Buletinul (stării de normalitate)

In actele de identitate s-a introdus (urmează si in Romania) termenul de „gen” pentru persoanele de „gen neutru” care „nu se recunosc” ca femeie sau bărbat!
Acum prin act de identitate eu inteleg un document în care sunt consemnate caracteristicile mele vizibile si controlabile.
Ce cred eu despre mine, cum mă vad eu, nu are nici-o importantă, in cazul unui act de identitate!
Chiar daca eu ma vad femeia fatală de 1.80 cu plete blonde si ochi albaștrii, de 34 de ani, in actul meu scrie (și se poate verifica oricand) că sunt bărbat , brunet cu ochi căprui si nici vorba de 1,80 sau 36 de ani!
Daca actul de identitate nu reflecta persoana care il apartine, ci imaginea despre el insusi, a respectivei persoane, el nu mai are practic nici-o valoare si se poate renunta la el!
Oricum imaginea mea despre mine se schimba zilnic, de mai multe ori si nici eu nu stiu adesea cine sunt lasand, la o parte pe cei din jur pe care ii tot aud spunand „Nu te mai recunosc!”
În „noua normalitate” in care totul trebuie sa fie „altfel normal” probabil că asa trebuie! Mai lipseste sa ne facem acte cu numele pe care il dorim si cu fotografia altuia; dar cine stie suntem abia la inceputul „resetării” poate mai urmează si asta!

5.08.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: