pe nimeni altcineva demn de incredere, care sa va sustina bazaconiile cu privire la faptul ca vaccinul ” nu este un vaccin ci o terapie genetica experimentală.”. Aveti dvs dovada certa ca asa-zisele experimente au produs vreun efect asupra mintii , sufletului si trupului celor vaccinati? In schimb eu va pot dovedi ca sunt zeci de milioane de oameni in toata lumea care au murit de gripa coronavirusului. Sunt alte zeci care au fost bolnavi grav si care s-au vindecat datorita interventiei medicilor si al medicamentelor administrate.

  Cum puteti sa mintiti in asa hal spunand ca cei care nu se vaccineaza sunt exclusi din viata sociala, sau ca si-ar pierde serviciile sau ca nu-si mai pot vedea familiile? Daca vreti sa fiti crezut, dati niste exemple nu vorbiti aiurea.

  Va rog sa nu asociati martiriul lui Hristos cu inchipuirile dvs privitoare la niste profetii de om fricos , precum ca vom” muri de foame in lagare” si ca numai asa o sa fim martiri .Stati domnule linistit ca nu va fi asa, deschideti-va mimtea spre informare, spre documentare si nu fiti habotnic ! Biblia are si ea talcurile ei . Nu se citeste” ad literam.” Eu stiu ca invataturile crestine au la baza, pe langa curatenia sufleteasca si pe cea a trupului. Curatenia trupului insemnand igiena lui , cea care trebuie respectata cu sfintenie, intrucat te apara de boli si de paraziti.

  Ah, va credeti victima ? Sunteti de un infantilism uluitor. Ati vrea sa va cred ca aveti sufletul „sfisiat de durere” pentru pericolul inchipuit care ma paste pe mine ? Sunteti de rasul curcilor nu altceva. Exista o zicala privitoare la cel care „moare de grija altuia”.

  Da, o fi moartea ceva natural , dar viata aceasta care v-a fost data trebuie traita in sanatate mintala , trupeasca, in dragoste si iubire pentru cei care va inconjoara . Lasati-le libertatea de a hotari ce trebuie sa faca pentru viata lor. Nu le mai impuiati capul cu aiureli !!”

  Apreciază

  1. V-am raspuns fara sa sper ca o sa intelegeti si se pare ca am avut dreptate nu ati inteles pentru ca nici nu incercati si nici nu puteti sa intelegegeti!
   Va doresc numai bine dar sincer nu am timp sa raspund la toti hipnotizatii!

   Apreciat de 1 persoană

 5. Hopaa , din trei incercari a aparut si cel de-al doilea comentariu !! Sa fie intr-un ceas bun !😊
  Am ,totusi , vaga impresie ca nu l-ati publicat doar ca sa va afisati grandomania , ci ca v-ati dat seama ca exista in comentariile mele un sambure de adevar , reusind astfel sa va conving ca vaccinul anti-Covid -19 nu este periculos pentru cei care se vaccineaza. De fapt nici nu trebuia sa va conving eu, ci doar cifrele actuale a imbolnavirilor si deceselor de la noi din tara . Cu cat creste nr. de imunizati cu vaccin anti-covid -19, cu atat scade nr de imbolnaviri. Bunaoara, astazi , 25 mai s-au confirmat doar 380 de imbolnaviri. Prin urmare, vom scapa in curand de grija imbolnavirii , mai ales cei care s-au vaccinat. Trebuie sa-i felicit pe cei din familia dvs , care contrar profetiilor d-voasta s-au vaccinat. Astept cu nerabdare sa aud ca v-au convins si pe dvs sa faceti pasul cel mare spre vaccinare. Nu trebuie neaparat sa va vaccinati cu vaccinurile occidentalilor , puteti s-o faceti cu Sputnik-ul Rusiei . Aud ca va ajunge in curand si in Germania .
  P.S. Dar ce se intampla cu „mucenicii ” dvs ? Vad ca au amutit . De ce oare ? Cred ca, fie sunt inca infricosati de „profetiile ” dvs , fie s-au eliberat de angoase si au dat fuga la vaccinare. Aveti grija ca veti ramane in curand fara ei …

  Apreciază

  1. Fiecare ii place sa creada ce doreste! Dureaza pana aprob comentariile pentru ca sunt in concediu si pe drumuri. Va asa comentarile ca sa le puteti citi cand trageti sa muriti! Nu v-o doresc dar o sa vina! In rest oamenii dupa ce intra pe un subiect nu mai revin asa ca imi scrieti exclusiv mie!😉

   Apreciat de 1 persoană

 6. Pai domnule Vrabiuta , de unde stiti ca voi „trage ” sa mor iniantea dvs ? Vedeti ca „cine sapa groapa altuia cade singur in ea”. Si ,chiar daca va fi sa fie, in nici un caz nu voi fi aici ca sa va citesc bazaconiile. Intentiile mele sunt de natura sa invioreze atmosfera si nu sa mentina morbiditatea sinistra, Cu ocazia aceasta am venit cu un mesaj (o scrisorica) de bine, sa vedeti si dvs & mucenicii cu” suflete „pustiite de teama ,cum sta treaba cu vaccinul de tip ARN -M . Iata , aici ce simplu ca buna ziua este :

  Apreciază

  1. Mai femeie spre deosebire de dumneata care esti medic de pe internet, tv eu sunt unul cu facultatea facuta! De aceea nu ma apuc sa-ti explic in cateva cuvinte ani de facultate! Cand o sa incepi sa dai in „balbaiala”( mai repede sau mai tarziu o sa incepi) ai sa intelegi ce inseamna medicina din punctul de vedere al producatorului, politicului!

   Apreciat de 1 persoană

 7. Mai incerc odata , poate va conving de necesitatea acestui mesaj,

  Pai domnule Vrabiuta , de unde stiti ca voi „trage ” sa mor iniantea dvs ? Vedeti ca „cine sapa groapa altuia cade singur in ea”. Si ,chiar daca va fi sa fie, in nici un caz nu voi fi aici ca sa va citesc bazaconiile. Intentiile mele sunt de natura sa invioreze atmosfera si nu sa mentina morbiditatea sinistra, Cu ocazia aceasta am venit cu un mesaj (o scrisorica) de bine, sa vedeti si dvs & mucenicii cu” suflete „pustiite de teama ,cum sta treaba cu vaccinul de tip ARN -M . Iata , aici ce simplu ca buna ziua este :

  P.S. Odata cu acesta doresc sa va mai fac o surpriza, Aceasta fiind un comentariu e un blog al unei bune „mucenice:” (nu spun cine) de-a dvs . Iata ce spune referitor la „articolul” dvs :

  „Ma disociez de astfel de articole pe care eu sincer nu le inteleg. Eu am credinta in suflet, o consider o intimitate, nu sunt habotnica, am ritualuri aprind candela, ma rog, respect sarbatorile religioase dar eu nu as putea vreodata sa induc cumva in vreun fel ideea de a nu te vaccina sau de a nu te folosi de tot ce tine de medicina in a preveni o suferinta cauzata de boala Nu putine au fost cazurile cand parinti de diferite confesiuni religioase au refuzat sa isi de-a acordul pentru o banala transfuzie de sange care putea salva viata copilului lor. Au fost cazuri cand medicii au respectat decizia familiei si au lasat copilul sa moara cu toate ca legea spune ca “in cazul in care furnizorii de servicii medicale considera ca interventia este in interesul pacientului, iar reprezentantul legal refuza sa isi dea consimtamantul, decizia este declinata unei comisii de arbitraj de specialitate”. Ce religie, ce credinta poate fi aceea care distruge viata? Apreciez oarecum pozitia doamnei Stely, are dreptate pe alocuri, s-a mai incurcat in termeni, s-a lungit prea mult cu explicatia dar oricum e coerenta, e o pozitie normala a unui om responsabil care nu se iubeste doar pe ea ci si pe cel de langa. Bravo D-na Stely, un mare pup de la mine.

  PS Din cate il miros eu pe D-l Ioan, nu cred ca este contra vaccinarii. Cred ca si el se va vaccina. Nu stiu de ce a scris ce a scris il consider doar speriat si confuz. Il stiu ca-i Gica contra dar nu il lasa familia de capul lui ii vin ei de hac si il vor normaliza.”

  Apreciază

  1. Sincer nu stiu ce astepti sa auzi acum de la mine! Ca sunt dezamagit de un „fan” al meu? Nu sunt! Pe pozitia asta am mai fost cu mii de useri.Unii m-au „tradat” altii nu! Asa sunt oamenii!
   Ca unul altul crede despre mine si familia mea una alta fara sa ne cunoasca imi este perpendicular!
   Imi pare rau ca nu pot stoarce ò lacrimă doua sa ai si matale o satisfactie!

   Apreciat de 1 persoană

 8. He, he … dar ce va veni sa-mi publicati ambele comentarii ? Incepusem sa -mi iau gandul de la ele. Bravos ! Si spuneti ca aveti facultatea de doctori .? Daca-i asa de ce va pierdeti vremea cu lucruri sfinte si nu va ocupati de stiintele medicale ? N-ar fi bine sa va aratati priceperea intr-ale virusologiei ca sa faceti un pustiu de bine celor fara facultate ? Cred, mai degraba, ca va laudati. N-aveti nici o facultate medicala. Altfel s-ar fi intrevazut macar printre randuri o oarece autoritate in materie. N-am vazut nici un cuvintel demn de luat in seama , bunaoara ca ati avea notiuni de genetica, virusologie, microbiologe etc.. Va este greu sa pronuntati si cuvantul vaccin, daramite sa fiti in tema cu metodele de prevenire a imbolnavirii si tratamentele necesare bolnavilor de gripa.covid-19. Uite, pun pariu ca nici nu ati deschis video-clipul . Semn ca va este teama ca nu cumva sa nu intelegeti , ce naiba face vaccinul ala cand ajunge in corpul omului. Nu , mai mult ca sigur , nu aveti nici macar liceul la seral.
  P.S. Imi pare rau sa va spun dar nu vad nici un fan pe langa dvs. Ce vreti sa spuneti, ca cei doi de mai sus va sunt fani ? Un fan adevarat nu tace malc atunci cand idolul lui este contrazis, ci sare in ajutorul lui. Mie imi place tenisul de camp si ca sa-mi vad favoritii /favoritele ma scol cateodata si la trei diminetata sa-i vad in competitii si sa le tin pumnii .

  Si nu , nu am asteptari desarte de la dvs . Am pus postarea ca sa vedeti ca daca si „fanii ” dvs se „disociaza” de opiniile dvs , daramite ceilalti ? Plus de asta ii mai si lauda . . Zau, trebuie sa va luati de ganduri ….Este nevoie de o schimbare la fata si in atitudine.

  Apreciază

  1. Sunt in toane bune! Salutari la ala cu gemul si restul de pustani!
   Bine uite promit ca o sa ma schimb….imediat dupa ce o sa începeți rând pe rând sa predati lingura! In momentul ala când va despartiti de trup o sa va dati seama daca sunt sau nu medic! Tarziu e drept, dar e mai bine prea tarziu, decat niciodata!

   Apreciază

  1. Daniela Dan ,
   Nu stiu ce doriti sa aflati de la mine privitor la datele acelea statistice care, desi oficiale, vad ca respectivul autor al textului le ia in deradere. Daca insinuati ca se mai imbolnavesc si inca mai mor oameni de gripa covid-19 , nu pot sa va spun decat ca exista, dupa cum cred ca ati vazut, un procent destul de mic din nr total de vaccinati. Procentele acelea sunt in marja de eficiecienta al vaccinului date de producator. Vedeti procentele fiecarui vaccin si comparati-le cu cele date de ISP. Nu cred ca va asteptati sa existe eficienta suta la suta. Asta exista doar pe vremea comunistilor cand se voia, propaganditic, sa se rupa gura lumii externe ca productivitatea muncii (de ex) in Romania este maxima .

   Din ce am citit nimeni dintre cei decedati nu a murit din cauza vaccinului si ce este mai imbucurator pentru cei vaccinati, nu si pentru domnul Sperling, nu a avut nimeni efecte adverse permanente, care sa determine vreo tranformare (sa-i creasca par pe fata, coada sau coarne) . Nici o schimbare dubioasa de comportament nu exista. Ba, dimpotriva, exista un sentiment de bine, de eliberare si de bucuria intrarii in normalitate. Pandemia este pe duca. Doamne ajuta , sa nu mai vina ! AMIN. 🙂

   Apreciază

 9. Nu știu dacă a intrat răspunsul, ptr. că nu mi-a mai apărut, când dau pe „publică răspunsul” o notificare că va fi moderat. Noi am putea și deseară, dacă ai și tu timp, însă ar fi fain și să ne vedem în același timp, eventual prin whatsapp, însă eu am pierdut numărul de tel. alor tăi și și eu mi-am schimbat numărul pe care l-am avut în trecut. Să stabilim o ora.

  Apreciat de 1 persoană

 10. Domnule , nu am de gand sa lungesc discutia cu dvs. Mi-am dat seama ca nu aveti nici una dintre calitatile unui bun crestin . Un iubitor de Dumnezeu nu are cum sa nu fie si iubitor de oameni, in general . Nu va iubiti nici macar rudele de sange . Si asta doar pentru faptul ca in pofida teoriilor conspirationiste privitoare la vaccin si proorocite de dvs v-au ignorat cu desavarsire si s-au vaccinat . Ati asteptat ca un cobe sa vedeti ce se intampla cu ei , sperand ca ,asa cum ati cobit vor muri in fata ochilor , iar in nemernicia dvs le-ati fi spus pe patul de moarte: „asa-ti trebuie daca nu m-ai ascultat.” Ma cutremur la gandul ca ati putea sa fiti doctor chiar si de pisici. Doctorul este cel care salveaza vieti cu pricepere si har, neavand nici un drept sa excluda o metoda de preventie si de tratament pe care le are la dispozitie. Un doctor nu are cum sa nu stie ca sunt boli care au fost eradicate cu ajutorul vacinurilor. Ca de tuberculoza (de ex)se murea pe capete inainte de descoperirea agentului patogen care provoca imbolnavirea precum si a tratamentelor de vindecare , apoi a vaccinului pentru prevenirea bolii. Si cate alte vaccinuri nu sunt la dispozitia oamenilor la oara actuala pentru alte boli grave . Ti s-a pus dumitale pata si altor cativa decerebrati , ca vaccinul contra covid -19 transforma oamenii. Afla ca eu si toata familia mea ne-am vaccinat de cateva luni de zile si ne simtitm har Domnului excelent. „Nu mor caii cand vor cainii”, domnule…

  Apreciază

 11. E clar ca Lady Vaxx a fost la dineu cu … Citu si Arafart. A ramas emotionata, si acuma troleaza cu manie usr-ist proletara pe cei ce nu vor sa se injecteze cu „serul minune” oferit cu marinimie de niste administratori de colonie care pretind ca-s guvernanti. Regretabil e ca supervizorul retelei de troli, nu a invatat-o sa faca diferenta intre propaganda si contra-propaganda. Ce face mititica se numeste propaganda pro inoculare ser experimental. Opiniile anti vaxx exprimate aici, mai degraba, au continut de contra-propaganda, un raspuns la agresiunea mediatica. De-a dreptul amuzant e faptul ca Lady Vaxx, printre altele, linge cizma ruseasca, adica face propaganda la sputnik.
  Harasho devushka

  Apreciat de 1 persoană

  1. E greu de discutat cu un „hipnotizat” si cand are (ea saraca nu are) notiuni elementare de medicina! Timpul le rezolvă insă (din păcate in cazul lor) pe toate; ca e un an sau mai multi o sa vina vremea cand o sa-și recunoasca ca a gresit! Nu am nici-o satisfactie in asta, satisfactia mare ar fi fost sa simtă ea si restul ca sunt manipulati sa se sinucida!

   Apreciat de 1 persoană

 12. Vai , a mai venit un mameluc cu crucea neagra pe frunte , apostolul care prevesteste Apoclipsa dupa Covid-19. Am spus , si nu ma mai repet :sunteti buni de dus la balamuc. Notiuni de medicina spui ? Cine vorbeste !! Un bezmetic care se viseaza doctor?!! Nu eu trebuie sa dovedesc ca am notiuni de medicina, ci d-ta . Eu pot avea orice profesie , ca nu-mi trebuie sa flutur diploma de licenta ca sa te lamuresc pe d-ta ca am dreptul sa sustin cu tarie vaccinurile , care sunt absolut necesare pentru
  punerea sub control a pandemiei. Ce sustineti voi – fara nici un fel de argumente logice, stiintifice si de bun simt – sunt niste ineptii . Mintea voastra ,de asa-zis crestini , este plina de ura nu de dragoste pentru oameni. Cum de nu va este rusine sa va erijati in iubitori de Dumnezeu, cu asemenea comportament lipsit de toleranta ? Vreti voi cu tot dinadisul sa contraziceti o
  pleiada de cercetatori (biologi, microbiologi , geneticieni , doctori in medicina , specialist virusologi etc) ca munca lor de cercetare ,de zeci de ani , are alt scop decat acela de a previni boala care a facut deja ravagii in toata lumea ? Ce propuneti voi in schimb ? Sa pupam moastele sf. Paraschieva , ca numai asa scapam de pandemie? Auzi la el este doctor !! Unde profesezi, domnule ? Spune macar ce specialitate ai , sa anuntam lumea sa se fereasca de „doctorul mortii .” 😠

  Apreciază

 13. Lady Vaxx, crucea albastra pe care tu o vezi neagra, e simbolul unui ordin militar instituit de regele Ferdinand. Purtatorii respectivului simbol, printre altele, au tabacit spinarile multor moskali. Apropo de moskali, cate ruble primesti pt trolaj si propaganda pro sputnik? Criptomoneda sau cash? Bravo devushka, arunca cu tot felul de acuze, ca asa scrie in manualul de agitprop rebrenduit la defuncta savushkina 55. Baga tare, ca se apropie noaptea de Ivan Kupala si te prinde cu target-ul nefacut.

  Apreciază

 14. @mihailandrei ,
  Vai de crucea ta ! Chelului tichie de margaritar ii trebuia. Unde ai citit d-ta vreun cuvintel de propaganda a vaccinului Sputinik ? Faptul ca i l-am recomandat domnului Sperling a fost la misto plus ca din ce am citit, vaccinul are alta componenta decat ARN -m , cel care il sperie pe dumnealui ca fiind folosit pentru asa -zisa ” terapie genetica experimentala, menita sa -l transforme pe om. etc… La ce trolaj te referi ? Vezi d-ta ca numele meu, care este cat se poate de romanesc si cu siguranta cel real are ceva rusesc in el ? Daca v-ar fi dus capul sa vedeti cine sunt, m-ati fi cautat pe facebook asa nu aveti decat sa balmajiti verzi si uscate. Mi-e mila de voi., cat de saraci cu duhul sunteti..

  Apreciază

  1. Milă ca suntem „săraci cu duhul”! De la cineva care imi dadea lectii de crestinism nu ma asteptam sa vina asa repede in contradictie cu Iisus care ne fericea pentru acelasi lucru!
   Deci daca eu imi fac un cont pe facebook cu numele Friedrich Schiller inseamna ca sunt cine spun sau ca sunt neamț? Tare de tot!😂😂😂

   Apreciat de 1 persoană

   1. Domnule , eu nu te-am tratat asa cum ti-ai dori d-ta ( ca pe un bun crestin )ci asa cum te-am perceput , intocmai ca aici:.
    „Sărac cu duhul -expr. (d. oameni) lipsit de inteligență / de spirit, prost.”

    Nu ma incanta ideea sa ma cauti pe Faceboock. Numai la gandul ca m-ai putea depista ma cam trec fiorii. Asta , intrucat te (mai)percep a fi un om periculos. .😰

    Apreciază

   2. Crede-mă ca imi este perpendicular cum mă „tratezi” sau nu ! Astept momentul in care sari calul ca sa te pun langa marmeladă. Nu are nimeni nici un folos din ineptiile dumitale; ori deschizi televizorul ori te citeste tot una! Regret de pe acum ca m-am intins la discutii cu un „hipnotizat” dar ma amuza ideea cum transporti ca o camilă discutiile de aici la marmelada! Cata bucurie produci celor asemeni, cate discutii savante, plus un pic de trafic care in rest lipseste cu desavarsire!
    Hai te rog scapa-te si verbal!

    Apreciază

 15. Ptr. d-na Steliana Ionescu Ce-am scris eu și ce îți fi înțeles dumneavoastră?! Constat că, totuși, la prospectele producătorilor de seruri experimentale nu aveți niciun „nod în papură” și e de apreciat. În rest, e o vorbă la ardeleni „îna-ntie-i ‘nantie”, adică înainte-i înaintea, timpul va confirma sau infirma, ptr. că problema este preconizată să fie pe lungă durată, nu imediat.
  p.s. O spun la modul general, nu personal. Nu am absolut nimic cu cei care au dorit și doresc, de bună voie, să fie „cobai” în acest experiment mondial, este alegerea lor, dar am cu atitudinea sarcastică și chiar urâcioasă de-abinelea față de cei care nu acceptă cu ochii închiși tot ceea ce li se oferă doar din „surse oficiale”, ci caută să afle realitatea la ceea ce se întâmplă de fapt și încearcă, chiar dacă într-un număr mic, să împărtășească și celorlalți (Desigur, în opinia lor toate-s teorii conspiraționiste și abureli, fiind singurul lor argument contra. În sfărșit, efectiv, fiecare e liber să creadă ce vrea și să facă ce vrea.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Daniela Dan ,
   Stati linistita , nici eu nu am nimic cu cei care nu accepta sa fie „cobai” in experiment etc. dar am cu cei care ,fara nici o dovada, trambiteaza ideea ca vaccinurile anti-covid se fac cu scopul unei „terapii genetice experimentale” . Domnul spune ca are studii de medicina dar eu nu i-am contestat studiile ci faptul ca se erijeaza in atotstiitor intr-ale bolilor gripale , produse de coronavirusul nou si ,mai mult ,intr-ale preventiei si tratamentelor bolii , vaccinul fiind unul dintre acestea. Faptul ca lanseaza afurisenii la adresa celor care s-au vaccinat ,si le mai profeteste si moartea ,il descalifica total (ca om, bun crestin, si ca specialist in medicina , fie ea si cea veterinara).

   Argumenele mele sunt cifrele din prezent, privitoare la nr de confirmati cu COVI-19 , nr de decese si al celor internati la ATI. Acestea (toate) sunt intr-o cadere vertiginoasa . Cu cat creste nr de imunizati prin vaccin cu atat de mult scad cele de imbolnaviri si decese.Bunaoara , astazi (27 mai) exista ,din datele oficiale ,un nr de 307 confirmati si un nr. 39 decedati , Sunt , deasemenea , peste 7,5milioane de vaccinati cu prima doza si peste 3,5 milioane cu doza a doua.(imunizati).

   Apreciază

   1. „Argumenele mele sunt cifrele din prezent, privitoare la nr de confirmati cu COVI-19 , nr de decese si al celor internati la ATI. Acestea (toate) sunt intr-o cadere vertiginoasa . Cu cat creste nr de imunizati prin vaccin cu atat de mult scad cele de imbolnaviri si decese.” spuneți.
    Argumentele dumneavoastră sunt doar din „sursele oficiale” pe care văd că le credeți orbește, este treaba dumneavoastră. Eu nu cred mai ales ultima dumneavoastră afirmație ptr. că, în cazul acestei viroze, imunizarea reală este prin faptul că faci viroza și te vindeci (ca în cazul altor viroze). Cu cât crește (și a crescut cu siguranță) numărul celor care s-au îmbolnăvit și vindecat, cu atât se ajunge mai repede la imunitatea de grup (și s-a ajuns cu siguranță deja, de mult timp, că autoritățile nu vor să recunoască, asta e altă problemă.) Termenul „imunizare” folosit și atribuit celor care acceptă să-și inoculeze serurile experimentale, este FALS. Este la îndemâna oricui (vezi dex) să afle ce înseamnă „imunizare” în adevăratul sens al cuvântului. Sunt o grămadă de cazuri care, după ce și-au inoculat serul, și și-au făcut analiza titrului de anticorpi, surpriză! niciun anticorp. Imunizare se face, într-adevăr, prin vaccinul antigripal sezonier sau prin vaccinurile contra malariei, ebola, rujeolă și alte boli ptr. care vaccinurile respective sunt într-adevăr vaccinuri ale căror studii clinice au fost finalizate complet înainte de fi scoase și aplicate pe toată populația globului.
    Aceste seruri de acum (modificatori genetici cu efecte în timp), denumite (cu scop manipulator) vaccinuri sunt în studii clinice -mie-mi este suficient că știu doar acest lucru. Nimeni și nimic nu mă va putea convinge că-i altfel.

    Apreciat de 1 persoană

 16. Pt. D na STeliana
  Inainte sa judecati parerile care nu sunt in accord cu ale dumneavoastra poate nu ar strica SA va informati Mai temeinic . Vedeti dv..dl.Dr .nu chiar contrazice pleiada de specialisti in domeniu …ci o sustine. Dansul contrazice gloata de slugi interesate si manjite politic . Pt edificare va invit cu respect sa studiati cu atentie articolul de mai Jos si CV urile semnatarilor.
  https://doctors4covidethics.medium.com/doctors-and-scientists-write-to-the-european-medicines-agency-warning-of-covid-19-vaccine-dangers-edfebb0419a7
  Informatii exista si in alte surse decat cele platite de entitati politice.
  Cititi va rog cu atentie si prospectele serurilor….sunt si acolo informatii edificatoare,Mai bine zis…lipsa de informatii.
  DV. Stiti sigur ca toate experimentele se termina bine? DV . Stiti care sunt efectele pe termen lung?stiti cum interactioneaza cu medicatia cronica??? Se pare ca distinsii producatori nu stiu Inca….dar banuiesc CA DV stiti din moment ce le recomandati cu atata dragoste…
  D.p.d.v. crestin …poate va amintiti de un verset care ne indeamna SA nu judecam pe altii….CA nu suntem noi cu astea. La sfarsit fiecare raspundem individual pt etica noastra.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Lacramioara Pop,

   In loc de discutii interminabile -adica macinatul vorbelor in gol- care nu ne aduc nici un folos mai bine va invit sa vizionati acest video-clip ca sa puteti sa va alegeti fiecare varianta care vi se potriveste in contextul celor discutate aici . Eu v-am identificat cum se cuvine .

   Apreciază

   1. Mai femeie tu chiar nu observi ca toate argumentele dumitale sunt din surse oficiale, nesupuse cenzurii?
    Cat esti de tanara sa nu intelegi ca cenzura de stat ascunde adevaruri neplacute pentru cei care o folosesc? Nu e ca pe un blog unde este exclus unul sau altul ci sunt exclusi toti de la adevar!!!

    Apreciat de 1 persoană

   2. Mai , omule , d-ta nu poti sa te desprinzi de idioteniile pe care le tot debitezi? Ce treaba are video-clipul de mai sus cu cenzura de stat ? Mai bine spune ca te-ai identificat in una dintre persoanele din video-clip ,care in loc sa ofere ajutorul de care avea nevoie, omului cazut in groapa, ii oferea sfaturi (vorbe) inutle. Asa cum faci d-ta pe blogul asta. Daca doamnele acelea care iti sustin ineptiile ar fi in situatia unui bolnav pe moarte( de gripa coronavirusului) cu ce vei putea sa le ajuti ca sa se vindece ? Ar putea ele sa se vindece cu peroratiile d-tale despre „terapia genetica experimentala ?” sau ar accepta tratamentul medicamentos ? D-ta, ca doctor ,cum procedezi cu un biet animalut bolnav, , il lasi sa moara ? Ce deosebire ar fi intre un om ca pacient si un animal ? Nu este si el la fel de suferind si neputincios ? In situtii de acestea este vorba de actiuni concreta nu de vorbe in vant. La ora ora actuala s-au vaccinat in Romania apropape jumatate din populatie. Cand se va ajunge la un procent de peste 70% si vei vedea ca nu s-a intamplat nimic cu cei care s-au vaccinat in februarie , martie , aprilie etc ce o sa mai spui ? Tot tampenii ? Mai bine, fereste-te naiba de contaminare ca altfel vei fi in pericol de moarte chiar d-ta .

    Apreciază

   3. Acum spune cum putem noi doi discuta cand dumneata amesteci boala cu profilaxia ei si cu tatamentul si din varza asta a la Cluj scoti orezul spunând ca ai facut o ciorba de fasole?
    Daca omul e bolnav il tratezi. Tratamentul covid se adreseaza simptomelor sau agentului patogen. „Vaccinul” dumitale nu se administraza bolnavilor ci celor sanatosi. Un vaccin asigura o protectie impotriva bolii pentru care e administrat lucru care nu se intampla in cazul acestui „vaccin”! Pe urma oricare tratament de orice fel trebuie sa aibe folosul mai mare ca riscul. Aici iar nu corespunde!
    Dumneata vorbesti de tratament medicamentos cand te referi la „vaccin”. E O IDIOTENIE ! Tratament sunt medicamentele antivirale impreuna cu antibioticele de acoperire plus dilatatori ai cailor pulmonare. „Vaccinul” dumitale nu are nici unul din efectele astea deci nu e tratamentul bolii! Te rog frumos inceteaza cu gogomaniile ca am impresia ca nu poti fi asa proasta ci o faci intentionat sa ma enervez! Traieste cat mai ai , bucura-te de familie ( presupunand ca cineva a facut gresala sa te ia de nevasta) pana mai poti si eventual incearca sa te impaci cu Dumnezeu sa fi pregatita pentru despartire! Dumnezeu sa te ierte

    Apreciat de 1 persoană

 17. Vai devushka, cica nu faci reclama la sputnik5…doar o extinzi. Acuma ne oferi lamuriri suplimentare despre serul rusesc. Faptul ca ai nume romanesc at trebui sa impresioneze? Categoric nu. Altfel, sunt o gramada de „nume romanesti”, si chiar romani lingatori de cizme rusesti, care publica articole in limba romana si „moldoveneasca” in paginile oficiosului Sputnik. Nu e nevoie sa te caut nicaieri, nici macar pe feisbuc. Desi esti la mana a 3 sau mai jos, parca incerci sa servesti brasoave prinse din zbor de la madam A.C ex M, apropiata de useristul minune incurajat de o pocnitoare refugiata in Rusia.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/rfk-jr-the-defender-podcast-cherie-romney-17-year-old-pfizer-vaccine-blood-clots/

  Apreciază

 18. Ha, ha! Cică „gripa coronaviruslui”. O exprimare academică, nu mai vorbesc de restul mesajelor arogante și chiar obraznice, s-ar putea spune.
  Măi, Ioane, eu de mult o mătrășam p’asta 🙂 Și nu ptr. că are părerea contradictorie cu ce scrii tu pe propriul tău blog, ci ptr. aroganța, nesimțirea și tupeul pe care le afișează în comentarii.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Ei tu nu știi intreaga poveste! „Doamna” e reprezentanta unui grup de „intelectuali” a caror singura pasiune sunt eu! Pe cel mai „destept” dintre ei l-am banat si de atunci isi impart veninul intre ei probabil. Sigur dupa o vreme se îneacă in propriul venin si atunci o folosesc pe tanti asta ca supapa! Din milă îi mai îngădui o vreme sa faca treaba asta …

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: