Merkel trezită la realitate!

Chiar dacă nu-i mare lucru, parcă te unge la suflet când se mai găsește câte unul cu șira spinării, sau poate doar „dus cu puii„, care îndrăznește să arunce câte un adevăr in fața celor care se cred dumnezei întruchipați!
De data asta a pătit-o Frau Merkel, care bătea câmpii cu schimbarea climei, sisteme de alarmă și distrugerea completă a Germaniei cât mai repede posibil din cauza încălzirii globale la un discurs intr-o zona afectată puternic de inundații. (orice eveniment trebuie legat de climă ca să înghițim mai ușor ce ne așteaptă!)
Primarul general din  Schuld an der Ahr, Helmut Lussi, a intrerupt-o pe „stăpâna Europei” distrugându-i în câteva cuvinte, toată teoria de doi bani: ,Prima mare inundație a fost în 1790 și cred ca atunci nu au fost sigur oamenii de vină și nici schimbarea climatică! A doua prin 1910 si a treia cea de acum! Cred ca nici un sistem nu ne putea avertiza, sau apara, pentru ca asa ceva e imposibil!”
Privirea lui Merkill in momentul întreruperii face toți banii!

20.07.2021

4 gânduri despre „Merkel trezită la realitate!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Hoaşca asta mai trăncăne mult!? De unde dracu (scuzeee!) au scos-o germanii!? Treaba asta cu încălzirea globală pusă sistematic pe tarabă, arată că fie nu ştiu nimic despre, fie ne cred ignoranți pe toți! În istoria omenirii au mai fost şi încălziri şi înghețuri…

  Apreciat de 1 persoană

  1. Parintii au fugit din RFG în RDG, ea a facut scoala la rusi si a intrat sub pielea lui Kohl pe care l-a înjunghiat pe la spate la momentul potrivit! Desi omul a lasat prin testament ca nu doreste sa vina la inmormantarea lui ea s-a dus! Atat despre caracter!
   Asta cu incalzirea urmeaza si e pe planul la toti ticalosii care ne conduc!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: