Zgarda cu șocuri electice universală.

Să zicem că tu ai fi unul dintre „stăpânii” lumii
și ca ai fi ajuns la concluzia că lumea nu ne mai încape pe toți, trebuind, după părerea ta, să „scapi” de o parte.

Cum ai face?

Ar trebui să selectezi pe cei care trebuie să trăiască! Acum se pune întrebarea: vreau să-i păstrez pe cei docili sau pe cei inteligenți? Sau care e raportul, cel mai bun, intre docili si inteligenti, pentru că:
Cei docili, nu sunt prea inteligenți si trebuie conduși de cei inteligenți. Sunt însă absolut necesari, pentru munca de jos!
Cei inteligenți, nu prea sunt docili și nu le place statutul de sclav! Cum ii poți „convinge” să facă ce dorești?
Cum se rezolvă această dilemă, mai ales că dacă ai ales gresit, nu mai poti indrepta greșala?
In istorie, dictatorii au folosit mereu aceleasi metode, toate bazate pe instinctul de conservare: frica de moarte, de durere, foamea, șantajul psihologic! Singurii care au putut ține piept acestor metode, au fost creștinii!
Acum intorcându-ne in zilele noastre, când unora le părem a fi prea multi și trebuie să ne „selecteze” vedem in primul rând ca se actionează prin distrugerea credinței crestine! Interdictia participarii la slujbe, Impărtăsanie, scandaluri in biserica, arhierei vânzători samd.
Diferenta între docil si refractar, se obține prin atitudinea vis a vis …de vaccinare!
Problema este ca sunt destui inteligenți care s-au arătat docili, in privinta vaccinării si destui idioti sadea, care au refuzat-o!
Frica de moarte!
Ingrădirea libertății de miscare, acest santaj psihologic, de asemenea a facut multi inteligenți docili, iar foamea, care va urma curând, o sa mai „convingă” și pe alții!
Dar cum faci ca starea de fapt să se mentină in timp și sa-i elimini pe cei care „nu merită” să trăiască?
Prin durere!
Exista niște metode mai putin „ortodoxe” de dresat câini, cu ajutorul unor zgarde cu șocuri electrice, ce fac mielușei ascultători din orice câine feroce!
Si daca nu?
Mărești intensitatea până ascultă sau…moare!
Nu cred că „vaccinul” acesta, pentru care se insistă sa fie acceptat de toti, nu a fost bine studiat! Cu sigurantă ca a fost! Dar nu pentru covid, iar faptul ca nu oferă protecție, o demonstrează cât se poate de clar!
Pe zi ce trece mă conving ca el o să fie zgarda cu șocuri electrice pentru oameni si curând ( probabil după înfometare) cineva o să apese pe butonul telecomenzii!
Să dea Dumnezeu să mă însel!

22.07.2021

21 de gânduri despre „Zgarda cu șocuri electice universală.

Adăugă-le pe ale tale

  1. Sunt doar presupuneri Ana!
   Dar daca „vaccinul”are ceva magnetic in componenta dupa cum se vorbeste tot mai des aceste componente pot fi facute usor sa se adune la un loc sau sa vibreze iar asta inseamna leziuni, durere, infarcte mici sau mai mari cu consecinte pe care poti sa ti le imaginezi!

   Apreciat de 1 persoană

 1. Există un filmuleț video pe Rumble cu o emisiune tv, în care este invitată o doctoriță, dr. Jane Ruby, filmulețul circulă pe fb, în care se arată rezultatul prelevării a două mostre de sânge, una de la o persoană nevaccinată și cealaltă probă de sânge de la o persoană vaccinată cu serul experimental de la Pfizer și Moderna. Aceste 2 probe sunt cercetate la microscop și se vede și în imagini diferența structurală dintre proba de sânge de la cel nevaccinat și proba de sânge de la cel vaccinat, iar dr. Philippe van Welbergen și echipa au constatat prezența oxidului de grafen, substanță care ar conține-o toate serurile experimentale, iar la mostra de sânge a celui vaccinat, se vede cum celulele sanguine, nu mai au forma regulată, rotundă, cu un centru întunecat, (așa cum spune dr. Ruby că este normal și se și vede în poza cu moastra de sânge de la cel nevaccinat) ci parcă se descompun, coagulându-se și având un aspect lipicios. Deci sunt dovezi clare de diferență. Acuma, în timp, cine știe ce se poate întâmpla. Las filmulețul și de pe fb., poate ai ocazia să-l vezi, dacă nu l-ai văzut deja. https://www.facebook.com/watch/?v=334593691650077 Pe Rumble am găsit doar ăsta. https://rumble.com/vjnje7-stew-peters-and-dr-jane-ruby-what-is-graphene-oxide-2319.html

  Apreciat de 2 persoane

  1. O sa mă uit desi este mai putin important ce este decat cum actionează si daca actionează controlat sau nu! Pentru un simplu genocid existau mijloace mai simple, eficiente fara efort iar de castig nu are rost sa discutam ca oricum le ramane totul!

   Apreciat de 1 persoană

   1. Pe satanisti ii intereseaza sa distruga suflete, au nevoie de multi in iad la taticul lui iohannus, merkel, macron, biden, citu,…si alte javre

    Apreciază

 2. Răspuns ptr. doamna Ana. Vă rog să mă credeți, pe cuvânt că mă așteptam să puneți o întrebare, de genul, pe care ați pus-o. Totodată, vă rog și eu, dar la modul cel mai serios, nu ironic, dați-mi un argument logic ptr. care este benefică injectarea. Îmi pare rău să văd și că gândiți astfel despre dumneavoastră, indiferent ce vârstă ați avea și câte sau ce probleme de sănătate aveți. Mama mea are peste 70 de ani, are și ea destule, dar nu gândește ca dumneavoastră. Tind să cred c-ați făcut afirmația respectivă ca o justificare irelevantă, de fapt.
  Mă doare, sincer mă doare când văd că sunt puse la îndoială (deși toată lumea are dreptul la orice) și mai ales persiflate dovezi, argumente ale unor cercetători, ale căror nume sunt publicate. Nici acum, cu toate că sunt publice, chiar și oficiale, informațiile că serurile sunt experimentale până în 2023 și 2024, toți cei care s-au injectat, dar absolut toți nu vor să accepte realitatea, plus că în această perioadă, unii cercetători încearcă să afle ce se întâmplă în organismul uman injectat, iar până acum s-a constatat acest lucru și a fost făcut public. Iar acest lucru este pus la îndoială. De fapt, ce mă mir? Când, în ziua de azi, totul e curu-n sus. Argumentele, adevărul sunt manipulări iar minciuna este adevăr. Convingerea mea de neclintit este că aceste seruri NU au nicio legătură cu viroza. Ce va urma, va dovedi timpul.

  Apreciat de 3 persoane

 3. Daniela, singura mea justificare pentru faptul că m-am vaccinat a fost aceea că, de-a lungul timpului, vaccinurile au rezolvat multe probleme. Presupun că și cele care au făcut demult dovada eficienței lor, la început au fost experimentale. Ca vârstă, anul acesta voi face 63. „Adevărul”? Cum reușim să-l mai distingem? Pare că fiecare are „adevărul” lui.

  Apreciază

  1. Exista insa o mare diferenta: vaccinurile anterioare erau necesare, studiate si aduceau mai mult folos decat paguba cele de astazi nu indeplinesc decat o functie POLITICA!
   Nu te judec Ana dar eu am aratat la vremea respectiva ca nu sunt studiate, mortalitatea a aratat ca nu sunt necesare iar faptul ca nu dau imunitate (lasand èfectele secundare si mortii) arata ca nu-s folositoare! Adevarul e la indemana oricui!

   Apreciat de 1 persoană

 4. D-na Ana, vă doresc mulți ani înainte cu sănătate. Există o MARE DIFERENȚĂ între vaccinurile până la cel apărut acum, chipurile ptr. viroza asta, care se pare, totuși, că e aceeași viroză ca și până acum (există, într-un filmuleț, o discuție între avocatul Reiner Fullmich, avocatul procesului Nuremberg 2 si David Martin, directorul biroului de brevetari internationale, acesta din urmă afirmând că ultimul coronavirus nou a fost raportat în 1999 și că s-au preluat secvențele genetice care au fost raportate ca fiind noi, în 2020 (raportate de ICTV), aici și filmulețul fără titrare https://www.bitchute.com/video/6CwPxp9kTYWH/?fbclid=IwAR1kwYnc6gr7ZWNL8K1Q3NyCE-7bgIzEYTb0rXgywzZxX0kiXqX7bZiLX-Y ). Acea diferentă este că acele vaccinuri pe care le-ați făcut dumneavoastră de-alungul vieții, mai ales cele din copilărie pe care le-am făcut toți, au fost studiate în studii clinice de laborator, în diferite faze de testare, până la final, pe doritori benevoli, ca și cobai, iar în cazul efectelor secundare survenite, chiar deces, familia celui în cauză era despăgubită financiar (nu că asta ar fi o consolare, sănătatea și viața omului sunt de neprețuit). După finalizarea completă a studiilor (și asta cu orice medicament scos pe piață, nu numai vaccinuri) dacă rezultatul înclină mai mult spre beneficiul serului experimentat decât spre dezastrele provocate, se pune pe piață, în baza unei aprobări definitive de punere pe piață, ptr. toată lumea, ptr. tratament sau ptr. prevenție. În cazul acestor seruri, nu e așa. Aceste seruri se află toate, de la toate firmele producătoare, încă în studii în curs de desfăsurare (în faza 3, cu aprobare fictivă, DOAR ÎN REGIM DE URGENȚĂ) până în 2023 și 2024 (scrie pe absolut toate prospectele lor, DAR DIRECT PE POPULAȚIE, autoritățile și firmele farmaceutice producătoare fiind absolvite de orice vină în cazul vreunui efect secundar sau deces survenit ulterior injectării, prin faptul că toți ați semnat acel formular cică „de informare” prin care v-asumați orice vi se întâmplă, că imediat după injectare, că la scurt timp, că în timp mai îndelungat (oho! încă cu cât va trece mai mult timp, cu atât se va nega legătura sau suspiciunea respectivului incident medical cu injectarea. Să dea Dumnezeu să nu pățească nimeni absolut nimic, dar eu mă îngrozesc când văd câte decese și incidente medicale sunt acum (printre care în mare parte persoane tinere, active, care par sănătoase) și alea care-s mediatizate probabil nu s-au putut mușamaliza. Mulți nu știu asta, mulți nu vor să creadă, sunt și mulți care știu dar nu le pasă (mă refer la cei care s-au injectat). Cât de ticălos poți fi să afirmi oficial că serurile sunt sigure și eficiente atâta timp cât ele sunt în studii în plină desfășurare, iar finalizarea studiilor este peste 2 și 3 ani?! Sunt foarte revoltată.

  Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: