Paradoxuri Covid

Actualizare 25.12.2021

1. Oricine moare pozitiv la testul covid, moare din cauza covid-ului!


2. Oricine moare după vaccinarea anti-covid, nu moare din cauza vaccinului!


3.In carantină sunt obligați sa rămână ce depistați pozitiv, familia cu care domiciliază nu!


4. După primul lockdown care nu a adus nimic a urmat al doilea, care a adus tot ce a adus primul și al treilea, care a avut rezultatele la primele doua. Ce credeti că aduce al patrulea?


5. Există medicamente eficiente în tratarea covid-ului, dar nu se folosesc pentru ca nu au fost testate pentru covid ci pentru alte boli. Vaccinul se foloseste, desi nu a fost testat nici pentru covid, nici pentru alte boli!


6.Deși toata lumea e infectată cu covid (e pandemie nu?) este interzisă circulatia dintr-o tară in alta!


7.Covid-ul e mai agresiv noaptea decât ziua!


8. Un vaccin nou se testează mai întâi pe oameni sănătoși si tineri cel anti-covid se testează pe bătrâni si bolnavi cronici!


9.Statul ne iubeste atat de mult încat ca sa ne ferească de o gripă, ne rupe in bătaie, ne udă (iarna) cu tunurile de apă, sau ne gazează cu gaze lacrimogene!

10. Morbiditatea și mortalitatea crește direct proportional cu numărul de vaccinați!

11. Cei „vaccinați” sunt mai afectați de variantele noi virale decât cei „nevaccinați”!

12. Masca trebuie purtată chiar dacă este dăunătoare și nu oprește virușii!

13. Infecțiozitatea cea mai mare virusul covid o arata (în aer liber) la manifestațiile de protest, în timp ce la restul manifestațiilor (ale homosexualilor de ex.) ea este infimă sau nulă!

14. Covidul este mai periculos pe stadioanele Olimpiadei decat ale Campionatului European de fotbal!

15. Nu exista măsuri discriminatorii față de „ne-vaccinați”

16. Catolicii, protestanții, ortodocșii sunt împotriva avortului dar (majoritatea) sunt „pro-vaccinare” deși aceste seruri sunt produse cu celule de copii vii avortați!

17. Ce nu a reușit amenintarea atomică cu mortalitate 100% a reusit amenințarea covid cu mortalitatea de sub 2%: consensul între toate popoarele planetei!

18. Cu cât mai multe minciuni ai spus sau decizii greșite ai luat in privinta pandemiei cu atât mai sigur esti de pozitia ta ca politician/ specialist in medicină!

19. Desi și cei vaccinati pot purta si transmite virusul ei nu trebuie testati spre deosebire de nevaccinați!

20. Deși „vaccinarea” nu dă imunitate, iar avantajele sociale sunt din ce în ce mai scurte, spre inexistente, oamenii au ajuns la „vaccinul” nr. 4!

21. Deși de mai bine de doi ani ne-am convins cu toții că guvernele mint cu nerușinare, cei mai mulți dintre noi, le urmează cu sfințenie!

22. Până acum aveam restrictii din cauza numărului mare de îmbolnăviri, acum avem restrictii din cauza lipsei lor!

23. Variantele noi virale sunt întotdeauna mult mai periculoase decât cele vechi!

24. Variantele noi virale nu sunt cunoscute în țarile de origine, ele sunt cu atât mai periculoase cu cât sunt mai îndepărtate de acestea!

Am uitat ceva?

vor mai urma (din păcate!)

14 gânduri despre „Paradoxuri Covid

Adăugă-le pe ale tale

 1. Ca să mă leg tot de punctul patru: de unde ştii că precedentele lockdown-uri nu au adus nimic? Poate că s-au făcut modificări mai mult sau mai puţin subtile la infrastructura stradală, arhitecturală etc. şi continuă să se facă în timp ce sîntem ţinuţi în puşcăriile de acasă şi ameninţaţi cu imense amenzi neconstituţionale pentru care cei responsabili ar trebui hrăniţi cu plumb. O grămadă de lume chipurile „munceşte de acasă” în timp ce la instituţii sînt plasate antene şi relee 5G, camere video şi microfoane şi cine-ştie-ce alte gadget-uri de supraveghere şi control. Şi atunci cînd după vreo Ţ ani o să se decreteze că cei rămaşi în viaţă – adică sclavii buni de muncă – se pot întoarce în instituţiile respective, totul va fi controlat şi raportat la secundă. Iar pe străzi or să apară brusc toate elementele care deja au fost testate cu succes în china ca parte a sistemului de credit social. Fă un pas pe carosabil cînd e semaforul pe roşu şi în secunda doi o să-ţi vezi chipul afişat pe ditamai ecranul, în difuzoare o să urle numele tău şi infracţiunea, iar „creditul” social îţi va fi diminuat corespunzător, ceea ce îţi va aduce interdicţii: de a călători cu avionul sau cu trenul de viteză, de a intra la supermarket ori cinema ori teatru ori altele, de a-ţi înscrie copiiii la şcoli de prestigiu şi toate celelalte lucruri care pot fi interzise de către o conducere dictatorială distopică.

  Absolut tot ce s-a întîmplat şi se întîmplă relativ la plandemia asta are ca unic scop instaurarea dictaturii globale distopice laolaltă cu reducerea drastică a populaţiei prin uciderea bătrînilor, bolnavilor şi a tuturor celor incapabili de muncă susţinută, în beneficiul cîtorva impotenţi care suferă de complexul lui dumnezeu.

  Apreciat de 4 persoane

 2. Punctul 6 și 15 mi-s puțin neclare. La punctul 6 nu ai vrut să scrii că „Deși toata lumea e infectată cu covid (e pandemie nu?) NU este interzisă circulatia dintr-o tară in alta! ?, iar la 15 „Nu exista măsuri discriminatorii față de „ne-vaccinați”. Tocmai că EXISTĂ. 🙂 Cât privește completările aduse de domnul „Drugwash” și eu am observat că s-au înmulțit, ca ciupercile după ploaie, acele antene care sunt, chipurile, ptr. îmbunătărirea semnalului de telefonie mobilă. Au fost și până acum peste tot, dar acum aproape pe fiecare clădire vezi, mai nou.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Daniela nu e nici o gresala!
   6. E un paradox sa nu lasi bolnavii din acelasi salon cu aceeasi boala sa vina in contact unul cu altul sau? Salonul e lumea bolnavi suntem toti!
   7. Care este masura discriminatorie? Nu care crezi tu sau eu ci oficiala undeva pe pamantul asta?

   Apreciat de 2 persoane

 3. 20. Deși „vaccinarea” nu dă imunitate, iar avantajele sociale sunt din ce în ce mai scurte, spre inexistente, oamenii au ajuns la „vaccinul” nr. 4!
  Cei care se tot vaccinează, nu au imunitate naturală… Ce nu înțeleg, de ce se tot vaccinează cu un vaccin care nu-i ajută?

  Apreciat de 2 persoane

   1. În loc să încerce să-și schimbe modul de a se imuniza prin alimentație, mișcare, vitaminizare, ei se vaccinează-n abonament? Teama de-a se îmbolnăvii, murii, teama de a nu se mișca-n voie pe unde doresc, nu-i înțeleg! O dată vaccinat și rezultat zero ( se ”covidează”, transmit, chiar se repetă covideala ) tot nu înțeleg că e ineficientă vaccinarea? 🙂

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: